Eikenhouten vloer laten schuren en lakken van Houdt. Helemaal top! Vloer is weer als nieuw terwijl de vloer ruim 25 jaar oud is en we in het verleden diverse waterschades hebben gehad die de planken v... Leggi di più

Onze vloer is 44 jaar oud en had waterschade en veel slijtageplekken en beschadigingen. Na het schuren en lakken ziet deze er nu heel erg goed uit, boven verwachting! Het bedrijf geeft snel een offe... Leggi di più
Hele goede crew met Rene en Dmitri die geweldig werk hebben afgeleverd. Zeer simpatiek en heel zorgevuldig zodat de vloer er weer als nieuw uitziet.
De communicatie vooraf was wat stroef/kortaf. Echter de vloer is goed gedaan, erg blij met het resultaat en degene die de vloer zelf heeft gedaan was uiterst vriendelijk en meedenkend. En ook dikke pl... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Servizio di posa di pavimento in legno
- anche in
- Ditta specializzata in pavimentazioni
- Impresa edile
- Servizio di finitura di pavimenti
- Servizio di rifinitura pavimenti in legno
Scritti dall'azienda
Over AJM Van Houdt Parketrenovatie AJM Van Houdt Parketrenovatie is al jarenlang een vertrouwde specialist op het gebied van parketvloerrenovatie, parket schuren en vloeronderhoud. Met oog voor detail, vakmanschap en passie voor hout zorgen wij ervoor dat elke vloer zijn oorspronkelijke glans en karakter terugkrijgt. Of het nu gaat om een kleine opfrisbeurt of een volledige renovatie van uw houten vloer: wij leveren altijd maatwerk van de hoogste kwaliteit. Wij werken met moderne apparatuur en stofvrije schuurtechnieken om zo comfortabel mogelijk in bewoonde situaties te kunnen werken. Ons team staat bekend om zijn precisie, betrouwbaarheid en duidelijke communicatie — van de eerste kennismaking tot aan de oplevering. We geven persoonlijk advies op basis van uw vloer en wensen, en denken mee over afwerkingen zoals olie, lak of hardwax. Zowel particulieren als bedrijven vertrouwen op onze expertise bij het onderhouden, schuren en behandelen van vloeren. We streven ernaar om niet alleen mooie, maar ook duurzame resultaten te leveren, zodat uw vloer jarenlang mee kan gaan. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ontdek zelf waarom zoveel klanten AJM Van Houdt aanbevelen voor parketrenovatie.
Onze belofte
Scritti dall'azienda

- Toegewijde vakmanschap, persoonlijke service
- Bij AJM Van Houdt behandelen we elke klant met aandacht, respect en transparantie. We luisteren naar uw wensen, geven eerlijk advies en leveren vakwerk met zorg en toewijding. Uw vloer is bij ons in vertrouwde handen
- Van renovatie tot perfectie
- Van schuren tot afwerken en onderhouden: wij begeleiden u in elke stap van de parketrenovatie. Met oog voor detail en liefde voor hout zorgen wij voor een resultaat dat jarenlang meegaat.
Zeesluisweg 55, 2583 DP, Den Haag, Paesi Bassi
- 085 30 33 478
- info@ajmvanhoudt.nl
- ajmvanhoudt.nl

