Varning!! d Detta är en bluff, finns ingen substans i detta. Tog en försäkring via MrJet, avbokade resan. Nu när man vill ha hjälp så svarar de inte på mejl och ringer man får man ett autosvar s... Leggi di più
Jag har legat på sjukhus 2 ggr .Och har ringt kundtjänst och blivit vänlig bemött alltid varit nr 1 i kön .Fick mail idag om att jag behövde komplettera en uppgift . Skrev ett mail och 10 min efter k... Leggi di più
hadde 2 skador för några mådnader sedan 1skadan så skärde jag upp hela handen och slåg mig helt blå. slagen andra skadan brött jag stortån. på en värktygslåda. enda som de täker är... Leggi di più
- Agenzia di assicurazioni
- Agenzia di assicurazioni sanitarie
- Broker assicurativo
- Compagnia assicurativa
- Azienda di assicurazioni per i viaggi
Informazioni fornite da varie fonti esterne
AIG är en världsledande organisation inom sakförsäkringar som tillhandahåller service åt mer än 70 miljoner kunder i över 160 länder. Läs mer om våra försäkringar på vår hemsida!
New York, Stati Uniti
- aig.se
Le persone hanno visualizzato anche
Varning!
Varning!! d
Detta är en bluff, finns ingen substans i detta. Tog en försäkring via MrJet, avbokade resan. Nu när man vill ha hjälp så svarar de inte på mejl och ringer man får man ett autosvar som lyder: We are sorry, Your call
can´t be reply, please try later.
And later, and later......
Jag inser nu att jag blivit lurad.
Janne
Bedrägeri företag
Bedrägeri företag. Försäkringen täcker ingenting utan är en ren bluff.
Inte reseförsäkring
Det är i grunden fel att köpa en försäkring som inte täcker något under din resa, utan bara om du dör eller om viktiga saker händer dig. Ingenting under resan täcks! Jag köper aldrig från AIG igen och rekommenderar INTE någon att göra det. Sist men inte minst är de dåliga på kommunikationen. Det är svårt att kontakta dem.
Avråder alla från AIG
Ohjälpsamma och hjälper inte människor i behov av hjälp. Betalat försäkring i över 20 år och två gånger har jag försökt nyttja denna. AIG är ett bluff företag som går under jorden när man är i behov av hjälp. Det är otroligt utmanande mentalt att orka jaga dem i över ett års tid, med telefonsamtal och mejl varje vecka utan respons och utebliven ersättning trots att jag fortfarande betalar försäkringen.
Jag avråder alla från AIG. Mina tankar går till alla sjuka människor och efterlevande vars lidande förvärrats avsevärt av försäkringsbolaget AIGs omänskliga hantering av deras försäkringstagare.
Jag har legat på sjukhus 2 ggr .Och har…
Skrev ett mail och 10 min efter kom svar att pengarna är insatta på mitt konto och syns om 2-3 dagar .Jag är så nöjd med min sjukhusförsäkring .Och jag vet att när jag fyller 75 upphör den .
Har sjukhusvistelseförsäkringen och kom…
Har sjukhusvistelseförsäkringen och kom i behov att nyttja den nu för första gången sen jag tecknade den för ca 2-3 år sedan. SUPERBRA snabbt bemötande och svar- snabb ersättning. Har bara gott att säga. ‼️‼️‼️
Bad company
Why is this company still in business?
I dealt with 6 different people. My car was written off in a flood Its was a 2lt Skoda Superb DSG. they tried to give me the value of 1.6 manual.
Efter samtal med trevlig säljare…
Efter samtal med trevlig säljare tecknar jag försäkring under sommaren 2023. AIG börjar dra pengar utan att skicka hem papper med kundnummer eller något, omöjligt se hur och vart man skulle vända sig om något inträffar. Omöjliga att få vettig kontakt med, påstår att de ringer en utan att man har missade samtal. Förmodligen kommer uppsägningsprocedur av försäkringen vara stört omöjlig också. 6 val i kundtjänst, suttit upp emot 40 minuter. Går icke komma fram. Har inga bra vibbar över huvud taget om detta företag. Tog det enbart för att erbjudandet kom via OKQ8. Rekommenderar undvik.
ett skräp företag håll er undan!
hadde 2 skador för några mådnader sedan
1skadan så skärde jag upp hela handen och slåg mig helt blå. slagen
andra skadan brött jag stortån. på en värktygslåda.
enda som de täker är
- Sjukhusvistelse (minst 24 timmar i följd)
- Efterlevandeskydd
- Medicinsk invaliditet
så jag får 0 kr. det är bara en bluff hela företaget!
