Valutata 5 stelle su 5

Zeer snelle email reactie bij een vraag. Ik denk 5 minuten. Zwembadstofzuiger was moeilijk leverbaar. Toch nog binnen de 5 werkdagen gelukt. Allaz heeft hem uiteindelijk bij een ander bedrijf besteld... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ik was nog niet bekend met Allaz, dus heb van tevoren even reviews bekeken. Deze waren over het algemeen allemaal positief. Ik heb mijn bestelling geplaatst, kreeg meerdere emails binnen waarmee ik op... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Helaas bestelling niet ontvangen vanwege beschadiging bij Allaz geleverd. Heb toen mijn bestelling geannuleerd omdat de levertijd te lang was. Maar heb netje op tijd mijn geld terug ontvangen.... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Met het artikel zijn wij tevreden. Uiteindelijk vonden we de info een beetje teveel. 7 mailtjes om de komst van onze bestelling aan te kondigen. Wij zaten ondertussen met zweet in de handen omda... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di generi vari
  2. anche in
  3. Negozio di elettronica
  4. Negozio di giocattoli

Scritti dall'azienda

Op Allaz.nl is er een uitgebreid scala aan producten beschikbaar en ons assortiment blijft voortdurend groeien om aan diverse behoeften te voldoen. Wij streven ernaar kwaliteitsproducten aan te bieden tegen betaalbare prijzen, zodat onze klanten waar voor hun geld krijgen. Met een toewijding aan klanttevredenheid bieden wij niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een snelle en gratis leveringsservice. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun bestellingen snel en efficiënt worden afgehandeld, zodat ze zonder lang te wachten van hun aankopen kunnen genieten. Bij Allaz.nl hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Als een klant om welke reden dan ook niet tevreden is met zijn aankoop, bieden wij een geld-terug-garantie. Dit benadrukt ons streven naar het leveren van producten van de hoogste kwaliteit en onze toewijding om een positieve winkelervaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar elektronica, kleding, huisdecoratie of andere producten, Allaz.nl is de plek waar je moet zijn. Ontdek ons steeds groeiende aanbod en profiteer van de voordelen van betaalbare prijzen, snelle levering en onze klanttevredenheidsgarantie. Wij streven ernaar om een betrouwbare en gewaardeerde online winkelbestemming te zijn voor al je behoeften.

4,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

4,0

Tutte le recensioni

21 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Beschadigd en gebruikt

De levertijd zou 1-2 werkdagen zijn, maar ik ontvang het apparaat pas een week later. Het zat in een beschadigde, meermaals geopende en weer dichtgeplakte doos. Bij uitpakken bleek het product beschadigd en gebruikt. Documentatie ontbrak.

[edit: na melden van de klacht inderdaad netjes antwoord gehad en het product gaat morgen retour. ]

5 dicembre 2022

Risposta di Allaz

Beste Luna. Vervelend dat de bestelling zo is gelopen. Zoals mijn collega eerder op de mail aangaf, is er wat mis gegaan bij het het selecteren van het product. Je had gewoon een nieuw artikel moeten ontvangen. Het reeds ontvangen artikel kan je uiteraard gratis terug sturen met het geleverde retour label. Het betaalde bedrag wordt terug gestort. Wat betreft de vertraagde levering. Bestelling is geplaatst op 29 november. Dat is de week voor Sinterklaas, wat voor postbezorgers een van de drukste weken van het jaar is. Hierdoor heeft de bezorger wat langer over gedaan om het pakket af te leveren. Excuses daarvoor.

Valutata 5 stelle su 5

TOPservice

Ons probleem met een vertraagde bestelling met TOPservice opgelost! Heel dankbaar daarvoor.

25 novembre 2022
Valutata 3 stelle su 5

Heel ontevreden over 't bezorgen …

Snelle levering maar zeer ontevreden over 't bezorgen v dpd ik bestel niks meer als van dpd moet komen hele dag gewacht op pakket om 18.00 kreeg bericht dat geleverd was niet dus was gedropt bij een service punt hoe slecht vervolgens was het een hele grote doos en ik moest maar zien hoe ik 't thuis kreeg dus helaas bestel ik niks meer bij jullie ivm de zeer slechte bezorging v dpd

10 ottobre 2022

Risposta di Allaz

Beste klant. Bedankt voor de terugkoppeling. Inmiddels hebben deze situatie bij DPD aangekaart. Zij hebben verbetering in de service beloofd.

Valutata 2 stelle su 5

Drama met retour sturen.

Snelle levering. Maar slecht in je product retour sturen. Geen factuur en retourformulier bijgevoegd bij bestelling. Moeilijk adres te achterhalen waar het naar retour gestuurd moet worden. Je kan niet bellen naar de klantenservice maar alleen appen. Het Retouren van een artikel is voor eigen rekening. Ik heb een hondenmand retour gestuurd ..maar dat kosten mij 13,00 euro. Later kwam ik erachter dat de mand bij bol.com nog goedkoper was. Voor mij geen Allaz meer. Slechte ervaring!!!

7 settembre 2022

Beste Karin,
Spijtig om te horen dat deze bestelling niet soepel is verlopen. Om de druk op het milieu te beperken, sturen wij geen papieren factuur of pakbon met de bestelling mee. Deze ontvangt u wel altijd via de mail. Het bedrag dat u voor het retour hebt betaald is ook uitzonderlijk hoog. Wij adviseren op onze site om een retour met DPD of DHL terug te sturen. Dan betaald u tussen de €4,50 en €5,30 Wij zullen uw commentaar meenemen in het versoepelen van ons retour proces. Mocht u verder nog iets kwijt willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Valutata 1 stelle su 5

Product nooit aangekomen

Sorry maar wat ik besteld had is nooit aangekomen. Klantenservice is er mee bezig welke persoon (Erick) wel heel beleefd is. Maar volgens de transport firma is het afgeleverd maar in ieder geval niet hier bij ons adres.

7 maggio 2022

Risposta di Allaz

Beste Janneke. Excuses dat het zo is gelopen. Zoals afgesproken hebben we de bestelling terug betaald.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più