AI Power står bag IntelliCharge.AI – en intelligent platform, der automatisk optimerer dit elforbrug i hjemmet. Løsningen er et smart system, der hjælper dig med energistyringen af dine solceller og husbatteri – helt automatisk. Spar både tid og strøm med intelligent energioptimering. Forestil dig, at dit husbatteri selv kan forudsige, hvornår det bedst kan betale sig at gemme eller bruge strøm – baseret på elpriser, vejrdata og dit daglige forbrug. IntelliCharge.AI tilsluttes inverteren på dine solceller og skaber en skræddersyet energistyring. Systemet sørger automatisk for, at dit batteri oplader og aflader på de helt rigtige tidspunkter – og hjælper dig endda med at sælge overskudsstrøm, når det bedst kan betale sig. Det er smart energioptimering, der kan reducere din elregning. IntelliCharge.AI understøtter allerede Solplanet og Huawei invertere, og vi udvider løbende integrationerne. Du kan vælge mellem en gratis version og en udvidet betalingspakke – afhængigt af dine behov. Læs mere på www.intellicharge.ai og bliv en del af fremtidens energistyring.
Trekanten 16, 4200, Slagelse, Danimarca
- 26 25 82 22
- info@aipower.dk
- aipower.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Nessuna recensione
Questa azienda non ha ancora ricevuto nessuna recensione.