Banner for Parket schuren | AJM van Houdt Parketrenovatie

Parket schuren | AJM van Houdt Parketrenovatie Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

De communicatie vooraf was wat stroef/kortaf. Echter de vloer is goed gedaan, erg blij met het resultaat en degene die de vloer zelf heeft gedaan was uiterst vriendelijk en meedenkend. En ook dikke pl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer prettige parketteur. Er kon van tevoren gemeld worden hoe laat ze zouden arriveren. Vloer is erg mooi geworden. Merbau-hout. Mooie matte uitstraling.

Valutata 5 stelle su 5

Om met het resultaat te beginnen: uitstekend, we zijn blij dat we het hebben laten doen. De communicatie in aanloop naar de uitvoering was direct en prima en verder is voldaan aan alle gemaakte afspra... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Massief houten vloer op de begane grond geschuurd en gelakt met 2K onbehandelde look, als nieuw, moderne lichte uitstraling. Twee verdiepingsvloeren lamelparket met vrij dunne toplaag keurig voorzic... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di posa di pavimento in legno
  2. anche in
  3. Ditta specializzata in pavimentazioni
  4. Impresa edile
  5. Servizio di finitura di pavimenti
  6. Servizio di rifinitura pavimenti in legno

Scritti dall'azienda

Over AJM Van Houdt Parketrenovatie AJM Van Houdt Parketrenovatie is al jarenlang een vertrouwde specialist op het gebied van parketvloerrenovatie, parket schuren en vloeronderhoud. Met oog voor detail, vakmanschap en passie voor hout zorgen wij ervoor dat elke vloer zijn oorspronkelijke glans en karakter terugkrijgt. Of het nu gaat om een kleine opfrisbeurt of een volledige renovatie van uw houten vloer: wij leveren altijd maatwerk van de hoogste kwaliteit. Wij werken met moderne apparatuur en stofvrije schuurtechnieken om zo comfortabel mogelijk in bewoonde situaties te kunnen werken. Ons team staat bekend om zijn precisie, betrouwbaarheid en duidelijke communicatie — van de eerste kennismaking tot aan de oplevering. We geven persoonlijk advies op basis van uw vloer en wensen, en denken mee over afwerkingen zoals olie, lak of hardwax. Zowel particulieren als bedrijven vertrouwen op onze expertise bij het onderhouden, schuren en behandelen van vloeren. We streven ernaar om niet alleen mooie, maar ook duurzame resultaten te leveren, zodat uw vloer jarenlang mee kan gaan. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ontdek zelf waarom zoveel klanten AJM Van Houdt aanbevelen voor parketrenovatie.

Onze belofte

Scritti dall'azienda

Toegewijde vakmanschap, persoonlijke service
Bij AJM Van Houdt behandelen we elke klant met aandacht, respect en transparantie. We luisteren naar uw wensen, geven eerlijk advies en leveren vakwerk met zorg en toewijding. Uw vloer is bij ons in vertrouwde handen
Van renovatie tot perfectie
Van schuren tot afwerken en onderhouden: wij begeleiden u in elke stap van de parketrenovatie. Met oog voor detail en liefde voor hout zorgen wij voor een resultaat dat jarenlang meegaat.

Promotion box for Parket schuren | AJM van Houdt Parketrenovatie

NU tijdelijk 10% Korting op uw offerte!

Geef uw vloer een nieuw leven, nu met 10% korting op de werkzaamheden!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

650 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

104 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Goed bedrijf

Goed bedrijf! Bedrijf reageert snel, komt afspraken na,
Goede communicatie en het belangrijkste is dat de vloer super is opgeknapt!

14 agosto 2026

Professionele club

Professionele club. Goede communicatie en heldere afspraken overplanning en uitvoering.

De vloer is weer als nieuw! Dank.

28 luglio 2026

Vakwerk

Na grondig schuren en polijsten ziet m’n eikenvloer -met 3 lagen 2 componenten lak- er na 20 jaar weer prachtig uit! Vakwerk 👍. De communicatie met zowel Ricardo als Albert verliep perfect. Na afloop van de klus werd ik direct gebeld, of alles naar wens was. Klasse!

26 maggio 2026

Een geweldige vloer!

Een geweldige vloer is opgeleverd. Heel blij mee. Daarnaast is communicatie helder en prettig. Tot slot was onze parketteur later, maar er kwam iemand de sleutel ophalen zodat wij gewoon op tijd richting werk konden. Top service en zou het zeker aanbevelen.

11 giugno 2026
Valutata 3 stelle su 5

Matige ervaring met 'van…

Matige ervaring met 'van Houdt'.
Offerte ondertekend voor schuren en polijsten van onze bamboevloer in woonkamer en keuken met 3 laklagen. Hiervoor waren 3 dagen ingepland.
De 1e dag voor niets gewacht in een lege kamer en keuken. Na veel heen en weer bellen kwamen er de volgende dag 2 parketteurs. Zij hebben de vloer heel erg netjes geschuurd. Na 4 uur waren 2 lagen lak aangebracht en vertrokken zij weer met de mededeling dat ze klaar waren en een 3e laklaag niet nodig was. Tijdens een moeizaam, respectloos, contact bleek dat vanuit kantoor ook besloten was dat 2 lagen lak voldoende was. Er was geen tijd meer voor het aanbrengen van de afgesproken 3e laklaag. Zij hebben hun werk dus niet afgemaakt!
De vloer was ruw, met erg veel stof en velletjes in de lak.

Zelf met de hand de vloer gepolijst en alsnog een extra laklaag aangebracht.
Nu hebben wij weer een prachtige gladde bamboevloer.

Het contact met "van Houdt" verliep moeizaam, dat is jammer. In een nieuw gesprek zijn hiervoor excuses aangeboden en is afgesproken dat de 3e laklaag niet in rekening wordt gebracht.
Het is te hopen dat de firma dit als een leermoment ziet en:
• heb respect voor de cliënten en hun wensen.
• neem elke cliënt serieus.
• maak de vloer supergoed schoon, vòòr het lakken.
• kom de gemaakte adviezen, afspraken en beloftes na.
Als alle medewerkers zich aan deze voorwaarden houden, kunnen zij goed werk afleveren, met tevreden klanten!

29 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

De vloer ziet er goed uit

De vloer ziet er goed uit. De parketteur was erg aardig, correct en meedenkend. Wel hadden we misschien liever een zijdeglans afwerking gehad in plaats van een matte. Dat zou vooraf wellicht beter kunnen worden gecommuniceerd (met voorbeelden).

29 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Topbedrijf doen wat ze beloven

Alle communicatie met dit bedrijf ging heel goed en wat wij verwachten hoe de vloer zou worden gedaan is helemaal uitgekomen. Echt een topbedrijf en is 100% aan te raden aan mensen die weer een mooie houten vloer willen hebben.

20 maggio 2026

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più