Al ruim 3 jaar ben ik klant bij AllesTegenBloedluis en het bevalt uitermate goed. Voor mijn kippen ben ik grootverbruiker van roofmijten tegen bloedmijten. De service is uitstekend, ik kan er de klok... Leggi di più
Wat een top bedrijf ! Ons pakketje de volgende dag binnen gehad. Helaas een product kapot gegaan tijdens bezorging. Direct gemaild, volgende dag nieuw product in huis helemaal gratis. Top serv... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij AllesTegenBloedluis.nl vindt u ook echt ALLES tegen bloedluis. Of het om voorkomen of het bestrijden van een uitbraak gaat, u kunt hier alles vinden. Alles is op voorraad en de verzending is super snel!
Pekelwerk 38, 9663AW, Nieuwe Pekela, Paesi Bassi
- 0850655453
- info@allestegenbloedluis.nl
- allestegenbloedluis.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Handige site met veel uitleg
Handige site met veel uitleg. Zeer snelle levering, goed verpakt.
Jaarlijks aankoop roofmijten.
Jaarlijks koop ik enkele kokers met roofmijten daar dit, volgens mij, het beste is tegen bloedluizen in mijn kippenhok. De bestelling, betaling, opvolging van mijn bestelling en in finé de levering ervan, gebeuren probleemloos.
Tip : in de kokers is er een klein gaatje waar tijdens het transport de roofmijten kunnen ontsnappen. De kokers liggen los in een kartonnen doosje. Misschien voor vervoer, de kokers in een gesloten plastic zakje steken.
Snel bezorgd
Snel bezorgd! Roofmijten doen hun werk goed in het kippenhok. Wel op tijd inzetten en na 6 a 8 weken vernieuwen.
Vernietigd de bloedluizen
Snelle levering en vzrnietigd de bloedluizen.
De bestelling is de dag na bestellen al…
De bestelling is de dag na bestellen al in de brievenbus.
De roofmijten zijn heel goed, bij 6 wekelijkse vervanging hebben de kippen geen probleem met bloedluizen.
in de laatste bestelling zaten 2…
in de laatste bestelling zaten 2 bloedluisbakjes te weinig. Ik had er 4 besteld en betaald, maar had er maar 2 ontvangen. Dit hebben ze echt super snel en netjes opgelost door er direct 2 na te sturen. Mijn complimenten!
Alles Tegen Bloedluis maakt mens en kip blij
Sinds ik gebruik maak van de diensten van Alles Tegen Bloedluis, ben ik zeer tevreden over de service en het gemak waarmee ik bestellingen kan plaatsen (roofmijten). Ook de bezorging van mijn bestelling is steevast stipt op tijd. Mede namens mijn krielkippen: hartelijk dank!!! voor de goede service.
Snelle verzending? Meer een ramp
Ik koos deze website omwille van de snelle verzending.. echter enkele dagen later nog altijd geen update van mijn bestelling. Na het eerste telefonisch contact werd er mij beloofd dat mijn bestelling diezelfde avond werd verstuurd. Geen nieuws.. de dag erna opnieuw telefonisch contact opgenomen en toen was het excuus dat mijn spray nog niet was binnengekomen. Ik heb uiteindelijk mijn order aangepast om toch maar mijn bestelling te mogen ontvangen. Ik bestel hier niet meer!
Goed product snelle levering
Super goed werkend tegen bloedluis
Super goed werkend tegen bloedluis
Geen levering na anderhalve week
Geen levering na anderhalve week, terwijl je het goedje per direct nodig hebt.
Efficient product tegen bloedluizen
Snelle levering. Efficient tegen bloedluizen.
Door een fout was de betaling niet goed…
Door een fout was de betaling niet goed verlopen. Alsnog hersteld en werd het product keurig verzonden. Het is alleen wachten of het middel effect heeft op de vliegjes
snelle levering
.snelle levering. De dutchies zijn goedkoper als de verzendkosten
Snelle levering,goede prijs
Altijd super snelle levering!!