Hold jer fra dette pizzaria. Spar pengene eller køb et andet sted - piv ringe bund samt topping. Lav-kvalitet
Scopri cosa dicono le persone
Absolut ringeste pizzeria jeg endnu har oplevet i Dk. Vi bestilte tre forskellige pizzaer, men ingen af os fik den pizza vi havde bestilt. Nej, derimod fik vi alle en voldsom omgang madforgiftning... Leggi di più
Bestilte til levering, leveret på ca. 30 min. Virkelig lækker pizza, burger,durum rulle og fritter. Har bestilt her før og altid fået lækker mad og passende portioner til rimelig pris.
Virkelig virkelig virkelig ringe sted. Bestillingen var forkert. Jeg fik den rigtige pizza, men bad KUN om champignon på den ene side. Derudover var pizzaen halvkold og bunden utroligt slimet.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Le persone hanno visualizzato anche
elendig service
elendig service. nægtede at give os chilidressing. ubehøvlet kontaktperson i røret
Forfærdelig service!!
Forfærdelig service!!!
Bestilte mad igennem just Eat, 10 min før maden skulle være her, ringede alanya Hobro og sagde at de havde fået travlt så om jeg ikke selv kan hente. Det kan jeg ikke, så kunne jeg få lov at vente 2!!!! Timer yderligere på mad!!!
I min optik har de jo selv taget imod og godkendt ordren også må de næste bestillinger jo bare bag i køen. Men sådan foregår det ikke her. Her bliver man bare fejet af! Udover det vil de ikke betalte mine penge tilbage, så jeg står uden mad og uden mine penge også er vi NOGEN der ikke får den pizza de er blevet lovet… skrækkelig service! Ejeren mener at jeg selv skal tage den med justeat omkring at få mine penge retur også vil at skide på min dårlige oplevelse, da de alligevel ikke vil levere her ud til… har ikke andet at sige end jeg håber stedet bliver lukket, når man behandler kunder sådan.
Havde de nu ringet og sagt der var sket en fejl da de godkendte og at de ikke kunne levere så helt okay, eller havde ringet og sagt at leveringen blev dyre så havde jeg nok accepteret det!
Absolut ringeste pizzeria jeg endnu har…
Absolut ringeste pizzeria jeg endnu har oplevet i Dk.
Vi bestilte tre forskellige pizzaer, men ingen af os fik den pizza vi havde bestilt. Nej, derimod fik vi alle en voldsom omgang madforgiftning der medførte dårlig mave og opkast 2 dage i streg. Pizzaen smagte derudover også ringe.
Gør jeg selv den tjeneste og ALDRIG bestil fra Alanya pizza.
Latterligt ringe kundeservice
Latterligt ringe kundeservice. Bestilte min mad, ventede i 20 min på det var færdigt. Manden kalder mig op til disken og siger “en børnepizza med skinke og en nr 8”. Til det svarer jeg “jeg har bestilt en børnepizza med skinke og en nr 90”, så siger han “ja det er det her”. Jeg går op til disken og kigger på mine pizzaer, og ser at det rigtigt nok ikke er en nr 90, som var det jeg havde bestilt. Det siger jeg til manden, som allerede inden jeg får talt færdigt, har vendt sig om og gået tilbage ud i køkkenet. Fuldstændig uhørt... gad ikke at vente i yderligere 20 minutter (hvilket i øvrigt er vanvittigt lang tid for at lave to sølle pizzaer), så jeg tog maden og gik. Da jeg kom hjem så jeg, at de ikke engang havde taget sig de tre sekunder det tager at skære pizzaerne ud... det er simpelthen regel nr 1 i et pizzaria (har selv arbejdet i et), at man skærer sine skide pizzaer ud, for det giver glade og tilfredse kunder, men ikke engang det har de styr på. Trist oplevelse og så var maden i øvrigt fuldstændig intet-sigende, nok en af de mest smagsfattige pizzaer jeg nogensinde har smagt. Hvis du går op i god kundeservice, så hold dig for Guds skyld langt væk fra det “pizzaria” her.
