Ik ben nu een paar jaar lid en al heel…
Ik ben nu een paar jaar lid en al heel wat activiteiten meegemaakt. Leuke groep mensen, waar je op een ongedwongen wijze contact mee kunt hebben.Ga zo door!🤗
Hartelijke groet,
Ivy
Klub Aktivo is een club voor alleenstaanden. Ieder weekend organiseren we meerdere activiteiten voor alleenstaanden. Bij onze singles activiteiten is de gemiddelde leeftijd rond de 55 jaar.
Gr. J. van Stolbergln 31 Unit D 120, 2263 AB, Leidschendam, Paesi Bassi
Hartelijke groet,
Ivy
Ben heel blij dat ik Aktivo ontdekt heb in het najaar van 2018. Het fijne van Aktivo vind ik dat je voordat je lid bent al gelijk kunt zien welke activiteiten er gedaan worden, waar en wanneer deze zoal gehouden worden. Zo krijg je al een goed beeld van deze actieve club.
Het is altijd erg gezellig. Er worden veel activiteiten georganiseerd. Na een tijdje weggeweest te zijn, is het leuk om weer oude bekende te zien. En er ontstaan altijd leuke en interessante gesprekken met oude en nieuwe activoleden.
Leuk dat alle singles er activiteiten op kunnen zetten .Maar zou fijn zijn als je waardering hiervoor weer een maand gratis lidmaatschap hiervoor zou verlengen zoals eerder.
Ik kon tot nu toe nog niet deelnemen aan een activiteit ivm vaak op zondagen. En de website werkt niet op mijn browser. Alleen via een andere browser.
Dus nu nog in principe niet mogelijk om een goeie beoordeling te geven.
Ik kan niet oordelen over iets wat ik niet ervaren heb.

Risposta di Stichting Klub Aktivo
Meer variatie qua uitjes zou leuk zijn, nu vooral wandelingen
Website kan beter. Dat er niet automatisch doorgeschoven wordt naar de deelnemerslijst vind ik frustrerend en niet altijd eerlijk.

Risposta di Stichting Klub Aktivo
Er worden gezellige uitjes georganiseerd. Mensen die lid zijn van Aktivo vindt ik over het algemeen beschaafde mensen met fatsoen.
Fijne club aardige mensen enige minpunt te veel wandelingen
Ik ben al 8 jaar lid en heb vele leuke uitstapjes gemaakt met gezellige mensen.
ik heb voor de eerste keer kennis gemaakt met de club en was me goed bevallen.
Het is zeker de moeite waard om dat eens te proberen.
Goed dat klub Aktivo er is om samen met andere alleengaanden en -staanden in het weekend op pad te gaan.
Activiteiten plaatsen is moeilijker geworden.
Op de nieuwe site is het op dit moment niet meer mogelijk de organisatoren te belonen met een gratis extra maand.
Vind dit een erg grote achteruitgang voor de leden die er voor zorgen dat Aktivo levendig blijft.
Kan op de lange duur er zelfs voorzorgen dat er te weinig in het noorden wordt georganiseerd. Met gevolg dat leden gaan opzeggen.

Risposta di Stichting Klub Aktivo
Leuke ongedwongen stichting. Vooral fijne wandelingen uitgezet door vrijwilligers.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.