Een uiterst professioneel team dat met grote zorg en precisie werkt. Ze hebben mijn huis prachtig gerenoveerd en alles opgeleverd binnen de afgesproken tijd. Ik ben enorm tevreden over het resultaat.... Leggi di più
Idris en team hebben fantastisch werk gedaan. Twee badkamers hebben we volledig door AH laten renoveren. Zeer tevreden met het resultaat. Ze hebben oog voor detail. Correcte prijs en goed bereikbaar.... Leggi di più
Very fast and efficient. Also gave very good suggestions. Did extra work without any complaints.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Je huis verbouwen? Dan staan we bij AH BOUW klaar om deze renovatie tot een goed einde te brengen.Als ervaringsdeskundige op dit gebied zijn we in staat om je hiermee verder te helpen. Zo doen we dit onder andere aan de hand van een groot aantal verschillende vormen van renovatie
Lentelei 5, 2650, Edegem, Belgio
- 0469222555
- info@ahbouw.be
- ahbouw.be
Le persone hanno visualizzato anche
Super werk en snelle service!
Super werk en snelle service. Scherpe prijzen en ook super sympathiek !!! Aangeraden.
AH Bouw is sterk aan te bevelen.
AH Bouw komt alle afspraken tijdig na en levert mooi werk aan een faire prijs.
We kunnen AH Bouw ten zeerste aanbevelen.
Een goed bedrijf met een fijne sfeer
Een goed bedrijf met een fijne sfeer. Je merkt dat het team veel potentie heeft en er alles aan doet om je als klant goed te helpen.
Topp👏👏
شكرا ع الشغل الكتير حلو ورشه كامله…
شكرا ع الشغل الكتير حلو ورشه كامله متكامله
بالذوق والأخلاق العالية والانضباط بالوقت يعطيكن العافيه
Zeer goede afwerking
Zeer goede afwerking. Helpen meedenken om problemen op te lossen. Echt een aanrader
Prachtig werk geleverd bij het leggen…
Prachtig werk geleverd bij het leggen van laminaat. Werken heel proper en netjes, zijn heel vriendelijk. Een echte aanrader.
Wij lieten ons dak repareren
Wij lieten ons dak repareren. Snelle service, goeie communicatie en super opgeruimd werk.!
Zeeeeer tevreden eerlijke prijzen en…
Zeeeeer tevreden eerlijke prijzen en goed kwaliteit super snel dienst
Top, super en vlot
Top, deze bedrijf heeft super top werk geleverd. Ze hebben bij mij gyroc, koepels en tegels geplaatst. Zeer professioneel, vriendelijk en betrouwbaar. Zeker een aanrader.
Dankjewel 🙏🏻
Cinewall
Ik heb een cinewall laten installeren samen met een oude schouw laten verwijderen. Ik ben zeer tevreden van deze bedrijf! Zeker aan te raden.
Snel, efficiënt & proffesioneel.
Zeer betrouwbaar
Zeer betrouwbaar. Goede afwerking tot in de puntjes.heel blij met de samenwerking.ik beveel.bedankt
Ik ben heel blij met je werk
Ik ben heel blij met je werk, een zeer vriendelijke persoon, ik beveel iedereen die op zoek is naar goed werk aan om voor dit bedrijf te kiezen. Ze zijn niet duur en ze doen het werk.
Top service
Ik ben echt onder de indruk! Ze hebben fantastisch werk geleverd en waren ongelooflijk snel en efficiënt. De werknemers waren ook super vriendelijk en behulpzaam gedurende het hele proces. Ik ben zo blij met het resultaat en ik zou dit bedrijf zonder aarzeling aan iedereen aanbevelen. In de toekomst zal ik zeker weer contact met hen opnemen voor andere projecten. Bedankt voor de geweldige service!
Mooi werk professionele mensen 👍❤️✌️
Top kwaliteit en service voor top…
Top kwaliteit en service voor top prijs.
Heel tevreden met u werken bij mij thuis
🤝🤝🤝🤝
Snel en correct
Op zeer korte tijd een noodzakelijke vervanging van de hemelwater afvoer kunnen laten realiseren. We zijn zeer tevreden en twijfelen niet om in de toekomst nog samen te werken! Dank je wel!
Top kwaliteit en service voor top…
Top kwaliteit en service voor top prijs.
Heel tevreden met u werken bij mij thuis
🤝🤝🤝🤝
Een man van zijn woord
Een man van zijn woord, top werk geleverd en zeer professioneel.
Een tevreden klant erbij!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.