Hele slechte ervaring met Aktie wonen. Pakket geleverd, inmiddels 6 mnd geleden, de bartafel was niet helemaal in orde. Meerdere malen contact gehad. Ze hadden beloofd de tafel op te halen en te verva... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Aktiewonen.nl vind je een groot assortiment witte en zwarte hoogglans meubelen. Bezoek onze webshop of showroom in Zevenaar, Gelderland
Fahrenheitstraat 3, 6902PX, Zevenaar, Paesi Bassi
- aktiewonen.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Tv meubel en half hoge mangohout kast…
Tv meubel en half hoge mangohout kast besteld. Na de plaatsing van de bestelling werd ik geattendeerd op de kleurverschil van de meubels. Vlotte levering en vriendelijke bezorger. Mooie kwaliteit meubels en kwaliteit en prijs is in verhouding.
Goede service en top kwaliteit meubelen…
Goede service en top kwaliteit meubelen voor een goede prijs. Aanrader!!
Salontafel en Eetkamertafel zijn TOP
Na de aankoop van onze salontafel die zo mooi was hebben we een bijpassende eetkamertafel gekocht bij Aktie Wonen allebei zijn prachtig en een goede service en vriendelijk personeel Een aanbeveling waard.
Goede service en mooie produkten
Hier een mooie dressoir besteld die keurig werd afgeleverd.Helaas na het uitpakken bleek er een beschadiging op te zitten. Hierop contact gehad en werd deze keurig en snel afgehandeld.
Top bedrijf
Werkelijk prachtige meubels
Werkelijk prachtige meubels. Heb een hele set gekocht, tafel stoelen buffetkast en dressoir. Goeie kwaliteit, echt degelijk. En super mooi. Dan de service die ze leveren, uitstekend, vriendelijk altijd en behulpzaam omdat ik zelf niet goed had gekeken hoe groot te tafel was, werd ik gelijk geholpen. Echt Top ervaring.
Goede service en nette…
Goede service en nette afhandeling/bezorgen van de bestelde meubels. Personeel is zeer vriendelijk en hulpvaardig.
Aktiewonen super bedankt
Heb verschillende meubels gekocht bij aktiewonen en dit al meerdere malen. Super goede service en snelle levering. Kwalitatief super meubels voor een goede prijs. Aanrader voor iedereen.
Top service!
Sidetable gekocht bij Aktiewonen. Deze was in bestelling en zou volgende week geleverd worden, uiteindelijk een week eerder geleverd. Werd enorm vriendelijk op de mail op de hoogte gesteld door Roel, en chauffeur neemt 30 minuten voor levering contact met mij op zoals ik had gevraagd. Al met al top service!
Top service
Top service. Helaas iets mis gegaan vanuit de leverancier maar keurig opgelost vanuit aktiewonen.
Binnen de openingstijden naar het…
Binnen de openingstijden naar het filiaal in zevenaar gegaan. Deur zat dicht. Ook telefonisch niet bereikbaar.
Begin september een tv meubel en een…
Initieel 1 ster gegeven, dit vanwege de niet proactieve houding en daarmee minder sterke communicatie, wachttijd en onduidelijkheid.
Uiteindelijk kwam de communicatie wel op gang en deze was gelukkig erg prettig.
Het product kwam wat later dan aangegeven, maar dit was verder geen groot probleem. Het product was erg mooi maar had een schoonheidsfoutje, de geboden oplossing was dan ook prima vandaar de aanpassing aan de review.
Ik heb verschillende kasten besteld met…
Ik heb verschillende kasten besteld met aktie wonen.
Bij de levering bleken er enkele lichte schade te vertonen door het vervoer.Er werd door aktiewonen onmiddelijk andere onderdelen verzonden en dit tot 3 maal toe. Omdat er steeds door het vervoer van de onderdelen schade aan was.Er werd hier niet moeilijk over gedaan en steeds een nieuw onderdeel verzonden tot er eentje was zonder schade. Dus de service van akiewonen vind ik top.Dat er wat tijd over ging is ook normaal bestellen bij het bedrijf maar dit is geen fout van aktiewonen . Het feit dat er steeds vriendelijk en behulpzaam naar een oplossing werd gezocht en aangeboden is echt een top service.Ook zeer tevreden over de geleverde kasten.
mooi dressoir!
zojuist een mooi dressoir gekocht bij aktiewonen! vriendelijk geholpen en erg behulpzaam, we woonde dichtbij dus het dressoir werd ook nog bij ons thuis gebracht, top!
Wederom een aankoop gedaan bij…
Wederom een aankoop gedaan bij Aktiewonen.
Mooie spullen, altijd fijn geholpen en een uitmuntende service!!
Wederom een super service gehad bij…
Wederom een super service gehad bij Aktiewonen. Eerder al een kast besteld en nu een bank.
Zeer tevreden klant!
Ik ga er in de toekomst zeker meer bestellen, vanwege de mooie spullen maar zeker ook voor de klantvriendelijkheid en uitmuntende service! 👍
Top service
Personeel / eigenaar zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik kon probleemloos mijn tafel omruilen terwijl ik zelf de fout had gemaakt om de verkeerde tafel te bestellen.
Meubels zijn van goede kwaliteit en ook mooi. Volgende keer, wanneer ik weer wat nodig heb, zal ik zeker weer hier bestellen.
Prima bedrijf
TV kast en lamp via internet besteld. Lamp kwam eerder, maar de verkeerde. Snel geregeld, binnen een paar dagen kwam de juiste lamp. Ook het tv meubel is snel geleverd. Voordelige prijzen. Vriendelijke en efficiënte communicatie. Helemaal top. Een aanrader.
Positief
Ondanks sommige negatieve reviews heb ikzelf goede ervaringen gehad met Aktiewonen. Ik werd zelf gebeld voor een evt afspraak om het product te leveren. Product werd netjes afgeleverd.
Product compenseert service
Resultaat was prima, maar het gehele proces, met betrekking tot de service, kan beter.
Uitstekend
Uitstekende service en erg vriendelijk, ondanks dat ik niet de makkelijkste klant was
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.