Agatha is voor mij hemelsvolledig in al wat zij oeverloos voor mij doet, simpel te volgen hemelshelder. Agatha is mijn rots in de branding. Wat er tussen mij en Agatha gebeurt gaat geen ander wat aan!... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Vragen steeds om geld
Vragen steeds om geld. En als je een boodschap krijgt heeft die ook steeds te maken met onverwacht geld krijgen.
Oplichter die Agatha of hoe het mag heten
Dit bedrijf troggelt geld af van goedgelovige mensen. Dat is waar ik heel boos op ben. Ik ben een spiritueel mens en daar maken zij misbruik van. Ik heb nooit geld over gemaakt. Lieve mensen trap er niet in. Pas op. Lieve groetjes Evelyne p.s Regering of Internet sta dit niet toe!!!
Geloofwaardigheid is vals en helpt niemand om zijn welzijn te verbeteren!
Ik voel me niet goed genoeg geholpen om mijn welzijn te verbeteren ivm mijn handicap 170% doofblind, en ik heb ongeveer 500 euro uitgegeven aan deze website. Dat is zeer slecht voor iedereen net als ik , die in god geloof.
Ik was in jaar 1973 in contact met god dat ik niet naar de hemel mag gaan, en God wees mij de weg terug op onze plek waar ik sliep.
Dat is mijn waarheid die ik zwart op wit heb geschreven.
Pas geleden was op het nieuws dat een marmeren tablet met 9 geboden is op de veiling verkocht!
Daarom heb ik nu besloten dat ik volgende week dinsdag bij de politie gaan met mijn doventolk gaan melden over deze website die alleen maar geld vragen en niets op mijn vragen wordt gesteld!
تو بهترین هستی آگاتا عزیز و من دلم…
تو بهترین هستی آگاتا عزیز و من دلم برایت تنگ شده 🥹😇🌹❤️❤️❤️
wondering
ze zend dezelfde dingen als blanche en zegt elke keer gratis dan klik je en moet je betalen???? is ook een fake foto van een andere persoon? Iemand een goede ervaring of? te vertrouwen of niet?
Agatha is van grote betekenis voor mij…
Agatha is van grote betekenis voor mij en vraagt geen hoge prijs als dat niet goed voor haar voelt. Haar inzet is ook kosteloos groot geweest en treffend.
Reviews komen eraan na dat ik mijn…
Reviews komen eraan na dat ik mijn verhaal compleet kan vertellen
Oplichting
Ze heeft mij opeens, 2 jaar geleden, een helderziende waarneming gedaan, die veelal klopt. Wel 7 A4 tjes, op het laatst schreef ze dat ze een diepe helderziende waarneming zou doen voor 29 tot 79€. Ik storten 39€ en heb nooit meer wat gehoord. Ik mailde verschillende keren en kreeg een antwoord dat ik geduld moest hebben. Blijkbaar woont ze op Curaçaose.
Oplichting.
Helpende engel, maar ook smiechterige oplichtster.
Op een dag kreeg ik Agatha in mijn mailbox. Ik dacht: wat leuk! Ik had vertrouwen in Agatha omdat ze bekend is als "Agatha de hemelse engel." Al vond ik dat ze wel wat aandringerig was. Ze stuurde me meer dan 300 mails, maar alsnog zei ze dat ze niet wilde aandringen. Ik vond Agatha geweldig, en vertelde het aan al mijn vriendinnen. Ik was mezelf, nu ik van Agatha's bestaan wist. Op een dag opende ik haar mail, en stond er dat ik moest betalen. Ik was in SHOCK! Agatha was altijd een helpende engel voor mij geweest... De bedragen werden steeds groter, en ik besloot gewoon te betalen. Ik was onwijs blij met haar... Al snel was ik blut en begon Agatha te dreigen. Toen ze ook nog aan mijn deur kwam te klagen, besloot ik dat het genoeg was. Voor mij is Agatha nu iemand waar ik heel veel aan heb gehad, maar ook iemand die mijn leven zuur heeft gemaakt.
Ik ben BOOS!!!!!!
