Na dat ik het verkeerde hoesje had besteld. Heb ik mijn foute bestelling aan hun doorgegeven. Ze deden hetzelfde maar dan het goede hoesje kosteloos opsturen en mocht ik mijn verkeerd bestelde h... Leggi di più
All4gadgets heeft het goedgedaan, alleen DHL had mijn pakket op een verkeerd adres afgeleverd. Uiteindelijk is het toch goedgekomen na veel gedoe. De wifi repeater werkt perfect op de eerste verdiepin... Leggi di più
Het bedrijf heeft contact opgenomen. En onderstaande is inmiddels netjes naar tevredenheid opgelost. Goede service. Communicatielijnen kunnen wel wat beter. Het product bleek na een telefoontje nie... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
We werken ons uiterst best om u, de klant de beste telefoon accessoires aan te bieden voor de beste prijzen. We beschikken over meer dan 10.000 producten op voorraad en verzenden het de volgende dag, zodat u zo snel mogelijk ervan kunt genieten. Als u vragen heeft, twijfel dan niet om onze vriendelijke klantenservice even op te bellen of een WhatsApp-berichtje te sturen.
Kiotoweg 41, 3047 BG, Rotterdam, Paesi Bassi
- 0102409298
- info@all4gadgets.nl
- all4gadgets.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Heb na 3 maand nogsteeds niks…
Heb na 3 maand nogsteeds niks ontvangen, geen reactie op mijn mailtjes gekregen. Ik hoop dan ook dat niemand hier wat besteld
De bestelling heeft erg lang geduurd…
De bestelling heeft erg lang geduurd ruim 6 weken en na een paar keer gemaild te hebben met de vraag ,wanneer ik mijn bestelling kon verwachten kwam daar alleen een bevestiging binnen dat ze de mail ontvangen hadden zonder een antwoord.Jammer.
goede hulp bij bestelling
Nooit iets ontvangen
Betaalbare oplossing voor iPad houder
Geen reactie ontvangen op een kapotte screenprotector
Ik heb een screenprotector besteld. De verpakking was netjes, maar helaas bleek het product al kapot toen ik het openmaakte. Echt zonde.
Ik heb inmiddels twee keer gemaild naar de klantenservice, maar nog steeds geen reactie ontvangen. Jammer dat er zo slecht gecommuniceerd wordt.
Ik hoop alsnog op een snelle en passende oplossing.
Snelle service
Later geleverd dan gepland
Snelle levering.
All4 Gadgets
All4 Gadgets? Vreselijke webwinkel 🤮
Geen service. Ze zijn telefonisch NIET bereikbaar en contact per mail is zinloos. Want ze sturen automatisch bericht en ze gaan NIET in op jouw vraag.
Ik heb een bestelling geplaatst (#A4G20190394) maar omdat het artikel niet okay was heb ik het geretourneerd. Ik heb de webwinkel meerdere keren over gemaild en om terugbetaling gevraagd maar tot op heden GEEN geld binnen 😓
OPLICTERS
Snelle correcte levering
Snelle levering en producten naar wens
Bestelling komt niet aan en slechte klantenservice
Ik heb 3 weken geleden hier een Screen protector besteld, en hij is er nu nog steeds niet. Toen hij er na 2 weken niet was heb ik ze gemailt, maar toen vond ik het nog niet echt heel erg dat hij er niet was, omdat er soms wel eens een pakketje blijft steken. Ik vond het vooral vervelend dat ze een mailtje terugstuurden waarin ze zeiden dat ze binnen 2 werkdagen met een goede oplossing zouden komen, maar sindsdien hebben ze niks meer van zich laten horen. Ik heb ook 2 geprobeerd ze te bellen, binnen de toegestane tijden die op de website stonden, maar ze namen niet op. Helaas vraag ik me af of mijn bestelling nog binnenkomt of dat ik mijn geld nog terug krijg.
Super klantenservice
De klantenservice is snel en vriendelijk. Ze hebben me goed geholpen en mijn pakketje was snel bezorgd.
Goed product en snel geleverd
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.