NU tijdelijk 10% Korting op uw offerte!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Ik vond de communicatie erg goed
Ik vond de communicatie erg goed. Natuurlijk; de kwaliteit van de vloer is het belangrijkste (en die was dus ook erg goed) maar ik heb jullie manier van communiceren als zeer prettig ervaren.
Alles klopte
Persoonlijk aanpak, snel schakelen, goed advies (zelfs kosten mee bespaard), flexibel met de planning, professionele parketteur (vraag naar Rico) en een goede prijs. Top ervaring!
Vloer geschuurd en gelakt
Onze vloer is geschuurd en gelakt. Wij zijn heel blij met onze mooie vloer. De werkzaamheden zijn professioneel en top uitgevoerd. Justin en collega enorm bedankt! Het is vakwerk!!
Goed, duidelijk, vriendelijk en een mooie prijs!
De communicatie verliep duidelijk, goede uitleg en informatie m.b.t. kleuren en materiaal, en ze heren waren erg vriendelijk. De uitvoering is erg goed. Alles is precies zo geworden als gevraagd.
Experience was great
Experience was great. From the offer to the planning, to the actual grinding it was all being done in a kind and professional manner. The end result is a wooden oak floor that has been revived back to life and feels brand new. Their professional Nick was the one who helped us and his knowledge-sharing of the after care, cleaning and swiftness of the entire procedure in general were very valuable
Slechte communicatie en Parketteur…
Slechte communicatie en Parketteur houdt zich op geen enkele wijze aan de afspraken, maar uiteindelijk is het werk correct gedaan
Enorm blij met dit bedrijf
Enorm blij met dit bedrijf. Ik ben onlangs verhuisd naar een woning waar nog een parketvloer in lag die onderhoud nodig had. Ik wist hier absoluut niks van af. Van Houdt heeft mij telefonisch vol geduld alles uitgelegd over houten vloeren. De soorten, de behandelingen en wat bij mijn wensen en gezinssituatie zou passen.
Ik kreeg een heldere, betaalbare offerte en na het tekenen hiervan werd ik gebeld en is er een planning gemaakt rekening houdende met de tijd dat de vloer nodig had om te drogen.
Het resultaat is schitterend, ik ben er enorm blij mee en raad het bedrijf dan ook absoluut aan!
Enorm vriendelijk personeel, betaalbaar, duidelijk en prachtig werk. Enorm bedankt!
Goede dienstverlening
Keurig op tijd op afspraak verschenen. Bijzonder vriendelijk personeel. Vloer ziet er prachtig uit. Ze hebben alles netjes achtergelaten. Zeker een aanrader!
Snel en vakkundig
We zijn erg tevreden. Onze 28 jaar oude merbau-vloer ziet er weer als nieuw uit! Vanaf de offerte t/m de renovatie werden we goed op de hoogte gehouden.
Het werk is zeer vakkundig en snel gedaan. Al met al boven verwachting geslaagd. Top firma! Zeker aan te raden.
Goede kwaliteit
We zijn erg tevreden met de renovatie van onze houten vloer: alles is mooi geschuurd, geolied en gelakt, en mooi afgewerkt met afdeklijsten.
Goede ervaren vakmensen die de parketvloer er weer als nieuw laten uitzien
Snel een duidelijke goede offerte. Geen lange wachttijden na goedkeuring offerte. Vakbekwaam personeel die de vloer mooi heeft opgeschuurd, de voegen heeft gefreesd en in de olie en hardwarematige heeft gezet.
Van AJM van Houdt heeft onze…
Van AJM van Houdt heeft onze parketvloer geschuurd en in de olie gezet. De vloer is van donker en vies naar een mooie lichte vloer gegaan en we zijn er erg blij mee. De werknemer die de vloer bij ons gedaan heeft was erg vriendelijk en vakbekwaam.
Zeer aan te raden!
Vriendelijk en kundig contact.
Er wordt alle tijd genomen om je vragen te beantwoorden en mee te denken.
De vloer ziet er weer als nieuw uit.
Heel erg blij mee!!
Na het lakken bleek de vloer toch nog…
Na het lakken bleek de vloer toch nog te ruw
Na een belletje gewoon nog een laag er op gedaan nu keurig netjes dank je wel
We zijn dik tevreden 👍
Hele fijn club om mee te werken
De communicatie was vanaf het begin erg goed en duidelijk. Prijs was scherp in onze ogen. De jongens die het werk uitgevoerd hebben waren vriendelijk en werkte netjes. Ook achteraf was er aandacht voor ons om te checken hoe wij de werkzaamheden hebben ervaren. Echt een aanrader!
Afspraken prima nagekomen en zeer…
Afspraken prima nagekomen en zeer vriendelijke en nette medewerker (Jorijn). Heeft mooi werk geleverd en heeft mij iedere dag telefonisch op de hoogte gebracht van de voortgang. Heeft ook advies gegeven hoe met de pas gelakte vloer om te gaan. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Klasse
Vloer mooi geschuurd en mat afgelakt. Ziet er top uit.
Rafii en collega hebben heel goed werk afgeleverd
We hadden ook de nodige stress over de planning omdat het schilderwerk uitliep, er werd gepuzzeld om ons toch van dienst te kunnen zijn en zodoende werd er twee dagen later gestart met werkzaamheden, dank voor de flexibiliteit👍🏼👍🏼
Prima service
Prima service, snel en helder, goede kwaliteit.
Ik had het fijn gevonden als nog even wat nazorg was gepleegd in de zin van bepaalde keuken-delen weer terug plaatsen, maar dat is dan ook het enige dat ik aan te merken heb.