Jeg kom med en virkelig smertefuld skulder, som jeg håbede, der kunne gøres noget ved - det var en blanding af myoser og inflammation. Har tidligere været hos fysioterapeuter uden det store resultat.... Leggi di più
Overraskende effektiv behandling. Fik en deep tissue behandling hos Toni, og skal helt sikkert ind og have endnu en behandling. Toni har et specielt lille sted så forvent ikke at du kommer til et... Leggi di più
We have moved to the new location, the transportation is pretty much convenient and the clinic environment is upgrade to be much cozy and clean. Our service quality is level up as well! We believe you will have great experience in our treatment!
Borups Alle 131 , 2000, Frederisberg, Danimarca
- kontakt@akupunktur-center.dk
- akupunktur-center.dk
Uengageret. Uprofessionel. Usoigneret.
Fik gavekort til deep tissue massage som jeg havde ønsket mig, af min søster. En patient kommer svedende ud, tydeligvis tilfreds m. sin massage. Godt så! Nå, min tur og jeg kommer ind i et lidt halvnusset lokale og skal åbenbart ligge samme sted som førnævnte patient, uden at håndklæderne bli'r skiftet, hmm...ok, jeg vender håndklædet mens massøren tror, jeg skifter tøj. Han kommer ind, virker lidt stresset á la "dét her skal bare overstås, hun har jo kun betalt halv pris". Han spørger, om jeg har problemer nogen steder og jeg svarer særligt i nakke og skuldre. Han begynder på det ene ben og lidt efter lidt fornemmer jeg, at han falder i søvn??!!! Ok, jeg spjætter lidt og uha da, så går han pludselig igang et helt andet sted, end hvor han var. Glemmer alt om det andet ben. Går igang m. ryggen. Falder i søvn. Jeg spjætter og ups, så er han igang et andet sted. Han får pludselig den lysende idé, at jeg da skal ha' nogle elektriske små plader på min ryg: "Det er meeget mere virkningsfuldt". Og så ligger jeg der i 20 minutter, mens han måske får sig en middagslur eller chekker sms'er eller hvad ved jeg. Det gør faktisk lidt ondt og hjalp nada på min ryg. Da han kommer tilbage, spørger jeg, om han har mulighed for at massere mine skuldre og nakke, for det har jeg virkelig behov for. "Ja ja ja ja det skal jeg nok!"og så får den ene skulder en ordentlig omgang og den anden glemmer han og så er tiden pludselig gået. Fornemmede, at han var en temperamentsfuld fyr og at JEG ihvertfald ikke skulle komme med nogen indvendinger, forslag eller ønsker. Skynder mig at gå og kommer ud på gaden, hvor der er et skilt med alle de fantastiske ting han har arbejdet med og alle de flotte uddannelser han har. Liiiidt svært for mig at chekke, da jeg står i København og ikke i Kina. Men jeg studser over, hvordan en åbenbart højtuddannet læge fra Shanghai er havnet her ude på den stille og triste ende af Nordre Fasanvej?!!
Min søster, der havde købt gavekortet til mig bliver spurgt af TilbudiByen.dk hvor mange stjerner hun vil gi' oplevelsen. Hun svarer 1! , da hun jo har hørt min historie. Kort efter bliver hun ringet op af min massør, som fuldstændigt overfuser hende og skælder hende hæder og ære fra. Min søster er rigtig god til konflikthåndtering, så hun gentager gang på gang" beklager, men det var den oplevelse, min søster havde". Da hun til sidst opgiver at få ørenlyd, si'r hun at hun må smutte, for hun er faktisk på arbejde og lægger røret på. Kort efter får hun en sms fra ham, hvor han bl.a siger, at han har været forbi på hendes privat adresse! Så synes JEG jo vi er ved at være ude på dybt vand, med et temperament og en truende adfærd, der er tæt på at kræve en politi-anmeldelse. Min søster har endnu ikke besluttet, om hun vil gå videre med sagen.
Dygtig og tillidsvækkende massage
Når man kommer, bliver man altid taget vel imod. Toni lytter til sine patienter, men han er også en god observatør. Over det sidste års tid er jeg kommet hos Toni med forskellige spændinger. Jeg er altid blevet behandlet roligt, stille og meget professionelt. Jeg går altid hjem med en følelse af størrer mobilitet og færrer smerter.
Fantastisk oplevelse!
Utrolig sød betjening. Jeg fik masseret alle ømme punkter ud og kroppen og svævede nærmest ud af lokalet bagefter. Kan varmt anbefales!
Den værste oplevelse nogen sinde!
Jeg blev masseret 15 min på den ene side af ryggen og 2 min på den anden, hvorefter et apparat som gav små stød blev koblet på min ryg uden nogen forklaring. Her lå jeg i måske 20 min., hvor jeg til sidst måtte kalde gentagende gange for at få kontakt til ham, så han kunne tage det af.
Jeg spurgte om massage på min læg, da jeg har haft meget ømme muskler. Da han kun nussede mine ben i måske 2 min, spurgte jeg om han kunne trykke lidt hårde, hvor efter han bare trykkede med fuld kraft, så tårene begyndte at løbe (jeg kan normalt godt lide hård massage). Han blev sur og svinede mig til da jeg sagde det var for hårdt.
Mine lægge har krampet fuldstændigt efter de hårde tryk, og her dagen efter kan jeg stadig ikke rører ved mine lægge eller gå uden smærter. Han har gjort noget helt forkert.
På 75 min fik jeg masseret ryg, lår og lægge (ingen skuldre, nakke, forside af lå, fødder, arme osv.).