Virkelig virkelig virkelig ringe sted
Virkelig virkelig virkelig ringe sted.
Derudover var pizzaen halvkold og bunden utroligt slimet.
Sidste, men ikke mindst tog leveringen 2 timer og 17 minutter. Det er simpelthen ikke okay!
Som kompensation giver de en LILLE cola med leveringen, men jeg bad om en GRATIS stor cola.
Jeg anbefaler, at ALLE boykotter det her sted.
Ussel service!
Man skal nærmest råbe om at få lov til at bestille, da medarbejderne har travlt med hygge snak og bagtale kunder på arabisk, som de sjovt nok ikke regner med at man forstår.
Klamt sted, hvor man bliver mødt med en endnu klammere attitude.
Wallahi, hold jer lang væk!
verdens ringste pizzaeria
dette er godt nok det værste sted at få mad. 2 timers ventetid. en forkert pizza. 2 der ligger med madforgifting nu, de skulle så går have den forkerte pizza med tilbage selvom det er så uhygienisk. også er der det mest flabede folk der arbejder der. jeg vil godt nok aldrig nogensinde bestille derfra igen og jeg vil heller ikke anbefale det og håber andre folk heller ikke gør
Total dårlig service! Hold jer væk..
Bestilte en Margarita, pomfritter og en sodavand.
Hele 65 mins senere kommer maden ISKOLDT!
Jeg tog self ikke imod maden, 2min senere får jeg et opkald fra butikken hvor de bad mig om ikke at bestille mad derfra igen... LOL
god mad, skandale ringe levereing!
Maden smager godt, men at venter 45+ min over + ventetid hvor de skal lave maden hver gang er simpelthen for ringe!
Levering tog mere end 2 timer
Levering tog mere end 2 timer, ringede af flere omgange for at høre hvor lang tid der gik med levering. Tiderne blev ikke overholdt. KAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALES!
Opdatering: forkert pizza leveret og ikke mulighed for refundering af penge, da de påstår at have ringet til os og at vi lyver. Vi var selvfølgelig ikke interesseret i en ny pizza, da det tog dem 2 timer at levere den første.
Sygt sted. Ude af kroppen oplevelse - på den ikke-behagelige måde.
L@rye sted
L@rye sted - bestiller til 18.15. Er i god tid , og min pizza står allerede og koger oven på ovnen - bestilte en pizza til 65 kr - fravalgte 2 ting og addede 2 - og endte på 80kr alligevel —. L@rte sted
Forfærdeligt sted
Forfærdeligt sted! Leverer ALDRIG til tiden - maden er altid minimum en halv time forsinket. Restauranten giver ikke besked om forsinkelse, og der kommer hverken nogen form for erstatning eller undskyldning, når maden leveres.
Dårlig oplevelse
Kold fyld i indbagt pizza og de glemmer at putte elementer på pizza
En times forsinket levering
Jeg fik at vide der ville gå 1,5 time før maden blev leveret, der gik 2,5...
Virkelig lækker mad
God mad
God mad, nok af den og gode råvarer og utrolig høflig betjening. Flot og tidssvarende indretning.
Er i CHOK over kundebehandling
Jeg bestilte en Salat med kød og fik det stik modsatte, nemlig en slasket salat uden noget som helst kød.
Butikken indrømmede deres fejl pr. Telefon, men jeg skulle dog SELV betale for deres fejl ved om-levering..
Virkelig træls når man allerede har ventet min. 45min på levering første gang.
Fik en anden pizza end jeg havde…
Fik en anden pizza end jeg havde bestilt. Og da jeg så kom, og afleverede den tilbage, for at få den rigtige pizza. Skulle jeg betale endnu engang for at få en ny pizza ...
Har nu bestil pizza 2 gange igennem…
Har nu bestil pizza 2 gange igennem just EAT og har hver gang måtte vente mere end 20 min ekstra tid. Virkelig useriøst. Kan jeg ikke anbefale til folk medsmå børn, og dem som ikkegider vente ekstrazzz
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.