Jeg glemte at taste rabatkode ind på min bestilling af en Bird Jacket fra Stine Goya. Jeg sendte en besked til Adelie vedrørende min selvforskyldte forglemmelse. Jeg fik et meget nærværende og positiv... Leggi di più

Adélie er en fantastisk butik med skønne, lækre varer og en helt særlig personlig betjening - om det er online eller personligt i butikken. Kan varmt anbefale den og abonner gerne på deres nyhedsbre... Leggi di più

Jeg elsker at handle i denne lille butik – det er altid en fornøjelse at komme her. Personalet er utroligt søde, imødekommende og virkelig hjælpsomme. Butikken i sig selv er super hyggelig. De har... Leggi di più

Nørrebros og Københavns bedste tøjbutik! Elsker udvalget af bæredygtige, danske mærker, der altid bliver præsenteret flot, inspirerende og kreativt. Men den største grund til, at jeg vender tilbage ig... Leggi di più

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

🫶🫶🫶

Det eneste irriterende ved min oplevelse er at man skal bruge mindst 11 tegn hos Trustpilot for at fortælle at alt var perfekt

18 gennaio 2023

Risposta di Adélie

Kære Anne Marie, tak for at anmelde os på Trust Pilot og dejligt din pakke kom hurtigt. Kan se du har bestilt under 500kr. der er fragten op til kunden selv, alle ordrer over 500kr. sender vi et udprintet retur label til GLS med. Beklager hvis telefonen ikke er blevet taget, så har de haft travlt i butikken. Vi håber på en bedre løsning i fremtiden, så dette ikke er en forhindring, men vi er blot en lille virksomhed. De bedste hilsner Team Adélie

Lækker webshop og meget fin service

Lækker webshop og meget fin service. Der gik kun få dage fra jeg havde bestilt til at min vare blev leveret på hjemmeadressen.

12 gennaio 2023

Risposta di Adélie

1000 tak for at handle hos os, og dejligt at det hele gik som forventet. Tak for den fine anmeldelse:-)

Super service

8 gennaio 2023

Risposta di Adélie

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og for at handle hos os.

God butik med et godt udvalg

God butik med et godt udvalg. Min bluse var fint pakket ind, og der var hurtig levering. Jeg er meget tilfreds :-)

1 gennaio 2023

Risposta di Adélie

1000 tak for den meget positive anmeldelse, det sætter vi meget pris på.

Altid en fornøjelse!

Altid en fornøjelse! Skøn butik (både online og fysisk) og hjælpsom service. Der er altid hurtig levering og fint pakket ind✨👍🏼

19 dicembre 2022

Risposta di Adélie

1000 tak for den flotte anmeldelse:-)

Tilfredshed

Meget imødekommende personale ved personlig kontakt -

18 dicembre 2022

Risposta di Adélie

Dejligt at høre, tak for den fine anmeldelse:-)

Hurtig service

Hurtig service. Skulle desværre returnere trøjen da den ikke passede, men returneringen gik lynende hurtig. Jeg vender tilbage en anden gang 😊

29 novembre 2022

Risposta di Adélie

Vi glæder os til at se dig igen og tak for den flotte anmeldelse:-)