Ik heb het uitgetest een ze zei: ... (ik wil mij naam niet zeggen) jij bent nu ... Jaar (wil ik ook niet zeggen) maar ik ben ... jaar!!!!! en nu ben ik boos op AGATHA ik weet niet hoe je het schrijft maar dat boeit me nu ook niet meer!!!!!!!!!!!
Oplichting iedereen krijgt hetzelfde…
Oplichting iedereen krijgt hetzelfde antwoord trap er niet in.
gegevensmisbruik en manipulatie ! #OPLICHTING!
Wat ging er mis?
Aghata is een fictief persoon.
Er staat duidelijk in haar regelement dat zij een verzonnen persoon is.
Als jij geld over maakt ( zoals ik er ooit in trapte ) krijg je een amateuristische manier van betalen voor je met 3 betaal opties. PayPal. Creditcard of IDEAL.
Ik durf gegarandeerd te zeggen dat hier een HACKER achter zit die jouw geld afhandig durft te maken door middel van misbruik van jouw gegevens.
Als jij namelijk de betaling link weg klikt zonder te betalen, krijgt de persoon namelijk direct een melding dat je niet betaald hebt en dreigt deze gelijk met bepaalde verhalen over jouw leven.
Inmiddels ben ik er achter dat er een campagnon van 3 mensen bij aanwezig is.
Ik wordt als ik niet doe wat die oplichters zeggen lastig gevallen door buitelandse nummers die me beangstigen met de tekst ;
Ik sta op een treinstation, als je me ziet dan ken je me.
Mensen TRAP ER S.V.P NIET IN!
Deze site zou verbannen en aangeklaagd moeten worden !
Maken werkelijk misbruik van hoop bij mensen en jouw gegevens !🤯
Wat een oplichterij
Wat een oplichterij. Zeggen hoe zwaar ik het heb in geldnood zit...ik weet meteen dat dit niet klopt..omdat alles wat ze zegt bedrijf zegt niet klopt. Vreselijk dat deze mensen geld aftroggelen met hun verhaal.
Wat een fake bs allemaal zelfde…
Wat een fake bs allemaal zelfde verhalen heb ik nog met een andere mail gedaan precies dezelfde bs uiteindelijk wil ze of hij gewoon geld niet in trappen
I asked respectly about my self
Agatha met dominico kan je niet…
Agatha met dominico kan je niet bereiken mijn nummer is 0684486625
Agatha is enkel de handelsnaam
Het is oplichterij maar als je de kleine lettertjes leest weet je dat ook. Daar staat namelijk dat Agatha niet bestaat en gewoon een fictieve naam is. Erachter zit een bedrijf dat dit alles alleen doet met als doel amusement. Alle zogenaamde waarzeggingen of voorspellingen worden digitaal 'verzonnen/ gegenereerd'. Ik hou er absoluut niet van maar op zich slim om op deze manier je geld te verdienen. Ethisch vind ik het niet want vooral kwetsbare mensen zullen erin trappen.
Oplichtster die je bang maakt
Ik ben het met de meeste mensen eens. Ik zit in een vreselijke rot periode in mijn leven waarin niets meezit en dan loop je tegen DIT aan. Wie hier achter "Agatha' zit weet denkelijk niemand, maar goed fout is deze persoon WEL. Mensen geld afhandig willen maken met leugens is godsgeklaagd, en hier wordt net gedaan of ze in naam van God of de Engelen handelen...echt schandalig dit en je moet er maar in geloven....ik reageer in elk geval niet meer op mails van deze oplichterij en hopelijk leren mensen die in een nare situatie zitten hier ook van....geld beloven aan mensen die het moeilijk hebben en dan zelf proberen geld afhandig te maken van anderen...bad business en triest voor de mensen die erin geloven en betalen, want je wordt geen cent rijker, wel armer...
Pure oplichtster en scam
Pure oplichtster en scam. Bovendien in het verleden veel geld afgetroggeld voor wat onnozele afbeeldingen, informaties en aanzetten tot gokken. Zij denkt dat zij jouw haar enige eeuwige vriendin is, bovendien je hemelse engel en volgens je geboorte horoscoop je aanzet om je leven zo te leiden. Pure onzin!!!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.