Føj for S...
Føj for S.... et lor.. firma!.
Albo Horsens er et svindel firma. HOLD DIG VÆK!.
Jeg kom ind i en lejlighed på Borgmestervej 3 i Horsens 2012, hvor jeg boede i over 11 år.
For det:
1. De svindler med vand og varme regnskab og nægter at dokumenterer deres hjemmelavet papir/ regninger.
Hvis du er bebor nu, så sæt dig ind i hvordan et årsregnskab skal se ud, og om du enlig får penge nok tilbage. Det accepteres ikke at der ingen koldt vands forbrug står på opgørelsen. Dette er ugyldig.
2. Der er skammelsvamp i hele bygning 1 på Borgmestervej og i alle lejemål, hvilket har gjort mig alvorligt syg.
3. Albo vedlideholder slet ikke deres lejligheder, og nægter at udskifte irret og total utætte termostater på alle radiatorer i lejlighederne men også i kælderen kan man se der er mange håndtag der er i stykker, som kan give vandskader til alle kælderrum.
4. Man får aldrig sit indskud tilbage selv om lejligheden er i god stand efter 11 år, uden ødelagt eller misvedligeholdt legemål.
5. De opkrævede ved mig, regninger 1 helt år efter jeg var fraflyttet adressen. Albo truede med inkasso hvilket jeg var ligeglad med. De sendte sagen ind til bebor klagenævnet hvor jeg fik medhold. -Da Albo selv skrev de ville lukke sagen, troede jeg vi var færdige, men de blev ved med at opkræve ugyldige penge over for mig, så til sidst måtte jeg lukke munden på dem, ved at true med politi anmeldelse.
Jeg kan ABSOLUT IKKE anbefale nogen, at bo i en bolig fra Albo foreningen eller at man bliver syg.