Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Kupiłem w listopadzie netflixa na 180dni. W piątek 6 stycznia czyli po niecałych 2 miesiącach netflix przestał działać, konto nie opłacone. Z nikim nie idzie się skontaktować, sprzedawca nie reaguje... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

2 razy wszysko było ok, ale teraz zamówiłem netflix na 90 dni przestał działać po 2 tyg i mimo pisania emial i zgłoszenia reklamacji od tygodnia zero odzewu Edit po 10 dniach się odezwali przeprosi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Obawiealem sie o legalnosc oferowanych kont, ale po przeczytaniu regulaminu i kontaktu z obsluga rozwialem wszelkie watpliwosci. Korzystam z kont Max od kilku miesiecy bez zadnych problemow.

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Kilka razy korzystałam z netflixa na okres 90 dni wszysko było ok, ale teraz zamówiłem netflix na 180 dni przestał działać po 3 miesiącach i mimo pisania 10 emial i zgłoszenia kilku reklamacji od 2 ty... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Società di networking aziendale

Scritti dall'azienda

Najlepsze Konta Premium. W ofercie posiadamy konta premium Netflix, Disney+ premium, HBO Max Premium i wiele innych! Zapewniamy usługi udostępniania tanich kont premium naszym klientom. Mamy najwieksze doświadczenie oraz prosty proces zakupu. AleKonta zbudowało swoją reputację na konkurencyjnych cenach, wysokiej jakości oraz niezawodnej obsłudze klienta.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Jakoś usługi i pomoc gdy wystąpi jakiś…

Jakoś usługi i pomoc gdy wystąpi jakiś problem

7 dicembre 2025

Dziękujemy za opinię! ⭐

Cieszy nas, że doceniasz jakość naszych usług oraz wsparcie w przypadku jakichkolwiek problemów. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix, z natychmiastową aktywacją i szybkim dostępem online.

Dbamy o pełną satysfakcję klientów – zapewniamy bezpieczne zakupy, stabilne działanie usług oraz profesjonalną pomoc w każdej sytuacji.

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl przebiegły szybko i profesjonalnie. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Dbamy o bezpieczeństwo, stabilność działania oraz pełen komfort korzystania z naszych usług. Zapraszamy ponownie do Alekonta.pl – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

Valutata 2 stelle su 5

Ta strona przestała działać a…

Ta strona przestała działać a właściciel nie odpowiada na żadne reklamacje podarujcie sobie płacenie tam

27 novembre 2025
Non scritta su invito

Dziękujemy za opinię.

Przykro nam, że pojawiły się wątpliwości – w Alekonta.pl dokładamy wszelkich starań, aby strona działała stabilnie, a każdy klient otrzymał pełne wsparcie w razie jakichkolwiek problemów. Nasze legalne konta premium, w tym konto Netflix, są aktywowane natychmiast po zakupie, a nasz zespół obsługi klienta odpowiada na zgłoszenia w możliwie najkrótszym czasie.

Zachęcamy do kontaktu bezpośrednio z naszym wsparciem, abyśmy mogli wyjaśnić wszelkie wątpliwości i pomóc w rozwiązaniu sytuacji. Satysfakcja klientów jest dla nas priorytetem.

Są super dobry kontakt tak dalej

Są super dobry kontakt tak dalej

2 novembre 2025

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że doceniasz szybki i profesjonalny kontakt z naszym zespołem. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Nie da się zalogować.

Nie da się zalogować.

1 novembre 2025

Dziękujemy za opinię.

W Alekonta.pl każdy klient otrzymuje legalne konta premium, w tym konto Netflix, z natychmiastową aktywacją i sprawnym dostępem online. Jeśli pojawiły się trudności z logowaniem, zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem wsparcia – każdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie i pomagamy w możliwie najkrótszym czasie.

Dbamy o bezpieczeństwo zakupów, stabilność działania oraz pełną satysfakcję użytkowników. Twój komfort i możliwość korzystania z usług premium są dla nas priorytetem.

Wszystko działa

6 ottobre 2025
Non scritta su invito

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że wszystko działa bez problemów. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix, z natychmiastową aktywacją i szybkim dostępem online.

Dbamy o stabilność działania, bezpieczeństwo zakupów oraz pełen komfort korzystania z naszych usług. Zapraszamy ponownie do Alekonta.pl – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

Valutata 2 stelle su 5

tanio ale nie na 30 a DWA dni.

dzialalo dwa/trzy dni i przestało ale zdazylem obejrzec jeden film

5 ottobre 2025

Dziękujemy za opinię.

W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix, z natychmiastową aktywacją i pełnym dostępem zgodnym z opisem oferty. Każde konto realizujemy tak, aby zapewnić stabilne działanie i komfort korzystania przez cały okres subskrypcji.

Jeżeli pojawiły się jakiekolwiek trudności, zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem wsparcia – każdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie i pomagamy rozwiązać problem w możliwie najkrótszym czasie. Twoja satysfakcja i bezpieczeństwo zakupów są dla nas priorytetem.

ok.polecam

Wszystko ok.

