2,5

Scarso

AXA en GYZS scharnier B merk ipv A merk....

Allegion is het bedrijf AXA home security. Deze laten GYZS gewoon AXA scharnieren verkopen en leveren dan een B lijn chinese makelij en beweren dat het echt AXA is. Laat je niet naaien. Kijk op de website bij GYZS bestel ze en denk dan niet dat je krijgt wat ze pretenderen. Oja en als je stampij maakt dan krijg je AXA aan de telefoon en beweren bij hoog en bij laag dat het dezelfde kwaliteit is. Laat je niet naaien dor de beide firmas om onder valse voorwendselen hun product te verkopen.

19 marzo 2026

Do not waste your time with this…

Do not waste your time with this company! You are just a number to them. It doesn't matter how long you work for them or how much you strive to be better. They will replace you.

5 settembre 2023

AXA Keyservice

Nieuwe sleutel besteld bij AXA Keyservice want de originele sleutel was ingescheurd. Precies door het serie nummer heen waardoor de '3' en de '8', die op elkaar lijken niet te onderscheiden waren. Op de goede gok nummer xx8xx besteld die niet paste. Bleek toch xx3xx te moeten zijn. Gebeld met deze firma die je niet eens in staat stelt om je verhaal te doen, maar meteen afkapt met de opmerking dat ze de sleutel ook speciaal moeten laten maken en dus niet retour nemen. Maar wel 8,95 in rekening brengen voor een sleuteltje dat een fractie hiervan kost. Waardeloze reactie. Met veel plezier zal ik mijn reserve sleutel ergens anders bestellen. Klantonvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij AXA Keyservice.

18 ottobre 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito