Aigostar Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

God service, selvom jeg havde lavet en fejl i mine oplysninger, valgte de at sende pakken endnu engang, uden komplikationer ✨ nem og enkel, vil helt sikkert anbefale Aigostar!

service 4 stjerner: fordi de sagde at varen knap lige kunne nå med hvis vi skrev det hastede så pakken nåede at komme dagen efter, dog var fragten ret dyr produkt 2,5 stjerner: kradsetræ hvor klips... Leggi di più

Fantastisk oplevelse. Jeg bestilte en panini maskine, og jeg er absolut tilfreds. Den var i restordre, men blev kontaktet af kundesupporten - som iøvrigt er super høflige og hjælpsomme. Fik de... Leggi di più

Meget hurtig levering, og tilsvarende kundeservice… Min ordre var klar til afhentning efter 2 dage, men desværre havde GLS ‘mistet’ pakken. På deres opfordring kontaktede jeg Aigostar, da deres forp... Leggi di più

1. Azienda di elettronica
  2. anche in
  3. Negozio di elettrodomestici
  4. Negozio di forniture elettriche
  5. Negozio per animali

Informazioni su Aigostar

Vi hos Aigostar.dk/BMD er stolte af at være den officielle distributør af Aigostar i Norden. Vores mission er at bringe et bredt spektrum af innovative produkter direkte til dit hjem. Aigostar-brandet er en stor global spiller med milliardomsætning.
Vi forhandler deres revolutionerende LED-belysning, smarthome-produkter, praktiske køkkenapparater og essentielle husholdningsartikler.
Med Aigostar får du høj kvalitet fra en af de store spillere til super konkurrencedygtige priser. Ved at handle direkte med distributøren er alle mellemled skåret væk, så forholdet mellem pris og kvalitet er helt unikt på det danske marked.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fint

Fint. Ok, samme firma som mr perfect og en mere mindst...men får hvad jeg bestiller rimeligt hurtigt..

8 gennaio 2025

Faulty Product

I received Faulty Product. I have already sent picture of it but no response yet. Product is not working at all from the day I received. Waiting for replacement.

27 dicembre 2024

Topkarakterer!

Kan kun give topkarakterer til Aigostar, for gode produkter, men især kundeservice i topklasse.

Bestilte en del forskellige LED-pærer til huset, da jeg stadig havde en del gamle halogenspots og div. E14/E27 sparepærer rundt omkring.

God kommunikation om der at var lidt længere leveringstid (et par dage). Og modtog pakken. Men jeg synes ikke, der var det rette antal som beskrevet.

Skrev til kundeservice og fik svar efter et par dage, at der havde været en fejl på hjemmesiden. (Så havde jeg fået det rette antal). Men det skulle selvfølgelig ikke gå ud over mig som kunde. Så de ville eftersende det, der manglede.

Det blev sendt samme dag, og jeg fik varen dagen efter.

Så super service, og bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Aigostar.

4 dicembre 2024
Logo di Aigostar

Risposta di Aigostar

Hej Marietta

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er naturligvis kede af at hører at du har modtaget et produkt med fejl på.
Hvis du tager fat i vores søde kundeservice på mail (salg@aigostar.dk) - så er jeg sikker på vi finder en løsning.

Vi ser fem til at hører fra dig! :)

Med venlig hilsen
Anders, Aigostar.dk

Ryger efter bestilling i arrestordre, trods der er angivet hurtigt estimat på hjemmesiden.

Har bestilt samme produkt 3 gang.
- Første gang røg varen efter bestilling i arrestordre og der gik laang tid med levering.
- Anden gang kom den relativt hurtigt.
- Tredje gang røg varen efter bestilling i arrestordre og der gik laang tid med levering / afventer stadig levering.

8 novembre 2024
Logo di Aigostar

Risposta di Aigostar

Hej Gordon

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er kede af at leveringstiden på LED strippen svinger lidt - Leverandøren har ikke altid nok på lager, hvilket desværre skaber lidt forsinkelser.

Men vi håber at du trods alt er tilfreds med selve strippen - din nye ordre bliver pakket og sendt i dag.

Med venlig hilsen
Anders, Aigostar.dk