Informazioni fornite da varie fonti esterne
Adecco er et bemannings- og rekrutteringsselskap. Noen kaller oss nok vikar- eller bemanningsbyrå. Det er vi bare glade for; kjært barn har mange navn!
Rosenkrantz' gate 16, 0160, Oslo, Norvegia
- adecco.no
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Dårlig oppfølging måtte finne jobb på egen hånd
Jeg har over 7 års yrkeserfaring og flyttet nylig til en ny by. Siden jeg ikke kjente noen her og trengte jobb, og i tillegg har formell norsk godkjenning innen mitt yrke, kontaktet jeg Adecco for å få hjelp med jobbsøkingen.
Dessverre hørte jeg absolutt ingenting fra dem i etterkant.
Jeg satt selvfølgelig ikke bare og ventet. Etter over 3 måneder med egen innsats klarte jeg til slutt å skaffe meg en jobb med en riktig og anstendig lønn helt uten å være avhengig av et bemanningsbyrå. Veldig skuffende at en stor aktør ikke engang gir en tilbakemelding.
Unprofessional and rasist
Unprofessional and rasist
Don't even think to apply any job at their page 🙄
Anbefaler ikkje
Hun jeg snakket med i adecco var hyggelig, men de andre som jobba der virka så sure, fikk ikkje oppdrag fordi var for *mye* syk, og ble heller ikkje tatt i mot av de ansatte på den barnehagen æ jobba i. Fikk ikkje vite hvordan jeg skulle gjøre ting,
Veldig dårlig
Veldig dårlig. Styr unna hvis du har andre muligheter. Frekke, utolmodig og gir deg ikke hva du har rett til om du er syk uten å bli sur. FAKE FAKE FAKE.
meget useriøst!
meget useriøst. ringt tid flere ganger hvor jeg får beskjed om "kan jeg ringe deg opp?" noe dem aldri gjør. man venter å venter men får aldri svar. ikke gidder dem å få fingeren ut av ræva for å gjøre noe for å hjelpe heller. finnes så mange å langt bedre bemanings byråer. dette er vel en av dem dårligste. styr unna.
Frekke og uhøflige
De behandler deg frekt som om du var en tigger. Deres ansatte er utrolig uhøflige. Ikke nær deg dem.
Kun 1 ord som beskriver adecco
Kun 1 ord som beskriver adecco.
ELENDIG
Verdens beste arbeidsgiver
Verdens beste arbeidsgiver! Har jobbet hos Adecco en god stund nå, og er superfornøyd. Flotte ansatteboliger i svært gode områder, mulighet for selv å styre sin egen arbeidstid og hvilke fagområder man ønsker å utvikle seg innen, og meget ryddige forhold på alle måter.
Jeg har blitt fulgt opp veldig bra, uansett tid på døgnet og føler meg som en verdsatt ansatt. Jeg kan virkelig anbefale Adecco som arbeidsgiver.
Frihet til å velge når du vil jobbe og god lønn - Reis ut med Adecco
Har vært hos Adecco Helse her i Norge nå siden 2012 og er kjempe fornøyd. Jeg jobber når jeg har lyst og det gir en fantastisk frihet. Jeg har mest jobbet på samme post og den veien rundt fått mulighet for kompetanseutvikling, som altid er blitt støttet opp av min konsulent.
Jeg bor veldig fint og da jeg er fast tilknyttet har jeg samme rom hver gang og det er da blitt mit annet hjem. Er der problemer i hybel står en annen konsulent altid klar med hjelp.
Kan klart anbefale Adecco Helse i Norge som en fantastisk måte at få nye opplevelser og erfaring innenfor sykepleie.
Kan bestemt anbefales
Jeg var afsted i sommeren 2017 og havde en helt fantastisk oplevelse. Adecco var professionelle og nemme at komme i kontakt med. De levede op til det de havde lovet og vi boede godt.
Jeg kan klart anbefale Adecco Norge og det bliver ikke sidste gang jeg skal afsted med dem.
Dårlig behandling
Jeg var afsted sommer 2016. Jeg var mildest talt ikke tilfreds med Adecco. Jeg skulle heldigvis kun være der i 5 uger og selve arbejdspladsen var fantastiske og derfor kunne jeg se bort fra det. Men aldrig om jeg skal anvende adecco igen.
Jeg tilslutter mig nedestående …
Jeg tilslutter mig nedestående oplevelse, beskrevet af Maja, i det jeg var den 2 sygeplejerske hun rejste sammen med. Magen til dårlig service/ingen service - har aldrig oplevet noget lignende. Jeg vil gøre alt for, at ingen andre danske sygeplejersker tager med adecco.no til Norge for at arbejde.
Ingen fortjener så ussel en behandling, som vi har fået! Der var absolut ingen hjælp at hente fra vores såkaldte norske konsulent.
Ualmindelig dårlig service
Har haft en ualmindelig dårlig oplevelse med Adecco.no som dansk sygeplejerske i Norge. Vi har været 2 sygeplejersker afsted sammen, og det Adecco har lovet os og de vilkår vi er blevet ansat på, har slet ikke været det vi er kommet op til. Elendige boligforhold og flere forhold som de ikke har afstemt med den norske arbejdsplads, bl.a. timeantal, oplæring, vagter osv. Meget dårlig oplevelse herfra, som desværre endte med at vi stoppede samarbejdet, idet Adecco hverken lyttede på os eller ville være behjælpelige med de problematikker vi stod i. Vil på ingen måde anbefale at bruge Adecco som bureau at arbejde for.