Jag har haft AIG försäkring i många år…
Jag har haft AIG försäkring i många år (haft den i minst 20 år) och känt mig trygg med att ha tagit en extra cancerförsäkring. Men när jag fyllde 60 så kom ett brev med posten att de nu säger upp min försäkring pga ålder. Inget erbjudande om att fortsätta med annan försäkring, utan bara tack & hej gumman, du är för gammal nu.
Riktigt dåliga hittar bara kryphål o…
Riktigt dåliga hittar bara kryphål o bortförklaringar på allt.. Har barnförsäkring som inkluderar ärrförsäkring sonen skada sig o fick stort ärr på knät som blev tejpat men nu gills inte det utan de måste ha blivit sytt eller liknande för att få ersättning.. eller liknande är inte de att bli tejpad ?
2 andra ärr blev oxå nekade då de inte blev insläppta på akuten pga covid o sköterska tejpa om dom i receptionen.. värdelös försäkring
Sämsta kundservice jag varit med om
Sämsta kundservice jag varit med om. Ingen återkoppling, inga svar på Mail. Ingen som ringer tillbaka. Uselt! Behöver varna andra att inte gå på deras försäkringar, som enligt mig är luft
Tjejen som svarade på Aig när jag hade…
Tjejen som svarade på Aig när jag hade problem med bil som gått sönder behöver en kurs i bemötande. Tack och lov har Ok backup gått över till annat bolag.
Kundservice sämre än sämst
Kan nog säga att jag aldrig stött på så dålig återkoppling i hela mitt liv. Mejlat och ringt i många månader utan framgång.
Använder dem som skräckexempel när jag pratar kundservice.
Blev sjuk och kunde inte flyga
Blev sjuk och kunde inte flyga. AIG var lite långsam i början men sen jag skickat in alla papper gick det fort och bra skadereglering
Uselt försäkringsbolag
Uselt försäkringsbolag, fattar inte att Norwegien anlitar en sånt
skräpföretag, långsam, och när det gäller får du inget hjälp.
Lita inte på AIG. du kommer att bli besviken.
Norwegien bara lurar dig att betala 75% med kortet, that’s all.
Oseriöst skojar bolag,
Oseriöst skojar bolag,
Kort summering. AIG tillhandahåller via nätsajten Mr Jet en avbeställningsförsäkring för resor. En av dessa resor köpte jag i fredags, den 28/6.
Kostnaden för avbeställningsförsäkring var ca. 1000:-
Jag inser fort att jag tyvärr bokat fel vecka och försöker därför omgående avbeställa eller boka om resan. Detta visar sig i praktiken vara helt omöjligt.
Kostnaden för resan är 19.000:- Genom avbeställningsskyddet som jag betalt 1.000:- för ges jag möjlighet att få tillbaks 2.000:-
Jag kan läsa era villkor men tycker ni att detta känns rimligt och är tydligt kommunicerat sett ur ett marknadsföringsperspektiv, är ni nöjda och sover gott? Eller tycker ni som jag att det är väldigt vilseledande och att säkert många med mig utgår från att ett avbeställningsskydd är just ett avbeställningsskydd och att man inte skall behöva lusläsa det finstilta för att inte bli lurad? Jag anser att det är grovt vilseledande att använda ordet avbeställningsskydd när det inte är ett avbeställningsskydd utan snarare en symbolisk summa som man kan få tillbaks.
Jag anser att ni skall betala tillbaks mina pengar eftersom ni slutfört en tjänst som inte är vad den utmålats som, om ni är av annan uppfattning får jag gå vidare för att undersöka hur ARN ställer sig.
Jag har också informerat finansinspektionen.
/ Martin Ek
Terrible handling of travel insurance…
Terrible handling of travel insurance via Bank Norwegian. Super slow procedures and they will claim so many details that you will give up eventually. The consequence is that the travel insurance connected to the credit card is more pro forma than real unless you are willing to go through a long process of emailing and collecting documentation.
Bad handling of simple car excess insurance
Simple car excess insurance via Bank Norwegian.
But AIG.se declined payment of the paid excess and worked really hard to avoid the cost of €120. Took more than 20 letters and 3 month to make them admit that they were wrong in declining and that they had interpreted the terms wrong (and in their favour).
Try to use another insurance company for your car hire.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.