Super service fik en pistol der ikke lige passede til mig , byttede til en anden uden problemer, en kanon pistol en reximex pcp . Er lykkelig nu ikke sidste gang jeg handler der.

Skifter tilbage til korsholm , synes meget lidt hjælp hente hvis man er utilfreds med deres produkt

Jeg gav kun 1 stjerne til at starte med, men det er jo ikke AIR Gun der leverer. Så minus 5 stjerner til PostNord det er virkelig et lorte firma man kan ikke komme i kontakt med dem, men man kan tjatt... Leggi di più

Super produkt. Ingen varer manglede og Airgun kan jo ikke gøre for at Postnord var presset af black friday, så pakken var to dage ekstra om at komme frem. Fik glimrende rådgivning over telefonen og... Leggi di più

1. Negozio di articoli per la caccia

AIRGUN.dk er Danmarks nye online butik med luftgevær, luftpistoler, buer, pusterør og tilbehør. Hos AIRGUN.dk er vi vilde med alt hvad der rør sig indenfor luftvåben, og ønsker at være de første med produktnyheder til Danmarks bedste priser. Derfor vil vi være det oplagte valg, når du har behov for nyt luftvåben, bue eller tilbehør.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Købte online

Købte online - fik ikke helt hvad jeg ønskede - Fik ombyttet / returneret det som jeg ikke ønskede og beholdt det som matchede mine behov. Fik derved afsluttet sagen til glæde og 100% tilfredshed. Tak - jeg kommer retur når der er andet jeg mangler. mvh Nick

28 febbraio 2025

Elendig service

Elendig service. Airgun.dk leverer ikke de lovede varer de påstår medfølger dit køb, og de bliver tydeligt irriteret hvis du gør opmærksom på det.
Dårlig oplevelse, køb dine varer et andet sted.

18 febbraio 2025

Luftpistol og rød-punkt sigte

Købte først en luftpistol (Diana P5). Rigtig god kvalitet, for små penge. Den drillede lidt i starten, men så rensede jeg løbet, tog skæftet af og gav den lidt våbenolie, der hvor fjederen sidder. Og nu fungerer den bare 100%, formentligt i mange år.
Et andet problem er at mine øjne er blevet dårligere med årene: Så det var svært at se sigtemiddel og mål, og ramme præcist. Briller hjalp ikke, for enten kunne jeg se sigtet, eller også målet, alt efter hvilke briller det var.
MEN så købte jeg et Jaeger rød-punkt sigte, som også er forbavsende høj kvalitet for pengene! og NU kan jeg se og ramme målet præcist! Det var lige til at skrue på rillerne på løbet, skulle bare have bagsigtet af først (to skruer).
Med andre ord, Air Gun har et godt udvalg til rimelige priser. Og leveringen var også hurtig.
Vh en glad kunde

5 febbraio 2025

Fejl forsendelse blev håndteret ærligt…

Fejl forsendelse blev håndteret ærligt og hurtigt og med et par ekstra æsker hagl som godtgørelse. Har købt et par geværer i shoppen og altid hurtig levering. Synes æskerne er kommet med lidt knubs, men det kan selvfølgelig også være fragtfirmaet.

24 gennaio 2025