Adamsens Algebehandling Recensioni

TrustScore 2 su 5

2,1

Kunne man give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Magen til svindel og urimelige overpriser skal man lede længe efter. Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma. Aftaler og projekter bliver ikke o... Leggi di più

Tog kontakt til Adamsen der arbejdede hos naboen . Fem minutter efter var der indgået aftale om rens af fliser og tag, og samme dag blev arbejdet udført , med flot resultat .

Købte bevis gennem Deal.dk, fik ikke algebehandlet taget inden den lovede dato, efter skriverier frem og tilbage med undskyldninger fra firmaet. Modtog en mail d. 04.09.2025 hvor der var taget et b... Leggi di più

Scarso

TrustScore 2 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Adamsens algebehandling er utroværdig

Købte gennem Deal.dk en algerens af vores tag hos Adamsens algerens. Da han efter 2 måneder ikke havde indløst dealen og ikke svaret på hverken vores mails samt telefonopkald opgav vi ar få dealen indløst. Vi henvendte os derfor til Deal. dk som efter at have undersøgt sagen tilbagebetalte vores penge - fin service🙂

27 luglio 2020

Mærkeligt firma

Mærkeligt firma! Pinsedag 2019 stod der pludselig en mand og hans udenlandske kone og ringede på hos os. Vi havde tidligere bedt om et tilbud, og da vi var hjemme i pinsen, lod vi dem desværre lave opgaven.....ALT FOR DYRT. Behandlingen viste sig også ikke at virke, så vi ville ikke betale, før de havde været her igen og lavet arbejdet om. Det gjorde de så efter nogle måneder. Desværre betalte vi de 2500 kroner....det virker stadig ikke. Kunne godt tænke mig, at de kom igen og lavede behandlingen en 3. gang. Måske virker det så, og jeg kunne give en bedre bedømmelse af algebehandig fra Adamsen. Indtil da:
Lad være med at bruge Adamsens Algebehandling.

29 aprile 2020

Elendigt firma

Elendigt firma - købte en algebehandling gemmen Downtown i april i år. I september kontaktede jeg firmaet første gang for at høre, hvornår de kom. Efter en masse søforklaringer lovede de at komme snart og jeg sendte et billede af mit købsbevis på MMS. Jeg ringede igen til dem efter nogle uger, hvor de lover at komme den følgende uge. Da heller ikke det skete, henvendte jeg mig til Downtown, og de prøvede at kontakte ham uden held. Heldigvis har de betalt mine penge tilbage.

17 ottobre 2017

Useriøst firma

Betalte på Downtown for en algebehandling af tag i februar. Men her i slut maj har vi stadig ikke fået behandlingen. Vi har løbende kontaktet firmaet, som har svaret flabet tilbage om, at vejret ikke har været til det, men vi er lige straks i juni efter en varm april og maj. Useriøst firma. Vi har heldigvis fået pengene tilbage fra Downtown.

31 maggio 2017

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito