Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Ærlig og redeligt samarbejde Har faktisk ikke anvendt Aktiv Hvidevareservice men fik anbefalet at tale med Martin efter snak med Repart. Miele kogeplader var stået af og kunne det nu svare sig a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Yderst kompetent og professionel service af montør John. Efter mere end 6 ugers dårlig service fra andet selskab, kontakter John mig som sendt fra himlen. 30 min. senere ankommer han, og finder fejlen... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Effektiv og meget skånsom rep. Låge og hængselskift. HTH havde fastlimet fodspark og ikke fastgjort maskinen. (begrænset hvad man kan forlange til et 200K køkken). Lidt op ad bakke ifb med rep. Mont... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ikke just en særlig venlig montør jeg havde kontakt til, men måske behøver man ikke yde god service til forsikrings sager. Opringninger x 2 om aftenen, sidste opkald kl 19.30 i aftes, hvor jeg er 10... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di riparazione elettrodomestici
  2. Negozio di elettrodomestici
  3. Assistenza clienti per elettrodomestici
  4. Servizio di riparazione lavatrici e asciugatrici
  5. Negozio di lavatrici e asciugatrici

Scritti dall'azienda

Vi bestræber os på at være din foretrukne partner inden for hvidevareservice, og for at opnå dette yder vi en ekstra god service og et stykke arbejde af den højeste kvalitet. Vores mange års erfaring gør, at vi arbejder med alle typer og modeller inden for hvidevarer uanset anvendelse, alder og fabrikat.

Informazioni di contatto

Yderste behagelig mand, der var forbi i dag...👍 Tak for god service, John 😀

20 maggio 2021

Hej Lasse

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Skønt at høre, at du fik god oplevelse ved hans servicebesøg.

Effektivt og professionelt!

Super effektiv og meget professionel service. Fik besøg af John, som inden to minutter havde fundet fejlen på mit køle-fryseskab.

20 maggio 2021

Hej

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Jeg er meget glad for at høre, at han hurtigt kunne finde fejlen ved dit køle-/fryseskab. Skønt at høre, at det var super effektivt.

Havde besøg af Brian.

Havde besøg af Brian.
Han var bare super til sit job kunne straks høre hvad der var galt og lavede det på stedet.
Super service og rigtig behagelig mand at snakke med kan varmt anbefales 👌👍

18 maggio 2021

Hej Tony

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montør, Brian.

Det er godt med en kompetent montør, der straks kan finde fejlen. Jeg er glad for at høre, at Brian hurtigt kunne hjælpe dig.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og effektiv service gennem GF…

Hurtig og effektiv service gennem GF forsikring.

12 maggio 2021

Hej Mads

Mange tak for din gode anmeldelse af vores service.

Det er skønt at høre, at det gik hurtigt med din forsikringssag.

hjælpsom

hjælpsom, venlig, effektiv og ordholdende

4 maggio 2021

Hej Simon

Tusind tak for din gode anmeldelse.

Jeg er meget glad for at høre de pæne ord om vores montør og service.

Valutata 5 stelle su 5

Skaffede kogepladen superhurtigt og…

Skaffede kogepladen superhurtigt og monterede den dagen efter bestilling.
Tak for det, Brian 👍😊

Birgittte

27 aprile 2021

Hej Birgitte

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montør, Brian.

Fantastisk at han kunne hjælpe dig så hurtigt, så du igen kan bruge din kogeplade.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service og meget flink montør!

Vi havde i går besøg af John som skulle kigge på vores vaskemaskine i forbindelse med en forsikringssag.
Virkelig god service og meget flink montør!
Vi ved helt klart hvem vi skal ringe til hvis vi en dag få brug for hjælp til vores øvrige hårde hvidevare!

20 aprile 2021

Hej Katrine

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Jeg er meget glad for at høre, at I fik en virkelig god service fra ham i forbindelse med jeres forsikringssag.

I er meget velkomne igen, hvis I skulle få problemer med jeres hvidevarer.

John var utrolig serviceminded 👏

John kom ud for at kigge på vores vaskemaskine som var faldet ned, og vi troede den var i stykker, men han fik kigget på den og sagde den fejler da ingen ting, så han gik den lige igennem og fik den startede op og kørt er program igennem, virkelig god service og utrolig flink mand. Virkelig et service man husker, vil klart anbefale dem/ham til andre. Tak for en god oplevelse John 🙏

10 aprile 2021

Hej Søren

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Det er rigtig godt at høre, at jeres vaskemaskine blot skulle på højkant igen og kigges efter af John, så den kunne køre igen. Heldigt, at der ikke skulle mere til.

Mange tak for anbefalingen.

Valutata 5 stelle su 5

Vaskemaskine køreklar igen :-)

Brian fik fikset vores vaskemaskine i en fart, da han på forhånd havde gættet hvad der var galt, så reservedelen var klar i bilen. Der var også gode råd med på vejen. Rigtig god oplevelse.

