1. Agenzia viaggi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

AirTkt.com a full house online travel agency is dedicated to provide best-in-class service to its guest customers. We are committed to bring you the most competitive online travel deals due to our negotiated contracts and associations with the airlines. We have been providing travel services with integrity and reliability for over 19 years and continuously strive for customer satisfaction. Whether you are after a sun drenched island holiday, an adventurous tour, an all inclusive cruise, or the greatest deals on domestic and international flights, discount hotel bookings, discount car rental or travel insurance, Airtkt.com offers endless possibilities.

4,4

69.332 recensioni

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Ext 307 Cimi

Ext. 307 Cimi

7 luglio 2022

Risposta di AirTkt

We have successfully located your booking and found your reservation is all good and confirmed and we have already sent your e-ticket confirmation on your e-mail address. Should there be any further action required, we will be reaching out to you by phone or email.

rapido y economico

17 giugno 2019

Risposta di AirTkt

Gracias por su negocio, su confianza y su confianza. Estamos felices de saber que todo salió bien. Contamos con un dedicado equipo de profesionales de viajes listos para asistirlo en cualquier momento. No dude en ponerse en contacto con nuestro equipo de asistencia para cualquier problema que pueda encontrar. Fue nuestro privilegio hacer negocios con usted, y sería un placer continuar sirviéndole

very good

Eccellente servizio. grazie.

4 ottobre 2018

Risposta di AirTkt

Grazie per la fantastica recensione, apprezziamo il tuo feedback positivo sui nostri servizi.Siamo orgogliosi di assistere i nostri clienti nel miglior modo possibile e sarebbe nostro piacere continuare a servirvi.

Mostra le recensioni in tutte le lingue. (69.332 recensioni)