Jeg får tit massage og har aldrig oplevet noget ligne, jeg gik grædende fra behandlingen. Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted, da hverken behandligen var god og bahandleren var ubehøvlet.
Grundig og god behandling
Behandleren er et meget sympatisk og virkelig kompetent. Han tager godt fat og er omhyggelig. Man føler sig virkelig godt behandlet. Kan på det varmeste anbefale en deep tissue massage.
Behandling i topklasse
Jeg har nu været hos Tony to gange - 1. gang var 75 minutters massage med deal og 2. gang var 1 times massage til normal pris. Begge gange har været behandlinger i topklasse.
Tony er utrolig behagelig, omhyggelig med sit arbejde, obs på kunden og så taler han dansk.
Jeg føler mig 100% i sikre hænder hos ham, og kommer helt sikkert igen :o)
Kinesisk massage(Akupressur) og akupunktur
Tony er altid klar til ens behandling til tiden, og han kommer ud til nye kunder og siger han kommer om lidt, så man ved at han er der, hvilket jeg synes er rigtig godt;)
Rigtig god massage , han er rigtig god til det og så prøvede jeg akupunktur for første gang sidst , og nålene gjorde ikke så ondt at få på kroppen, som jeg havde forventet. Det hele er bare godt, kan VARMT anbefales
Fantastisk bindevævsmassage
Professionel og dygtig behandling. Den bedste dybdegående bindevævsmassage jeg har fået i København. Kan varmt anbefales :-)
Super behandling.
Det har været en super god oplevelse for mig. Jeg købte en værdibevis fra deals og fik en bindevævsbehandling. Jeg var lidt nervøs, da de fleste steder desværre ikke giver fuld behandling pga man har en "deal" bevis. Men hele forløbet var super godt.
Man kan tydelig mærke forskel mellem denne behandling og alm massage. Kan stærkt anbefale denne behandling hvis man har muskelspændinger.
Synes selve stedet og personale virker meget professionel. Man bliver guidet hele vejen igennem under forløbet og føler sig godt tilpas. Kan varmt anbefale stedet, ikke sidste gang jeg kommer.
Dejlig oplevelse:-)
Jeg fik en grundig massage i en meget behagelig atmosfære. Kan varmt anbefales til at løsne op i kroppen :-)
Fantastisk massage
Jeg fik en tid 1. januar - tænk af få 75 min massage dagen efter nytårsaften. Det var ualmindelig godt. Jeg følte mig godt modtaget og tryg under behandlingen. Tony har nogle stærke hænder der kan gå i dybden - han var opmærksom undervejs og spurgte ind imellem om det var for hårdt.
Jeg vil helt sikkert komme igen og kan på det varmeste anbefale et besøg i hans klinik.
Superfin behandling
Fik en superfin behandling og en vidunderlig massage, somløsnede min kontor-nakke og resten af kroppen op.
Kan varmt anbefales.....
Fremragende!
God og dybdegående massage. Følte mig mere afslappet efter massagen end jeg længe har gjort! Jeg vil helt sikkert komme igen!
Jeg kunne ikke mærke min hofte :-)
Efter et besøg hos Tony Li, var jeg virkelig overrasket.
Jeg har virkelig problemer med hofte og ryg, grundet fejloperation, hvilket vil sige, jeg altid kan mærke min hofte, når jeg sætter mig i bilen.
Da jeg kom ud fra Tony, for at køre videre, gik det pludselig op for mig, at jeg slet ikke kunne mærke hoften, det var vildt fantastisk.
Så ingen tvivl om, at jeg skal have fler tider hos Tony.
Problemet er bare at der åbenbart er mange der har den gode oplevelse, så der er lang ventetid, inden der er tid. Men da manden arbejder hele dagen, og der kun er 24 timer i døgnet, er der ikke andet at gøre end vente på noget godt. :-)
Må IKKE indløse endnu et værdi bevid
Sidder her med den underligste følelse... Kommer stæsende.. Trafikken har drillet , glæder mig tilbehandling af Toni.. Har været der før... Og det var godt... Han siger til mig at JEG kan ikke få massage da det er 2. Gang jeg køber tilbud i byen... Og jeg ikke kan blive ved med at få det til 1/2 pris at tilbuddet kun er til nye kunder.... Jeg er naturligvis meget overrasket da det jo gælder for alle der har købt beviser også selvom det er 2. Gang ... Vi diskuterer frem og tilbage... NOPE... Ingen massage til mig
Så køb endelig ikke flere beviser
Ringer til tilbud i byen for ligeledes at anmelde...
For dette er vel ikke i orden ?
Ekstremt forløsende.!
Vildt dygtig og meget professionel behandler. Vil til hver en tid anbefale stedet :)
Kompetent massage.
Super massage og gode råd undervejs. Opmærksom og rar.
Super behandling.
Har nu været et par gange hos Tony til bindevævs massage og det er super godt. Han er god til at finde problempunkterne. Kan kun anbefale det til andre. Kroppen har virkelig godt af det.
Jeg svævede hjem derfra
Jeg kom for at få 70 min bindevævsmassage. Og jeg fik ren valuta for pengene. Jeg kan ikke mindes, hvornår jeg sidst har følt mig så let og fri for spændinger i kroppen.
Tak for det Tony.
God massage!
Jeg har i dag været inde forbi Kinesisk akupunktur center og fået en dejlig massage. Jeg havde købt et tilbud hos tilbudibyen, hvor man fik 75 min massage.
Jeg fik en super god massage af Tony, og ser frem til fremtidige besøg!
Kinesisk akupunktur center er bestemt et besøg værd.