AEvin.DK Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig service, men forsendelsen af 2 kasser vin der er pakket ind i 2 kasser, som igen er pakket ind i kasse slår alt, dertil flamingo fnuller osv. BRAVO!, men desværre også nødvendigt, når man bruge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte en portvins smagekasse en eftermiddag og modtog den mindre end 24 timer efter. En af portvinene var ved en fejl leveret i dublet. Efter at have kontaktet AE vin, blev den korrekte portvin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min bestilte vin gik tabt hos PostNord, uden vi kender årsagen. AEvin fremsendte uden at tøve 12 nye flasker afsted, som jeg modtog den følgende dag. Tak for god service. Håber de andre 12 flasker fin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sjældent har jeg oplevet noget lignende, Man Når lige at trykke på knappen køb😀så står der at den er til afhentning på den nærmeste pakkeshop, nemt og hurtig levering, kan kun anbefales herfra. Det e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Enoteca
  2. Club enologico
  3. Negozio di birra
  4. Negozio di liquori

Scritti dall'azienda

Velkommen til AEvin.DK Vi er en Vinhandel med stort udvalg af vin og premium spiritus. Det er muligt at handle med os via vores hjemmesiden www.aevin.dk eller i vores 200 m2 fysiske butik, som vi selvfølgelig altid mener, er et besøg værd. 😃 Hos os finder du et stort udvalg af vine fra hele verden. Hertil kan du gå på opdagelse i mere end 700 forskellige whisky'er, 200 forskellige rom, 100 forskellige gin samt et stort udvalg af portvin, som også efterhånden har bevæget sig over 100 forskellige slags. Butikken repræsenterer både AEvin.DK og Skjold Burne kæden.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

41 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og effektivt som man kan…

Hurtig og effektivt som man kan forvente😊

23 marzo 2023

Hej Johannes,

Godt at høre, alt kom hurtigt og sikkert frem til dig 😃 En fornøjelse at handle med dig, håber bestemt ikke det bliver sidste gang 🤞🏻

SUPER service

AEvin leverer som altid gode produkter og skiber pakken afsted hurtigt.

Da postvæsenet havde præsteret at aflevere pakken med en af flaskerne i tusind stykker, sørgede AEvin for at godskrive prisen for flasken. SUPER kundeservice, og jeg handler der altid gerne. (Postvæsenet er en anden sag)

21 marzo 2023

Hej Nanna,

Tak for din flotte anmeldelse🤩 Din tilfredshed betyder meget for os 🙏🏻

Nemt og hurtigt

11 marzo 2023

Hej Lars,

19 febbraio 2023

Hej Merete,

Skøn portvin

Hurtig levering, super indpakning, webbutik meget let at navigere i.

13 febbraio 2023

Hej Lonnie,

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, 10/06-24 at i besvare en bemærkning på Trustpilot 16 mrd. Senere det er dælme langsomt, det først jeg tænkt var at jeg måske var blevet hacket! Og nogen havde brugt mine data, så vil sige det er dårlig karma i sender ud der.

9 febbraio 2023

Hej Knud,

hurtigt og efffektivt

5 febbraio 2023

Hej,

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Varen pakket forsvarligt ind.

31 gennaio 2023

Hej Kate,
Tak for din flotte anmeldelse 😊 Det glæder os, at dine forventninger i forhold til levering og emballage er indfriet..

Valutata 5 stelle su 5

Forudbestilte, betalte og fik varen leveret som aftalt.

26 gennaio 2023

Hej Lars,
Tak for din flotte anmeldelse 😊 Det glæder os, at dine forventninger i forhold til service og levering er indfriet..

Valutata 5 stelle su 5

God service, fair priser og levering til tiden

27 gennaio 2023

Hej Nicklas,
Tak for din flotte anmeldelse 😊 Det glæder os, at dine forventninger i forhold til service, priser og levering er blevet indfriet..

Hej Jimmy,
Tak for din flotte anmeldelse 😊 Det glæder os, at du syntes det har været nemt og smertefrit at handle hos os🙏🏻

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Bestilte fredag kl 13, lørdag kl 11 hentede jeg vinen, der var godt embaleret, i min pakkeshop. Fint med gratis levering ved køb over 900kr.

27 gennaio 2023
Non scritta su invito

Hej Jens,

Hurtig levering, beskadiget produkt

Hurtig levering. Dog var produktet beskadiget. Efter dialog med support fik jeg tilsendt et nyt rør som var mindre beskadiget.

1 gennaio 2023

Hej Frederik,
Tak for din anmeldelse. Vi undre os dog over, at transportskaden på røret ligger til grund for en dårlig/middel oplevelse. Specielt nu hvor vi allerede er i dialog med dig omkring en løsning, med fremskaffelse af et nyt rør til dig :)

Fint

Levering til aftalt tid. Alt i orden, intet at bemærke. Køber igen en anden gang

6 dicembre 2022

Hej Tommy,
Tak for din flotte anmeldelse 😊 Vi er glade for, alt gik som du forventede..

Alt OK

Alt OK. Bare ærgerligt at emballagen indvendig var gået istykker.

3 novembre 2022

Hej Bjarne, tak for din anmeldelse 😊

Det var godt vi fik snakket sammen overtelefonen, så vi fik afklare at der var tale om fragt emballagen. Heldigvis var der ikke sket noget med de dyre dråber 😃

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più