Valutata 5 stelle su 5

Snel besteld en bezorgd. Goed verpakt, en de zelftest goed kunnen uitvoeren. Duidelijke handleiding en ook nog eens voor een leuke prijs. Ben meer dan tevreden!

Valutata 5 stelle su 5

Op 26 juni '24 en 2 augustus '24 plaatste ik hier twee ervaringen met Alcoline.be. Ik kocht toen 2x een toestel bij hen, de review was zeer positief, dus werd een prima ervaring geschreven. Vorige... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

- Altijd snelle levering. - Goed contact met binnendienst (en buitendienst). - Weten waarover ze praten. - Komen met oplossingen bij eventuele vragen. - Echte vakmensen die ook nog vriendelijk... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Bij Alcoline heb ik een Ketoscan Mini besteld, dat helpt enorm bij het afvallen, om te controleren dat de waarden van ketonen niet te laag maar ook niet te hoog worden. Alcoline was het goedkoopste b... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettrodomestici
  2. Servizio di noleggio elettrodomestici
  3. Servizio di riparazione elettrodomestici
  4. Servizio di test antidroga
  5. Servizio di analisi per malattie sessualmente trasmesse

Scritti dall'azienda

De groothandel in Alcoholtesten, drugstesten en medische zelftesten. Met behulp van kalibraties services en klantvriendelijkheid zorgen wij voor een veiligere wereld en verantwoordelijkheid voor uzelf en uw omgeving. Wij verkopen Gezondheid zelftesten om SOA, MENOPAUZE, IJZER TEKORT, HELICOBACTER PYLORI, NIEREN ALBUMNIE, STREPTOKOKKEN A, PROSTAAT PROBLEMEN EN C-REACTIVE PROTEINE Daarnaast hebben wij een ruime voorraad van alcohol en drugtesten voor verschillende gelegenheden als: persoonlijk gebruik, wettelijk gebruik en testen op de werkvloer. Ook stimuleren wij diëten als het KETO dieet met onze KETOSCAN. Wij bieden services aan om alcoholtesten jaarlijks te kalibreren zodat de apparaten constant veilige metingen weergeeft. Ook bieden wij alcoholtesten te huur aan voor grote bedrijven zodat bezoeker bewust over hun alcoholgebruik worden en veilig de auto in stappen. Alcoline is de plek om uw gezondheid, alcohol en drugs op te meten.

4,7

1 stella

Snel besteld en bezorgd

7 aprile 2026

Tevreden

Tevreden, niets op te merken

7 dicembre 2025

Risposta di Alcoline

Beste, fijn dat u tevreden bent met onze diensten en producten!

Een top firma

Een top firma, ik had een verkeerde bestelling gedaan maar bij alcoline hebben ze dit prima opgelost. Zeer vlotte levering.

28 novembre 2025

Risposta di Alcoline

Beste, bedankt voor uw review en fijn dat u tevreden bent met onze diensten!

Alcoline Super service

De firma die de levering moest voorzien maakte er een zooitje van.
Na een kort contact met de mensen van Alcoline was het dadelijk in goed banen geleid!
Waarvoor enorme dank!

17 novembre 2025

Risposta di Alcoline

Beste, bedankt voor uw review en fijn dat u tevreden bent met onze support!

Snelle en correcte levering

Snelle levertijd.
Pakket in prima staat ontvangen.
Product voldoet aan verwachtingen.

17 ottobre 2025

Beste

Hartelijk dank voor uw mooie review.
We hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te zijn,

Mvg Team Alcoline

Cher client,
Nous vous remercions sincèrement pour votre avis positif.
Nous espérons avoir le plaisir de vous servir à nouveau prochainement.

Cordialement,
L'équipe Alcoline

Klantgericht

Goede, snelle en gepersonaliseerde aanpak.

3 ottobre 2025

Beste,

Bedankt voor uw mooie review. Wij zijn blij dat u tevreden bent.
En hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn.
Met vriendelijke groeten.
team Alcoline

Valutata 5 stelle su 5

accueil téléphonique professionnelle et…

accueil téléphonique professionnelle et a l écoute de mes besoins un 10/10

2 ottobre 2025

Cher William,

Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de notre service.
Nous espérons avoir le plaisir de vous servir à nouveau à l'avenir.

Bonne journée,
team Alcoline

Verwachtingen overtroffen

Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Het betrof een bestelling, die ik per ongeluk zonder verzending had gedaan. Door een vervolgbestelling kon alsnog de verzending samen met de vervolgbestelling geregeld worden, zonder kosten.

14 settembre 2025

Snelle en goede service

Snelle en goede service! Duidelijke communicatie!

31 agosto 2025

Beste Stef,
Hartelijk dank voor uw mooie review.
Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
Gr
Team Alcoline

Uiterst tevreden klant bij Alcoline.be

Vorige week, ongeveer een jaartje na de eerste aankoop, was het moment aangebroken om één van de toestellen te kalibreren. Eerst stuurde ik hen een e-mail om wat praktische info te krijgen (en bevestigen want alles staat klaar en duidelijk op de website). Via die website kocht ik een voucher en stuurde het toestel op met track-and-trace barcode. Zes dagen later (vier werkdagen want er zat een week-end tussen) kreeg ik mijn toestel terug, prima verpakt. Dank je wel voor de goeie service Alcoline.be, ik ben uiterst tevreden.

17 giugno 2025

Risposta di Alcoline

Beste Andy, bedankt voor uw review en fijn dat u tevreden bent met onze dienstverlening!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più