Ærlig og redeligt samarbejde Har faktisk ikke anvendt Aktiv Hvidevareservice men fik anbefalet at tale med Martin efter snak med Repart. Miele kogeplader var stået af og kunne det nu svare sig a... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Yderst kompetent og professionel service af montør John. Efter mere end 6 ugers dårlig service fra andet selskab, kontakter John mig som sendt fra himlen. 30 min. senere ankommer han, og finder fejlen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Effektiv og meget skånsom rep. Låge og hængselskift. HTH havde fastlimet fodspark og ikke fastgjort maskinen. (begrænset hvad man kan forlange til et 200K køkken). Lidt op ad bakke ifb med rep. Mont... Leggi di più
Ikke just en særlig venlig montør jeg havde kontakt til, men måske behøver man ikke yde god service til forsikrings sager. Opringninger x 2 om aftenen, sidste opkald kl 19.30 i aftes, hvor jeg er 10... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Servizio di riparazione elettrodomestici
- Negozio di elettrodomestici
- Assistenza clienti per elettrodomestici
- Servizio di riparazione lavatrici e asciugatrici
- Negozio di lavatrici e asciugatrici
Scritti dall'azienda
Vi bestræber os på at være din foretrukne partner inden for hvidevareservice, og for at opnå dette yder vi en ekstra god service og et stykke arbejde af den højeste kvalitet. Vores mange års erfaring gør, at vi arbejder med alle typer og modeller inden for hvidevarer uanset anvendelse, alder og fabrikat.
Informazioni di contatto
Olaf Ryes Gade 7K, 6000, Kolding, Danimarca
- 70 10 10 05
- service@ahs.dk
- ahs.dk
Meget dyr oplevelse
Meget dyr oplevelse. Det tog 10 min. at konstatere, at der var et hul på vasketromlen, så vaskemaskinen ikke kunne repareres, men det kostede 900kr. Der er ingen, der oplyste os om denne meget høje pris for at tjekke om vaskemaskinen kunne repareres. Brug dem kun til forsikringssager. Ellers løber det hurtigt op.

Risposta di Aktiv Hvidevareservice
Vi fik sendt en hvidevare tekniker ud…
Vi fik sendt en hvidevare tekniker ud fra vores forsikrings selskab Aros. Fik rigtig god service af teknikeren John. Vi fik hurtigt løst problemet. Sagsnr 806828.

Tak for hurtig respons
Tak til John fra Aktiv Hvidevareservice. Hurtig respons på problemet, nu afventer vi blot forsikringen.

"Ham John..."
"Ham John, han er sgu okay!"
Det var vist cirka det, som John spurgte, om jeg ville skrive, hvis jeg syntes han gjorde sit arbejde ordentligt ;-)
Og han er sgu okay! 5 stjerner :D Hurtig aftale, hurtigt fikset og super venlig.

Fem stjerner til Erling
Kæmpe tak til Erling som hjalp os med at få repareret vores vaske- og tørremaskine på fyn! Hurtig til at få reservedele hjem og god til informere om aftaler samt gik han ikke før det hele virkede igen.
Dog bliver det "kun" fire stjerner grundet forløbet inden de sendte Erling hjem til os.

Risposta di Aktiv Hvidevareservice
Rigtig godt stykke arbejde af John
Har lige haft besøg fra John ved Aktiv Hvidevareservice, for udskiftning af en kogeplade og har kun gode ting at sige om den service han leverede. Meget professionell og dygtig. Gav også nogle gode råd med på vejen ift til vores kogeplade.

Tak til John 😊
Havde idag besøg af aktiv hvidevareservice.
Sikke en service, og en yderst sød mand, der har redet min weekend, ved at fikse min vaskemaskine.
Tak John 😁👍
Kan varmt anbefale Aktiv Hvidevareservice. 😊

Forsikringssag…
I forbindelse med en forsikringssag havde vi besøg Aktiv Hvidevareservice. Super professionel og hurtig afhjælpning af problem.

