Zeer snelle email reactie bij een vraag. Ik denk 5 minuten. Zwembadstofzuiger was moeilijk leverbaar. Toch nog binnen de 5 werkdagen gelukt. Allaz heeft hem uiteindelijk bij een ander bedrijf besteld... Leggi di più
Ik was nog niet bekend met Allaz, dus heb van tevoren even reviews bekeken. Deze waren over het algemeen allemaal positief. Ik heb mijn bestelling geplaatst, kreeg meerdere emails binnen waarmee ik op... Leggi di più
Helaas bestelling niet ontvangen vanwege beschadiging bij Allaz geleverd. Heb toen mijn bestelling geannuleerd omdat de levertijd te lang was. Maar heb netje op tijd mijn geld terug ontvangen.... Leggi di più
Met het artikel zijn wij tevreden. Uiteindelijk vonden we de info een beetje teveel. 7 mailtjes om de komst van onze bestelling aan te kondigen. Wij zaten ondertussen met zweet in de handen omda... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Op Allaz.nl is er een uitgebreid scala aan producten beschikbaar en ons assortiment blijft voortdurend groeien om aan diverse behoeften te voldoen. Wij streven ernaar kwaliteitsproducten aan te bieden tegen betaalbare prijzen, zodat onze klanten waar voor hun geld krijgen. Met een toewijding aan klanttevredenheid bieden wij niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een snelle en gratis leveringsservice. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun bestellingen snel en efficiënt worden afgehandeld, zodat ze zonder lang te wachten van hun aankopen kunnen genieten. Bij Allaz.nl hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Als een klant om welke reden dan ook niet tevreden is met zijn aankoop, bieden wij een geld-terug-garantie. Dit benadrukt ons streven naar het leveren van producten van de hoogste kwaliteit en onze toewijding om een positieve winkelervaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar elektronica, kleding, huisdecoratie of andere producten, Allaz.nl is de plek waar je moet zijn. Ontdek ons steeds groeiende aanbod en profiteer van de voordelen van betaalbare prijzen, snelle levering en onze klanttevredenheidsgarantie. Wij streven ernaar om een betrouwbare en gewaardeerde online winkelbestemming te zijn voor al je behoeften.
Kruitberghof 60, 1104BC, Amsterdam, Paesi Bassi
- service@allaz.nl
- allaz.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Ik had het snel binnen en de kleine…
Ik had het snel binnen en de kleine meid is er blij me
Beschadigd en gebruikt
De levertijd zou 1-2 werkdagen zijn, maar ik ontvang het apparaat pas een week later. Het zat in een beschadigde, meermaals geopende en weer dichtgeplakte doos. Bij uitpakken bleek het product beschadigd en gebruikt. Documentatie ontbrak.
[edit: na melden van de klacht inderdaad netjes antwoord gehad en het product gaat morgen retour. ]

TOPservice
Ons probleem met een vertraagde bestelling met TOPservice opgelost! Heel dankbaar daarvoor.
Goed product voor een goeie prijs.snel…
Goed product voor een goeie prijs.snel geleverd.
Heel ontevreden over 't bezorgen …
Snelle levering maar zeer ontevreden over 't bezorgen v dpd ik bestel niks meer als van dpd moet komen hele dag gewacht op pakket om 18.00 kreeg bericht dat geleverd was niet dus was gedropt bij een service punt hoe slecht vervolgens was het een hele grote doos en ik moest maar zien hoe ik 't thuis kreeg dus helaas bestel ik niks meer bij jullie ivm de zeer slechte bezorging v dpd

Risposta di Allaz
Zeer goede service en zeker behulpzaam
Correcte zaak met een correcte levering volgens afspraak!
Geleverde producten naar wens ontvangen!
Prima kwaliteit hondenmand geleverd!!!
Really good service and product
I ordered a cushion for my dog and its really nice. Good delivery and service!
Drama met retour sturen.
Snelle levering. Maar slecht in je product retour sturen. Geen factuur en retourformulier bijgevoegd bij bestelling. Moeilijk adres te achterhalen waar het naar retour gestuurd moet worden. Je kan niet bellen naar de klantenservice maar alleen appen. Het Retouren van een artikel is voor eigen rekening. Ik heb een hondenmand retour gestuurd ..maar dat kosten mij 13,00 euro. Later kwam ik erachter dat de mand bij bol.com nog goedkoper was. Voor mij geen Allaz meer. Slechte ervaring!!!

Snel verzonden
Inplaats van 2 Sodastream Citroën heb ik…Sodastream
Inplaats van 2 Sodastream Citroën heb ik 2 Sodastream orange en 1 Sodastream Citroën ontvangen. Blijkbaar waren ze niet meer op voorraad en is het zo opgelost.
Product nooit aangekomen
Sorry maar wat ik besteld had is nooit aangekomen. Klantenservice is er mee bezig welke persoon (Erick) wel heel beleefd is. Maar volgens de transport firma is het afgeleverd maar in ieder geval niet hier bij ons adres.

Snele en nette levering
Snele en nette levering.
Product was zo als omschreven en te zien op de website