Dettagli dell'azienda

1. Servizio di recupero dati
  2. Servizio di sicurezza informatica
  3. Servizi di informazione

Scritti dall'azienda

🚑 Ahlberg Data – når dine data er på katastrofekurs • Ro på – vi har reddet værre situationer • Med mere end 35.000 kunder og en succesrate, der får andre til at blegne (9 ud af 10 sager løst), er Ahlberg Data din absolut bedste livline, når dine data rammer katastrofeniveau • Uanset om dine filer er druknet, brændt sammen eller stukket af, står vi klar med specialister i akut datagendannelse, digital efterforskning og datasikkerhed • 💡 Gratis indledende analyse – ingen data, ingen regning • 🛟 No cure, no pay – vi er sikre på os selv, så du kan være sikker på os • 🚀 Hurtig handling – du er tilbage i business med minimal nedetid • 🛟Kort sagt: Vi har set det meste – og reddet resten.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Efter at have tabt ekstern disk var…

Efter at have tabt ekstern disk var data ikke tilgængelige. Sendte disken afsted og 7 dage senere var mine data klar til download. Det er ganske få ting som ikke kunne reddes vil tro at 98-99 % af dataerne er blevet reddet 👍

22 dicembre 2025

Dårlig service og tone i kommunikationen

5 dicembre 2025
Non scritta su invito

Kære Tobias

Du har anmeldt en forkert side.

Vi har ikke haft nogen henvendelse med en Tobias, og vi har anmodet dig om at kontakte os direkte via trustpilot og bekræfte, at du har haft noget med os at gøre.

Vi er meget kede af din forkerte anmeldelse. Vi er et dansk selskab, og kan se, du måske har blandet os sammen med et måske svensk selskab, da flere af dine anmeldelser på nettet er svenske.

Vi har som sagt ikke en kundehenvendelse i vores regi med dig - og vil bede dig om at slette denne anmeldelse, da den er rettet mod et forkert selskab.

Vi gør meget ud af kun at have glade kunder.

Professionelt!

3 dicembre 2025

Kære Bo

Kort og præcist.

Tak for de 5 stjerner.

Valutata 5 stelle su 5

Særdeles venligt og forstående firma

Uden at komme nærmere ind på de eksakte hændelser vil jeg beskrive min købsoplevelse som virkelig god. Ahlberg Data gjorde en dyd ud af at hjælpe et menneske i nød, da jeg var uendelig tæt på at miste alle mine fotos fra de seneste 13 år, som lå på en beskadiget harddisk.
Tusind tak og stor cadeau til især Henrik Hviid 🙏🏼

25 settembre 2025

Kære Dorthe

Tak for de rosende ord og ikke mindst de 5 stjerner.

Minder er dejlige at have - men fotos er uerstattelige.

Genskabelse af slettede sms

Genskabelse af slettede sms. Afleverede min telefon mandag formiddag inden kl1000 hvor den blev sendt til Sverige til Samsung,tirsdag aften fik jeg enmail om at alt som havde vætet på min telefon var genskabt.

8 settembre 2025

Kære Bodin

Spektakulær dataredning

God service, løbende kommunikation og excellent resultat - de kunne hvor andre gav op! Bedste anbefalinger herfra.

4 luglio 2025

Kære Anja

God sommer

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più