Valutata 5 stelle su 5

Prettig eerste gesprek gehad. En goed geluisterd naar onze wensen. Inmiddels is de airco afgelopen dinsdag geplaatst door Bart en zijn wij er onwijs blij mee. Nogmaals bedankt Bart!

Valutata 4 stelle su 5

Fijne ervaring gehad met Bart, goed en onderbouwd advies voor aan aanschaf van airco multi split.

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di sistemi di condizionamento
  2. Impresa di sistemi di condizionamento
  3. Servizio di riparazione di climatizzatori
  4. Servizio di riparazione fornaci
  5. Ditta specializzata in riscaldamento
  6. Fornitore di impianti di riscaldamento

Scritti dall'azienda

Uw betrouwbare partner voor kwaliteit en service. Bij Airqom streven we ernaar om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden in airconditioning, warmtepompen en totale klimaatbeheersingsoplossingen. Door samen te werken met premium A-fabrikanten en leveranciers, zijn wij in staat om hoogwaardige producten en diensten aan te bieden aan onze klanten. Kwaliteit staat bij ons voorop in alles wat we doen. Van de materialen die we kiezen tot de vakmensen die de installaties uitvoeren, we zorgen ervoor dat elke stap in het proces voldoet aan de hoogste normen en onze klanten volledig tevreden te stellen. Zo zijn wij ook als bedrijf BRL100 gecertificeerd en zijn onze monteurs voorzien van het verplichte STEK (f-gassen)certificaat Onze filosofie: Techniek, respect & vertrouwen. Het juiste advies vanuit de techniek, waarin wederzijds respect en vertrouwen de basis is.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,7

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Snel en betrouwbaar

Na het inroepen van Airqom (verder Bart te noemen) bij een klein aircoprobleem (dat hij snel oploste), wilden wij advies van Bart m.b.t. een 2e airco, nu in de slaapkamer. Vrijdag 26 juni (2026) een gesprek, dag later een offerte, en na ons akkoord werd exact een week na het 1e gesprek de airco al geplaatst. Hij werkt snel, we hadden tussendoor gezellige en boeiende gesprekjes, en rond 5 uur waren de oude en nieuwe airco gecontroleerd op hun optimale werking, en was al het verpakkingsmateriaal weg. Echt fantastisch.

3 luglio 2026

Persoonlijk advies en professionaliteit

Het kennismakingsgesprek was al top en informatief en er werd een persoonlijk advies voorgesteld wat aansloot op onze wensen. De plaatsing/installatie gebeurde heel netjes en professioneel. En de werking werd duidelijk uitgelegd. Wij zijn heel erg tevreden!!

16 giugno 2026

Zeer goede ervaring

In het voortraject heeft Bart ons nauwgezet geïnformeerd en met ons meegedacht. Vandaag is alles geïnstalleerd door Bart en Rick. We zijn blij met hun professionaliteit, met hun zorgvuldige manier van werken en hoe netjes alles wordt achtergelaten en ook met hun gezelligheid. Airqon is zeker aan te bevelen.

22 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn super goed geholpen door Bart…

Wij zijn super goed geholpen door Bart van Airqom. Met veel aandacht werd alles uitgelegd en werd een passende oplossing voor ons geboden. Door het snelle handelen genieten wij nu van een goed werkende airco! Ook de montage verliep vlot en er is echt vakwerk geleverd.

27 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Kwaliteit kost misschien wat meer tijd, maar bij Airqom is het dat dubbel en dwars waard!

Onlangs heeft Airqom bij ons een airco-installatie geplaatst, en daar zijn wij meer dan tevreden over. De installateurs Bart en Robert waren niet alleen vriendelijk, maar ook duidelijk vakmensen. Geen gehaast, geen half werk, gewoon deglijk, professioneel werk, precies zoals je mag verwachten!

Een buurman merkte op: "Ze doen er wel lang over, he?", En ja, ze zijn zeker niet in een paar uurtjes klaar, zoals bij sommige andere installaties in de buurt. Maar die vergelijkingen gaan mank: bij Airqom krijg je géén snelle klus uit het boekje, maar een installatie die klopt tot in de details. Geen 'meneer Beun' die even iets ophangt en weer weg is, maar vakwerk met oog voor afwerking en detail.