8 aprile 2021

Hej John

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montør, Brian.

Jeg er glad for at høre, at du fik en god oplevelse ved servicebesøget, da Brian havde reservedelen klar, så du hurtigt kunne få repareret din vaskemaskine.

Valutata 5 stelle su 5

Flink og hurtig service ved rep af…

Flink og hurtig service ved rep af kogeplade.

6 aprile 2021

Hej Jakob

Mange tak for din gode anmeldelse af vores service.

Ja, vi har flinke montører, som er gode til at hjælpe. Jeg er glad for at høre, at du fik hurtig service.

Valutata 5 stelle su 5

Fik skiftet en keramikplade igennem…

Fik skiftet en keramikplade igennem tryg, Super og hurtig service. Kunne ikke være bedre.

31 marzo 2021

Hej Mikael

Tusind tak for din gode anmeldelse i forbindelse med din forsikringsskade.

Jeg er meget glad for at høre, at det ikke kunne være bedre med service og hurtig hjælp.

Udskiftning af glaskeramisk kogeplade

John skiftede den gamle ud med en ny, hurtigt og effektivt.
Fin service - og ingen beklagelser:)

30 marzo 2021

Hej Kristian

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Det er rigtig godt at høre, at han hurtigt kunne udskifte din kogeplade.

Valutata 1 stelle su 5

Ikke just en særlig venlig montør jeg…

Opringninger x 2 om aftenen, sidste opkald kl 19.30 i aftes, hvor jeg er 100 km væk fra mit hjem, han forventede at kunne ankomme næste morgen meget tidligt på et for mig ubelejligt tidspunkt. Han ville ankomme næste morgen før det passede i mit skema, da han ville igang kl 7 og pressede sig til en aftale kl 7.30. Var sur da jeg var 5 min forsinket ved ankomst hjemme for at lukke ham ind (pga morgen trafik) og sagde hverken hej eller goddag, ingen øjenkontakt eller et smil. Råber HALLO igennem huset da han kører for at meddele han er færdig, ikke nogen særlig anbefalelsesværdig oplevelse.

26 marzo 2021

Hej Birgit

Jeg beklager, at du har fået den oplevelse, da vores montør var på besøg hos dig!

Det er bestemt ikke normalt, at vores servicebesøg er på den måde, som du beskriver det.

Vi giver naturligvis den samme gode service til alle vores kunder.

Igen så beklager jeg din oplevelse ved servicebesøget.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service og en meget rar…

Rigtig god service og en meget rar montør der var her

23 marzo 2021

Hej Simone

Mange tak for din gode anmeldelse af vores service.

Vi har nemlig meget rare montører, der reparerer hvidevarer. Jeg er glad for at høre, at du fik en god service.

Valutata 5 stelle su 5

God service og yderst hjælpsom…

Tak for god service af yderst hjælpsom tekniker. vi fik løst problemet med led og fjernbetjening i emhætten. dejlig nemt at bestille jeres service via hjemmesiden.

23 marzo 2021

Hej René

Mange tak for din gode anmeldelse af vores service.

Jeg er meget glad for at høre, at du fik en god service fra vores tekniker, som løste begge problemer.

Valutata 5 stelle su 5

Kompetent service - og problemet løst

John fik loddet en løs forbindelse i vores emhætte fremfor bare bevidstløst at skifte hele motoren. Kompetent og effektivt.

22 marzo 2021

Hej Carsten

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Ja, hvis vi kan, så vil vi hellere reparere end udskifte.

Jeg er glad for at høre, at problemet blev løst med din emhætte.

Ekstraordinær god service

Ekstraordinær god service og det hele var bare i orden!
kan klart anbefales

19 marzo 2021

Hej Bjarke

Mange tak for din gode anmeldelse af vores service.

Jeg er meget glad for at høre, at du fik en ekstraordinær god service.

Tusind tak for anbefalingen.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft besøg af John

Vi har haft besøg af John, yderst behagelig og kompetent mand - han gav en rigtig god og brugbar rådgivning mht en forsikringssag.
De bedste anbefalinger herfra :-)

10 marzo 2021

Hej Mark

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Ja, John er nemlig rigtig god til både at reparere og til at give gode råd om køb og vedligeholdelse af hvidevarer.

Mange tak for anbefalingen.

Valutata 5 stelle su 5

God service og behagelig medarbejder

God service og behagelig medarbejder. Jeg er meget tilfreds med mit besøg af John fra Aktiv Hvidevareservice.

26 febbraio 2021

Hej Freja

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Når vi besøger kunder i private hjem, så er det vigtigt, at vi har behagelige montører. Jeg er glad for at høre, at du er meget tilfreds med Johns besøg.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde besøg af John i dag

Jeg havde besøg af John i dag. Han leverede en fremragende service og vejledning/rådgivning

24 febbraio 2021

Hej Silkeborg

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montør, John.

Jeg er meget glad for at høre, at du fik en fremragende service fra ham.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più