Akademia Afro Loków™ Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Decyzja o wykupieniu kursu w Akademii Afro Loków to strzał w 10! Kiedy wpadł mi pomysł żeby zostać braiderką byłam totalnie zielona a więc nie chciałam iść od razu na kurs stacjonarny bo nie wiedziała... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Świetne szkolenie dla każdego, kto chce nauczyć się plecenia afroloków. Wszystko jest jasno wytłumaczone, a materiały można oglądać swoim rytmem, co daje dużą wygodę. Kurs pokazuje nie tylko... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Akademia Afroloków to miejsce, które mogę polecić z całego serca! Odbyłam tam szkolenie i jestem zachwycona jego poziomem. Maja to prawdziwa profesjonalistka – nie tylko ma ogromną wiedzę, ale też pot... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mają jest profesjonalistką. Każda lekcja była bardzo dobrze przygotowana i wytłumaczona tak aby każdy spokojnie zrozumiał, co najlepsze zawsze można wrócić do lekcji i próbować bez końca. Dodatkowo po... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Scuola per estetisti
  2. Facoltà di Economia

Scritti dall'azienda

Akademia Afro Loków™ to pierwsza polska platforma edukacyjna poświęcona sztuce Afro Loków i fryzurom alternatywnym. Założona w Holandii przez właścicielkę salonu Maja Glam Studio™, oferuje unikalne kursy i szkolenia, które pomagają w rozwoju biznesu w tej branży. To miejsce, gdzie pasja łączy się z profesjonalizmem, a wiedza staje się kluczem do sukcesu. Każdy student ma dostęp do swojego indywidualnego panelu, który może dowolnie personalizować. W panelu znajdują się wszystkie zapisane kursy i szkolenia, a materiały lekcyjne są dostępne bezpośrednio na platformie. Nauka jest możliwa z dowolnego miejsca i urządzenia, zapewniając pełną wygodę i elastyczność. Na tej nowoczesnej platformie znajdziesz kompleksowy kurs, który krok po kroku przygotuje Cię do otwarcia własnego salonu Afro Loków. Uczymy wszystkiego od podstaw – od technik aplikacji afro loków, przez wybór i przygotowanie włosów, aż po prowadzenie biznesu z minimalnym wkładem własnym. Dowiesz się, gdzie kupować materiały, jak pozyskiwać i utrzymywać klientów oraz jak skutecznie z nimi komunikować. Dodatkowo oferujemy kursy aplikacji włosów prostych na taśmach, szkolenia z tworzenia kitek oraz kursy stacjonarne – zarówno pełne, jak i doszkalające, dostosowane do różnych poziomów zaawansowania. #AfroLoki #Kursy #Szkolenia

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Najlepszy kurs

Ten kurs nie był moim pierwszym, ale napewno najlepszym! Ogrom teorii i przydatnych trików- którymi zwykłe szkoleniowcy sie nie dzielą. Do tego świetna, bardzo rozbudowana platforma z której korzystamy cały czas, a tam pomoc innych braiderek na każdym etapie, spotkania online itd.
Kolejne szkolenie to nie wydanie pieniędzy - a inwestycja!
Wcześniej afroloki nie były moją główną usługa, a po niecałym roku od tego szkolenia otworzyłam swój salon!
Dzięki Maja❤️😉

23 febbraio 2025
Non scritta su invito
Logo di Akademia Afro Loków™

Risposta di Akademia Afro Loków™

Bardzo często spotykamy się z osobami, które mimo wcześniejszych kursów trafiają do Akademii i dopiero tutaj odkrywają pełnię wiedzy oraz praktycznych trików, które realnie wpływają na ich rozwój. 💛 To dla nas ogromna radość widzieć, jak nasze kursy pomagają nie tylko doskonalić umiejętności, ale także budować własne biznesy i spełniać marzenia.

💪🥰 Dziękujemy, że jesteś z nami i trzymamy kciuki za kolejne sukcesy! ❤️

Szkolenie online

co daje dużą wygodę.

Kurs pokazuje nie tylko technikę, ale także pielęgnację włosów. Dodatkowo można liczyć na wsparcie i odpowiedzi na pytania.
Zastanawiałam się długo nad wykupieniem szkolenia.
To naprawdę był bardzo dobry wybór i najlepiej zainwestowane pieniądze.
Dziękuję bardzo Maja ❤️

19 febbraio 2025
Non scritta su invito
Logo di Akademia Afro Loków™

Risposta di Akademia Afro Loków™

@CurlyBella, Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa! 🥰 Cieszymy się, że szkolenie było dla Ciebie wartościowe. Jeśli kiedykolwiek będziesz potrzebować wsparcia, jesteśmy tutaj dla Ciebie! 💛✨ Ściskamy mocno! ❤️

Maja i Kamil
Akademia Afro Loków™

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più