Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Ærlig og redeligt samarbejde Har faktisk ikke anvendt Aktiv Hvidevareservice men fik anbefalet at tale med Martin efter snak med Repart. Miele kogeplader var stået af og kunne det nu svare sig a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Yderst kompetent og professionel service af montør John. Efter mere end 6 ugers dårlig service fra andet selskab, kontakter John mig som sendt fra himlen. 30 min. senere ankommer han, og finder fejlen... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Effektiv og meget skånsom rep. Låge og hængselskift. HTH havde fastlimet fodspark og ikke fastgjort maskinen. (begrænset hvad man kan forlange til et 200K køkken). Lidt op ad bakke ifb med rep. Mont... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ikke just en særlig venlig montør jeg havde kontakt til, men måske behøver man ikke yde god service til forsikrings sager. Opringninger x 2 om aftenen, sidste opkald kl 19.30 i aftes, hvor jeg er 10... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di riparazione elettrodomestici
  2. Negozio di elettrodomestici
  3. Assistenza clienti per elettrodomestici
  4. Servizio di riparazione lavatrici e asciugatrici
  5. Negozio di lavatrici e asciugatrici

Scritti dall'azienda

Vi bestræber os på at være din foretrukne partner inden for hvidevareservice, og for at opnå dette yder vi en ekstra god service og et stykke arbejde af den højeste kvalitet. Vores mange års erfaring gør, at vi arbejder med alle typer og modeller inden for hvidevarer uanset anvendelse, alder og fabrikat.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

John skal helt klart ha 5 stjerner

John skal helt klart ha 5 stjerner. Han kommer hurtigt og kigger på problemet og giver en god fortælling om hvad problemet er. Rigtig rar og dygtig mand

19 dicembre 2020

Hej Janni og Brian

Tusind tak for jeres gode anmeldelse og alle fem stjerner til vores montør, John.

Ja, han er god til at forklare, hvordan maskinerne kører og giver gode råd til brugen af dem. Jeg er glad for at høre, at I hurtigt fik hjælp fra ham.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig udrykning og god service

Hurtig udrykning og god service. Efter få dage havde min opvaskemaskine ny afløbsslange. John er en effektiv montør.

18 dicembre 2020

Hej Sarah

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Jeg er rigtig glad for at høre, at han hurtigt kunne få en ny afløbsslange til din opvaskemaskine. Ja, han er både effektiv og giver en rigtig god service.

Valutata 5 stelle su 5

Stor ros til Claus fra Aktiv…

Stor ros til Claus fra Aktiv Hvidevarerservice. Han var lynhurtig og præcis i sin hjælp i forbindelse med bedømmelse af forsikringssag. Kun de varmeste anbefalinger herfra.

Hej Christian

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montør, Claus.

Jeg er glad for at høre, at han hurtigt kunne hjælpe dig med din forsikringssag.

Mange tak for dine anbefalinger.

Valutata 5 stelle su 5

John var forbi os for at udskifte en…

John var forbi os for at udskifte en vaskemaskine. John opdagede at det “kun” var en fjeder på den gamle maskine der var smuttet ud. Han fiksede det hurtigt og vupti så var den “gamle maskine brugbar igen. Rigtig mange tak til John. 😊👍

Hej Joan

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Det er rigtig godt at høre, at han kunne se, at der ikke skulle mere til at få jeres gamle vaskemaskine til at køre igen.

Ordnede varmluft-problematikken på 20min

AHS var forbi i går, hvor de nemt og hirtigt ordnede min ovn. Rar tekniker og effektiv service. Kan sagtens anbefales

Hej Tim

Mange tak for din gode anmeldelse.

Jeg er rigtig glad for at høre, at du hurtigt fik ordnet din ovn og fik en effektiv service fra vores montør.

Tusind tak for anbefalingen.

Valutata 5 stelle su 5

John var forbi for at kigge på en emhætte i forbindelse med en forsikringssag. Rigtig flink fyr, professionel og meget kompetent.

14 dicembre 2020

Hej Torben

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Ja, han er meget professionel og god til at rådgive og give god service.

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service, god pris, og sød og informativ montør

14 dicembre 2020

Hej Jette

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montør.

Det er skønt at høre, at du har fået hurtig hjælp fra vores montør.

Valutata 5 stelle su 5

John har set på defekt vaskemaskine. Yderst tilfreds. Kompetent faglig og god kundeservice.

10 dicembre 2020

Hej Lene

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Jeg er meget glad for at høre, at du er yderst tilfreds med hans service.

Valutata 5 stelle su 5

Super service og godt arbejde.

Havde besøg af montører fra Aktiv Hvidevareservice til skift af motor i emhætte - virkelig kompetente og dygtige mennesker.
Kan klart anbefales.

10 dicembre 2020

Hej Birgit

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montører.

Det er nemlig rigtig dygtige folk, vi har til at reparere hvidevarer.

Tusind tak for anbefalingen.

Valutata 4 stelle su 5

Jeg havde besøg af en fra aktiv…

Jeg havde besøg af en fra aktiv hvidevare service til reparation af mit komfur, service var i top og jeg har fra start til slut følt mig i gode hænder. Dog blev komfuret ikke monteret korrekt af montøren, hvilket jeg synes er super ærgerligt efter en ellers god oplevelse.

9 dicembre 2020

Hej Julie

Mange tak for din gode anmeldelse af vores service.

Jeg har lige forhørt mig ved montøren, som har været på servicebesøg hos jer. Han fortæller, at komfuret er repareret korrekt.

Selve monteringen af komfuret har vi ikke stået for.

Valutata 5 stelle su 5

Har lige haft besøg af John

Har lige haft besøg af John. Super service, meget kundemindet og behagelig. Kan absolut anbefales. - Frederikke

8 dicembre 2020

Hej Frederikke

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Det er skønt at høre, at du har fået en super service fra ham.

Mange tak for anbefalingen.

God service!

Vi har lige haft besøg af John, som desværre måtte give vores fryser dødsdommen. Super service!

8 dicembre 2020

Hej Sarah

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Jeg er glad for at høre, at I fik en super service af ham på trods af, at jeres fryser desværre ikke kunne mere.

Min emhætte manglede lys

Min emhætte manglede lys, det klarede john, min ovn kunne ikke varme på varmluft, det klarede john. En helt igennem god service, som klart kan anbefales

7 dicembre 2020

Hej Aase

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Jeg er meget glad for at høre, at du har fået en helt igennem god service fra ham, og at han både kunne hjælpe med lys i emhætten, og varme i ovnen.

Tusind tak for anbefalingen af vores service.

Valutata 5 stelle su 5

Har dags dato haft besøg af John

Har dags dato haft besøg af John, til vores Grundig køle/fryse Amerikaner skab, da is maskinen er holdt med at fungere. Anmeldte skaden i går og blev ringet op kl 10 i dag. John kom allerede kl 13.30 og kunne konstatere at problemet var at fryseren ikke ydede det der stod i displayet så der var ikke koldt nok til at lave isterninger. John finder ud af med forslkringsselskabet om det er en bytter eller de vil bekoste den store reparation. Venter på afklaring.

1 dicembre 2020

Hej Frits

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Hurtig hjælp er vigtig, når det handler om hvidevarer! Det er rigtig godt at høre, at John hurtigt kunne komme på servicebesøg og tjekke jeres ismaskine, så I forhåbentlig også hurtigt kan få en afklaring med jeres forsikring.

Valutata 5 stelle su 5

Også kun roser her fra Sejs-Svejbæk!

Jeg havde i går besøg af John, der skiftede vores keramiske kogeplade.
Vi fik kontakt til Aktiv Hvidevareservice i fredags, og mandag havde de klaret opgaven.
Hurtigt, effektivt og med en meget troværdig og kompetent tilgang.
Jeg kan kun anbefale at bruge dette firma!
Flemming Johannsen

1 dicembre 2020

Hej Flemming

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Jeg er meget glad for at høre, at I hurtigt fik hjælp fra ham til at skifte jeres kogeplade.

Mange tak for roser og anbefaling.

Valutata 1 stelle su 5

Hvis jeg nu bare giv dem 0!!!

Hvis jeg nu bare giv dem 0!!!

Et rigtigt dårlig firma, jeg venter siden start af August på få lavet min kogeplade, fordi de ikke kan få reservedele som ligger i restordre.

de har lovet 6 gang at de vil komme, men de er stadigvæk ikke kommet, men de vil have jeg skal vente indtil de kommer hjemme.

Så får man en lån plade ingen kan fuld hul i køkken jeg har leve på siden start af August.

Ingen gode anbefalinger herfra find et andet firma!!

18 novembre 2020

Hej Nina

Vi beklager meget, at reservedelene har været i restordre til din kogeplade.

Vi har fra leverandøren flere gange fået rykket leveringstid på reservedelene, hvilket de og vi beklager.

Vi synes, at vi har leveret en god service, da du under forløbet har haft en låneplade fra os.

Skade på kogeplade

Vi kontaktede i sidste uge vores forsikringsselskab, med en skade på vores kogeplade. Vi blev derefter hurtig kontaktet af John, fra aktiv hvidevare service, med henblik på at han kunne komme ud og kigge på kogepladen, for at se om glad delen kan skiftes.

Det kunne den desværre ikke, men John har sørget for at alt bliver overleveret til forsikringsselskabet, så vi kan få en ny kogeplade. Han var fra starten af super sød, imødekommende og yderst behagelig at have ude. De varmeste anbefalinger herfra

17 novembre 2020

Hej Louise

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Jeg er rigtig glad for at høre, at han kunne hjælpe jer med at overlevere information om skaden til jeres forsikringsselskab. Så går det forhåbentlig let for jer at få udskiftet kogepladen.

Tusind tak for jeres anbefalinger.

Kun roser

I sidste uge kontaktede jeg mit forsikringsselskab og de skulle få en montør til at kontakte mig ang. reparation af tørretumbler.

Et par minutter efter ringer montør John Larsen og spurgte hvad der var galt med tørretumbleren, han finder hurtigt ud af hvad der er galt og bestiller den ødelagte del. Efter 3 dage er delen kommet og han skifter den på 2 min.

Hurtig betjening og utrolig god kundeservice.

16 novembre 2020

Hej Óluva

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Jeg er meget glad for at høre, at du hurtigt blev kontaktet af ham, efter du meldte det til dit forsikringsselskab, så du kan bruge din tørretumbler igen.

Valutata 5 stelle su 5

Glaspladen til vores induktionskomfur…

Glaspladen til vores induktionskomfur blev udskriftet ganske uden problemer - fin service og dygtig servicetekniker (John)

12 novembre 2020

Hej Peder

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Det er skønt at høre, at I fik skiftet komfuret uden problemer med hans hjælp.

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde besøg af John, som gav en rigtig god service. Meget imødekommende, effektiv og venlig. Stor anbefaling herfra.

11 novembre 2020

Hej Edina

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Jeg er meget glad for at høre, at I har fået en rigtig god service fra ham - og at han var effektiv til at hjælpe jer.

Mange tak for jeres anbefaling. Den sætter vi stor pris på!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più