4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

OK GUTTER HOLD MIG TILBAGE..

OK GUTTER HOLD MIG TILBAGE... OK OK den dælens hjemmeside føles som et forsuttet bolsche i sokken. Som den selv siger: "Holistic Cuisine is meant to be experienced", eller som vi siger på fyn: "Hellige kusiner skal opbevares i pulterkamre". Derudover; GO' service- GO' stemning- GO' retterne PÅNÆR desserten... som efter sigende IS? beskrevet på følgende MEGET konkrete måde: Vanilleskum med indtryk fra haven, tilsat dubai drys (er det pøller)? Til min overraskelse bragte det selvkørende madbånd mig ikke blot 10 men 11 sunlolly is- en af hver smag (dog ikke lakrids, som defintivt findes bro). Dette bringer 2 problemer: det er sun lollies. og problem 1: jeg skal ikke spise 11 sun lolly LIGE NU.

22 marzo 2025

Min 1

Min 1. anmeldelse af Alchemist fra 2022 fjernede trustpilot og det på trods af, at jeg sendte dem et scan af regningen på deres forespørgsel. Vildt.

Men i onsdags den 26.03-25 besøgte min far og jeg stedet igen og vi var endnu engang blæst bagover. Det skal opleves.

Til Trustpilot: Ja, jeg har stadig regningen fra i onsdags, men om I så ser denne eller ej, så sletter I vil denne anmeldelse endnu engang. Men altså jeg er da sikker på, at Alchemist kan bekræfte begge vores besøg på restauranten ;-)

26 marzo 2025

En oplevelse ud over det sædvanlige – Alchemist, København

At træde ind på **Alchemist** i København er som at træde ind i en verden, hvor mad, kunst og kultur smelter sammen i en symfoni af sanseindtryk. Dette er ikke bare en restaurant – det er en *oplevelse* uden lige. De 50 banebrydende oplevelser udfordrer alt, hvad du troede, du vidste om gastronomi.

Fra det øjeblik du ankommer, bliver du opslugt af en anden virkelighed. Kunstinstallationer, dramatisk lysdesign og stemningsfuld musik skaber rammen om en rejse, der er lige så tankevækkende, som den er lækker. Hver ret er et kunstværk, der kombinerer molekylær gastronomi med fortællinger, der ofte berører dybe emner som bæredygtighed, social retfærdighed og vores forhold til naturen.

De enkelte serveringer spænder fra spiselig plastik affald til det lille perfekte menneskehjerte, og hver ret føles som en lille forestilling. Chefkokken Rasmus Munk og hans team formår at forene globale smage med nordisk præcision og skaber retter, der både overrasker og begejstrer.

Det, der gør Alchemist unik, er, hvordan det hæver gastronomi til et nyt niveau. Det er en multisensorisk rejse, hvor kunst, visuelle effekter og kulturelle fortællinger smelter sammen og giver hver bid en dybere mening.

Alchemist er ikke bare et måltid – det er en 5-timers odyssé, der efterlader dig målløs, reflekterende og fuld af ærefrygt. Det er ikke for dem, der søger det traditionelle, men for dem, der vil have deres sanser og tanker blæst omkuld. En oplevelse, der er intet mindre end revolutionerende.

Tak for en uforglemmelig aften – dette er i sandhed verdensklasse!

19 dicembre 2024

Alchemist springer skalaen her på…

Alchemist springer skalaen her på Trustpilot, hvor 5 stjerner synes om årets underdrivelse. På Alchemist kan hver eneste gæst få lov at føle sig som konge for en stund. Både hvad angår en sublim madoplevelse samt i forhold til den personlige, professionelle og perfekt afmålte høflighed og og hjælp som tjenerne yder gennem hele aftenen. Tusind tak til Lykke og Rasmus for at have haft fantasien, kræfterne og tålmodigheden til at skabe denne uovertrufne helhedsoplevelse for både sjæl og legeme!
Kh. Magnus og Anja

8 novembre 2024

Helt igennem fantastisk

Helt igennem fantastisk - der er ikke noget at sige til at det er en blandt verdens bedste restauranter - waooouwwww. SÅ LÆKKERT - alt er godt.

Smil fra Søren Lyngemetoden

13 giugno 2024

Ganske enkelt en verdensklasse…

Ganske enkelt en verdensklasse oplevelse.
visuelt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ smagsoplevelsen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Betjeningen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Overraskelses momentet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak for en super oplevelse
Mvh Laila Og Thomas

27 ottobre 2023

Sublimt

Sublimt, tankevækkende, pirre alle sanser, man bliver et bedre menneske at at spise der. Godt råd, book tidligt og hold ikke igen med drikkenvarene.

3 febbraio 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito