alma – kosmetiske lægeklinikker Recensioni 184

TrustScore 5 su 5

4,9

❤️🙏❤️Vivian is the BEST!!!!! En smuk venlig professional behandler som giver det best resultat. Jeg er sååååå tilfreds jooni Vivian. ❤️🙏❤️

Trygt og professionelt, fra start til slut. Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos Alma! Jeg fik en botox-behandling, og personalet var utroligt søde og professionelle. Fra det øjeblik jeg trådte... Leggi di più

Jeg har i dag fået min første botox-behandling hos Alma Klinik i Helsingør, og det var en rigtig god oplevelse. Super god service fra start til slut, og klinikken er lys, indbydende og har en r... Leggi di più

Har været fast kunde hos Vivian i 4-5 år nu, og hun er uden tvivl den bedste! Hun er top professionel, ser præcis hvad der passer til ens ansigt, og resultatet bliver altid perfekt. Kæmpe anbefaling... Leggi di più

1. Centro estetico

Ydre og indre skønhed i harmoni. Find vores klinikker på Østerbro, i Helsingør og i Hillerød.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Den bedste selvforkælelses klinik

Alma Klinik er den første skønheds klinik jeg har besøgt.
Totalt skønt og professionel sted, som er lyttende til dine ønsker og behov. Og er du ligesom jeg lidt bange for nåle står Vivian og Mette altid klar med lidt bedøvende salve og kæmpe tålmodighed. What not to like. De bedste anmeldelser herfra.

14 febbraio 2023

Alma Klinik fremhæver din naturlige skønhed

Alma Klinik er det første sted, hvor jeg fik en tryg og god mavefornemmelse fra start. Det skyldtes både at Vivian er enormt behagelig og imødekommende, men også rigtig dygtig. Jeg har fået rigtig flotte og naturlige resultater, som har givet mit ansigt en hel ny glød.

13 febbraio 2023

Vil klart anbefale Alma

Vil klart anbefale Alma.
Du bliver med det samme du træder ind i klinikken mødt, af venligt personale som er klar til at hjælpe og guide dig, og især ved første gangs behandling føler du dig i tryggehænder.

22 novembre 2022

Vil klart anbefale Alma Klinik

Vil klart anbefale Alma Klinik. Med det samme man træder ind af døren får man en varm velkomst. Man bliver altid mødt af venligt personale, der altid er klar til at hjælpe samt rådgive.

10 febbraio 2023

Super kompetent og i top vejledning!

Faglig dygtig og sødt personale. Fik en meget kompetent og ærlig hudanalyse og forundersøgelse (botox / filler). Følte mig både hørt ift mine ønsker men også godt vejledt hvordan jeg kunne få de bedste og mest naturlige resultat er. Jeg skal kun behandles her!

11 dicembre 2022

Meget tilfreds

Jeg har gennem 6 år været kunde hos Vivian/Alma Klinik og jeg er alt igennem tilfreds. Vivian formår gang på gang at skabe det resultat jeg ønsker, samtidigt med, at jeg føler mig tryg og godt behandlet.

9 febbraio 2023

Kan klart anbefale Alma Klinik

Kan klart anbefale Alma Klinik, jeg har følt mig imødekommet med en professionel og kompetent tilgang omkring mine behandlinger;-) Absolut et besøg værdi, hvor du får den bedste behandling af altid smilende og søde Vivian.

10 gennaio 2023