4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

God oplevelse med AL Cars.

God oplevelse med AL Cars.
Jeg har for nylig købt en bil her, og jeg kan virkelig ikke give oplevelsen en højere bedømmelse. Jeg anmodede om finansiering, og inden for 30 minutter blev jeg kontaktet af et teammedlem, som var super venlig og hjælpsom. God kommunikation gennem hele processen.

22 dicembre 2025

Min kæreste og jeg har købt en VW ID.4…

Min kæreste og jeg har købt en VW ID.4 af Rasmus ved AL Cars.
Han er super rar og helt nede på jorden. Vi har følt os meget trykke i at handle ved ham. Han gennemgik hele bilen med os, så vi blev klædt godt på til vores ny bil. Man føler sig godt hjulpet og han er altid behjælpelig hvis man har spørgsmål også efter man har fået bilen. Jeg kan klart anbefale at handle ved AL Cars.

22 febbraio 2026

AL-car gør det godt

AL-car med Anders og Rasmus gør det godt. Jeg er glad for at have købt bil hos dem, den lever fuldt og helt op til forventningerne. Jeg fik en imødekommende, venlig og faglig god behandling. Så jeg er tilfreds.

11 febbraio 2026

Klar anbefaling herfra

Processen med køb af bil gennem AL Cars var super god. De var hjælpsomme og nemme at komme i kontakt med, og stod klar hele vejen til at hjælpe med afklarende spørgsmål. Bilen blev leveret hurtigt og uden mangler.
Klar anbefaling herfra :)

22 gennaio 2026

Flinke og imødekommende

Meget flinke og imødekommende. Men desværre skriver de forkerte ting om bilen. Men fejl kan jo forekomme. Vi fandt en god løsning for begge parter. Og alt er tilfreds her fra. Så vil helt klart anbefale dem.

19 dicembre 2025
Logo di Alcars

Risposta di Alcars

Hej Morten

Tusind tak for den gode anmeldelse

mvh Rasmus, AL Cars

Ikke køb her

Havde købt en bil hos men og nu her til vinter har de så ikke fortalt at det var hel års dæk der var på og ikke vinter dæk det sagde de aldrig heller ikke efter jeg købte sommerdæk hos dem kæft noget dårlig service

29 ottobre 2025
Logo di Alcars

Risposta di Alcars

Hej

Vi er selvfølgelig kede af anmeldelsen, da vi oplevede, at sagen blev afklaret sammen over telefonen. Det er helt korrekt, at du/I købte helt nye sommerdæk, som vi fik monteret. De helårsdæk, I fik med, var derimod nogle, I modtog uden beregning efter handlen var afsluttet – udelukkende som en ekstra service fra vores side.

Dette talte vi også om under telefonsamtalen, og her havde vi indtrykket af, at sagen blev afklaret på en ordentlig og tilfredsstillende måde. Vi fik endda en undskyldning da der var sket en misforståelse

Venlig Hilsen
Rasmus, AL Cars

Aldrig købe det her fuske firma har…

Aldrig købe det her fuske firma har anmeldt den til politiet da de har solgt mig en bil som var rusten og ikke levet op til standarderne eller kvaliteten af hvad de siger de vil ikke dække sig af de 24 måneders forhandling ararat eid som jeg har på skrift eller de seks måneders garanti fandt ud af skaden en uge efter jeg havde hentet bilen og de vil stadig dække

28 maggio 2025