airgreenland.dk Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

30 year old service

Plane was late. Announcements only in Danish so we had no idea what was going on. (We speak English).

The plane had no plugs for charging phones.

They were serving alcoholic beverages and a meal. I was in row 11 and they ran out of beer and wine by my row (going front to back, with 30 rows total).

There is one meal choice which was a combination of a burger patty on chicken. There was no vegetarian option.

Uncomfortable and very upright seats. No WiFi. No TVs. But it’s the only way to get to Greenland until something better some along.

1 settembre 2026

We had an extremely disappointing…Cancelled flight, 2-day delay, and zero compensation for consequential losses

We had an extremely disappointing experience with Air Greenland. Our flight GL599 from Ilulissat on 30 July 2026 was cancelled, delaying our entire connection to Copenhagen by two full days. As a result of this massive delay, we suffered severe direct financial losses: forfeit of non-refundable hotel stays in Nuuk and Copenhagen, extra hotel nights required in Copenhagen while waiting, and heavy rebooking fees for our connecting long-haul flights back to Thailand for 2 passengers.When we reached out to Customer Support (Ticket #487370), Air Greenland flatly refused to take any responsibility or offer any reimbursement for these necessary out-of-pocket consequential expenses caused directly by their disruption.Pushing all financial burdens onto affected passengers after a 2-day delay shows a complete lack of care and responsibility. Very poor service and customer policy.

30 luglio 2026

Et emne oplagt emne for DR's "Nul…

Et emne oplagt emne for DR's "Nul stjerner" - kundeservice, som er et trin under Aeroflots, ville have passet fint ind i det gamle Sovjetunionen. De flytter udrejser - gerne til senere end en købt hjemrejse, der også må stå i deres system - og er helt umulige at få fat i over en weekend. Tre kvarters venten i telefonen, men intet svar. Det virker afsindigt arrogant, og man må håbe, at der kommer konkurrence fra selskaber med kundeservice og -pleje.

20 luglio 2025

Ingen hjælp at hente

Jeg havde bestilt en rejse fra København til Nuuk via Kangerlussuaq i august, men den blev aflyst på dagen på grund af et fly, der ikke virkede. Derfor bad jeg gennem Supersaver (hvorigennem jeg havde købt billetterne) om refusion, og de behandlede sagen og godkendte den og sendte den derfra videre til Air Greenland. Det var i midten af september, og vi kan stadig ikke få svar fra Air Greenland på, hvornår de vil udbetale pengene. Jeg har været i skriftlig kontakt med dem, og de holder fast i, at jeg skal kontakte Supersaver, men jeg har dokumentation på, at sagen er sendt videre til Air Greenland og afventer deres sagsbehandling, men de nægter fortsat at gøre noget. Håbløst!

22 gennaio 2025
Logo di airgreenland.dk

Risposta di airgreenland.dk

Hej Lasse,

Vi beklager meget din oplevelse og den frustration, det har medført. Vi sætter stor pris på din feedback og tager den til efterretning i vores løbende arbejde med at forbedre vores service.

Med venlig hilsen
Air Greenland

De har nu været servicemindede.

De har efter jeg har snakket med Air Greenland refunderet pengene for fejlbestilte billetter. Det er god service, og gør at vi igen vil anbefale Air Greenland.
De har derudover en fantastisk service på flyet.

7 gennaio 2025
Logo di airgreenland.dk

Risposta di airgreenland.dk

Hej Claus,

Mange tak for din anmeldelse og dine venlige ord. Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice og vores service ombord. Det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe dig med din henvendelse, og at du igen vil anbefale Air Greenland.

Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord igen snart.

Med venlig hilsen,
Air Greenland