Besøg af servicetekniker
Havde besøg af servicetekniker. En særdeles venlig, vidende og behagelig mand, der løste mit problem!
Kan varmt anbefale firmaet.
Jan Valther

Virkelig god service
Gav fine råd om min vaskemaskine som var gået i stykker. Lavede den hurtigt og tilfredstillende. Top service!

Risposta di Aktiv Hvidevareservice
Uprofessionelt firma der har lavet adskillige skader i vores gulv
Vi stiftede desværre bekendtskab med Aktiv Hvidevareservice gennem vores forsikringsselskab, der sendte dem ud til reparation af vores ovn.
De sendte to uprofessionelle medarbejde ud til os, som lavede adskillige hakker og ridser i vores dyre egetræsgulv i forbindelse med reparation. De valgte simpelthen at placere ovnen direkte på gulvet og hive og trække i den i forbindelse med reparation. Hvis min mand, der på det tidspunkt arbejdede hjemme ikke var kommet ud og havde stoppet dem, havde de lavet langt flere skader.
Min mand fik påtalt skaderne med det samme, hvilket de vedkendte sig og undskyldte for. I det følgende forløb har der dog været alt andet end undskyldninger. Vi er blevet mødt af et firma og en ledelse, der på ingen måder taget ansvar for de skader de har påført under udførelse af deres arbejde. Vi har haft en taksator fra vores bygningsforsikring ude og vurdere skaderne, som vurderes til at kunne udbedres for 7000 kr. AHS har tilbudt os 400 kr. for at lukke sagen. Det er simpelthen så uprofessionelt og kritisabelt, at jeg ikke kan finde ord for min forargelse.

Tak for hurtig hjælp
Montøren var hjælpsom og professionel, med stor teknisk viden om produktet (Samsung køleskab).

Risposta di Aktiv Hvidevareservice
Jeg har haft besøg af en af jeres…
Jeg har haft besøg af en af jeres medarbejdere. Sikke en dejlig oplevelse han var professionel og venlig.

Risposta di Aktiv Hvidevareservice
har lige fået skiftet et håndtag på min…
har lige fået skiftet et håndtag på min Samsung vaskemaskine, det godt nok det dyreste jeg nogen sinde har købt
Jeg kunne have fået en ny maskine for de penge, så pas på med at handle ved Aktiv Hvidevareservice.
Det er bondefangeri

Risposta di Aktiv Hvidevareservice
Hurtig ude og kigge på mine…
Hurtig ude og kigge på mine vaskemaskine og hjælpsom og ærlig. Var meget tilfreds med John som kom hos os.

Risposta di Aktiv Hvidevareservice
Helt igennem fantastisk service!
Helt igennem fantastisk service!
Har fået skiftet min ovnlåge. Alt kørte som smurt.
God service over mail til at starte med, og efterfølgende virkelig behagelig og hurtig installation.

Risposta di Aktiv Hvidevareservice
Et kæmpe skud ud til jeres hvidevareservice! Og især John fra Aktiv Hvidevareservice, som går det ekstra for kunden. Han tropper op efter lukketid og forlader ikke matriklen før der er fundet en løsning.

Risposta di Aktiv Hvidevareservice
John er en dygtig og kompetent mand
John er en dygtig og kompetent mand. Hurtig ude og meget behagelig. Bare rigtig god service

Risposta di Aktiv Hvidevareservice
Kompetent firma med styr på tingene
God kommunikation før udskiftning af glas på kogeplade og fagligt kompetent udført udskiftning. Sådan skal det gøres når der er styr på tingene :-)
At John, som stod for udskiftningen samtidigt var en fornøjelse at have besøg af - gør at kontaktoplysningerne bliver gemt på opslagstavlen, til en anden god gang, hvis der skulle opstå behov for assistance.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.