4 ottobre 2025

Dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie! ⭐

Cieszy nas, że wszystko przebiegło bez problemów. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix, z natychmiastową aktywacją i szybkim dostępem online.

Dbamy o bezpieczeństwo, stabilność działania oraz pełen komfort korzystania z naszych usług. Zapraszamy ponownie – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

wszystko działa

wszystko działa, polecam

6 ottobre 2025

Dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie! ⭐

Dbamy o stabilność działania, bezpieczeństwo zakupów oraz pełen komfort korzystania z naszych usług. Zapraszamy ponownie – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

Polecam !!

Polecam !!! 😊

5 ottobre 2025

Dziękujemy za polecenie! ⭐

Cieszy nas, że jesteś zadowolony/a z usług Alekonta.pl. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i szybkim dostępem online.

Dbamy o bezpieczeństwo zakupów, stabilność działania oraz pełen komfort korzystania z naszych usług. Zapraszamy ponownie – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

Valutata 1 stelle su 5

Nie moge oglądać filmu zbyt wiele…

Nie moge oglądać filmu zbyt wiele użytkowników jest zalogowanych nie polecam.Zaplacone a nie mogę obejrzeć filmu wieczorem bo zbyt dużo użytkowników zalogowanych

2 ottobre 2025

Dziękujemy za opinię.

W Alekonta.pl wszystkie nasze legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, działają zgodnie z opisem oferty i zapewniają pełny dostęp online. Jeśli pojawiły się jakiekolwiek trudności z logowaniem lub odtwarzaniem treści, zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem wsparcia – każdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie i pomagamy w możliwie najkrótszym czasie.

Dbamy o komfort użytkowania, stabilność działania oraz pełne bezpieczeństwo zakupów. Twoja satysfakcja z legalnych kont premium jest dla nas priorytetem.

Valutata 1 stelle su 5

Po 7 dniach konto Netflix przestało…

Po 7 dniach konto Netflix przestało działać zero kontaktu z sprzedawcą

1 maggio 2025

Dziękujemy za opinię.

W Alekonta.pl wszystkie nasze legalne konta premium, w tym konto Netflix, działają zgodnie z okresem subskrypcji i oferują pełny dostęp online. Jeśli pojawiły się jakiekolwiek trudności z kontem, zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem wsparcia – każdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie i pomagamy w możliwie najkrótszym czasie.

Dbamy o stabilność działania, bezpieczeństwo zakupów oraz pełen komfort korzystania z usług. Twoja satysfakcja z legalnych kont premium jest dla nas priorytetem.

M.A.X

Fast delivery

6 settembre 2025

Risposta di AleKonta

Thank you for your positive feedback! ⭐

We’re glad to hear that you appreciated the fast delivery. At Alekonta.pl, we offer legal premium accounts, including Netflix and Disney+, with instant activation and easy online access.

We ensure stable service, secure purchases, and full comfort while using our accounts. We look forward to welcoming you back for more legal premium accounts!

Team Alekonta.pl

Niemam loginu ani chasla

Niemam loginu ani chasla

6 settembre 2025

Dziękujemy za opinię.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że login i hasło do zakupionego konta zostały wysłane natychmiast po realizacji zamówienia. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i stabilnym dostępem online.

Jeśli pojawiły się jakiekolwiek trudności z otrzymaniem danych logowania, prosimy o kontakt z naszym zespołem wsparcia – każdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie i pomagamy w możliwie najkrótszym czasie. Twoja satysfakcja i komfort korzystania z naszych usług są dla nas priorytetem.

Dziękujemy za opinię.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że wszystkie nasze legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, działają zgodnie z okresem subskrypcji i zapewniają stabilny dostęp online. Jeśli pojawiły się trudności z logowaniem, zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem wsparcia – każdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie i pomagamy w możliwie najkrótszym czasie.

Dbamy o bezpieczeństwo zakupów, komfort korzystania z usług oraz pełną satysfakcję klientów. Twoje legalne konto premium jest dla nas priorytetem.

Super Szybko

Super Szybko, jak zawsze :)

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl przebiegły super szybko, jak zawsze. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

super kanały tv

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że jesteś zadowolony/a z oferowanych kanałów TV. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym dostęp do Netflix, Disney+ oraz innych platform streamingowych, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Szybką i sprawna wszystko działa

Szybką i sprawna wszystko działa

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl przebiegły szybko i sprawnie, a wszystkie usługi działają bez problemów. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Szybsza reklamacja

Dostępność, czas realizacji. Proszę o szybsze realizowanie reklamacji.

7 giugno 2025

Risposta di AleKonta

Dziękujemy za opinię i cenne uwagi. ⭐

Cieszy nas, że doceniasz dostępność i czas realizacji naszych usług. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i stabilnym dostępem online.

Zależy nam, aby proces reklamacji był jak najszybszy i jak najbardziej komfortowy dla klientów. Twoje uwagi traktujemy bardzo poważnie i stale pracujemy nad usprawnieniem obsługi reklamacji, aby każdy użytkownik legalnych kont premium był w pełni zadowolony.

Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do Alekonta.pl!

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl przebiegły bardzo szybko, a konto indywidualne spełniło Twoje oczekiwania. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più