Je betaalt bij Airqom zeker geen bodemprijs, maar je betaalt ook zeker niet de hoofdprijs. Wat je krijgt is waar voor je geld: betrouwbaarheid, kwaliteit en het geruststellende gevoel dat het in één keer goed zit. Zit er toch iets niet goed? Dan is Airqom goed bereikbaar om je te helpen, waar nodig.

Kortom, wil je een airco 'voor een duppie op de eerste rij', die in één middag hangt? Zoek dan vooral verder! Wil je het goed, netjes en professioneel geregeld hebben, door een partij die de juiste certificeringen heeft, waar ook je verzekeraar blij van wordt? Dan ben je bij Airqom absoluut aan het juiste adres!

Een welverdiende vijf uit vijf sterren!

4 giugno 2025

Vakwerk!!

Vakwerk!!
Uitstekend bedrijf dat waarmaakt wat ze zeggen. Bart en Robert leveren vakwerk. Erg goed advies over wat te plaatsen. Verschillende offertes, waaruit we zelf een keuze kunnen maken. Professioneel, deskundig en vaklieden. Prijs is prijs. Alles keurig afgewerkt. Zeer tevreden!

28 maggio 2025

Professionele installatie

Hele fijne installateur (Bart) , erg goed en professioneel Mitsubishi airco geïnstalleerd. Zelfs elektriciteit snoer van andere apparaten keurig in kabelgoot weggewerkt. Top werk. Prettig zaken mee gedaan. Ik beveel Airqom dan ook van harte aan.

29 aprile 2025

Airco succesvol geïnstalleerd

Bart is een prettig persoon, die verstand van zaken heeft. Hij komt zijn afspraken na.

Er is een airco van Mitsubishi geïnstalleerd. Sindsdien staat de verwarming in de kamer uit (en dat was de bedoeling).
De installatie van de app lukte niet gelijk, maar dat is snel opgelost.

12 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Single split, geplaatst door vakman!!

Bart heeft bij ons een single-splitunit geplaatst en ons hier voorafgaand over geadviseerd. Je merkt dat Bart veel verstand van zaken heeft en de tijd neemt om alles goed uit te leggen.

Voor ons was het belangrijkste dat de buitenunit niet veel lawaai zou maken. Bart heeft ons een Mitsubishi Electric aangeraden, en dit is een prima keuze gebleken, omdat we hem niet horen (de buren ook niet).

Verder verliep de installatie vlekkeloos. Bart heeft passie voor zijn werk en wil het echt goed afleveren; hij werkt zorgvuldig en raffelt niets af.

Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan!

7 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Vakmanschap van hoog niveau tegen prima prijs

Goede en duidelijke informatie vooraf. Bart neemt de tijd om te kijken naar wat je als klant nodig hebt en stemt daar de keuze voor de producten op af. De montage was echt ongekend professioneel: eerst alles nog eens doornemen, er wordt stil en schoon in huis gewerkt, de leiding tracés zitten mooi en strak op de muur en alles wordt keurig netjes achtergelaten. Vakmensen!!

10 gennaio 2025

Net, en strak werk

Ik sluit mij graag aan bij de overige reviews die louter positief van aard zijn. Ik ben zeer tevreden met de geleverde diensten èn de flexibiliteit waarmee de communicatie is verlopen. Kortom: keurig werk geleverd door enthousiaste en vriendelijke vakmannen!

29 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

De oorspronkelijke leverancier. van onze…

De oorspronkelijke leverancier van onze DAIKIN airco bleef ernstig in gebreke. Bart van Aircom pakte het lekkage probleem slagvaardig op. Kwam gemaakte afspraken na en verbeterde ook met een collega de afwerking van de buiteninstallatie.

Keurig gewerkt, alles opgeruimd. Zeer prettig in de omgang.

Zondermeer is Aircom een bedrijf om aan te raden.

7 novembre 2024

Duidelijkheid

Duidelijk en prettig voorgesprek.
Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. Nette en vriendelijke monteur. Net werk geleverd, alles netjes opgeruimd. Duidelijke uitleg wat hij heeft gedaan. Duidelijke uitleg werking apparaat. Kortom ik ben DIK tevreden.

7 novembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più