Stor anbefaling til Adam og hans team
Vi brugte Adam Schnack som mægler, da vi satte vores lejlighed i København K til salg. Den blev hurtigt solgt til prisen, mange tak herfra, kan stærkt anbefales.
Stor anbefaling til Adam og hans team
Som køber hos Adam blev jeg mødt med at sælger ikke havde mulighed for at være på ejendommen på overtagelsesdagen og at ejendomsmægleren heller ikke kunne være til stede.
Jeg blev bedt om at komme forbi kontoret på Frederiksberg for at hente nøglen til min nye bolig. Ikke den bedste oplevelse ifm. overtagelse af drømmeboligen.
Men så gav Adam vel en flaske bobler i kompensation, ikk?
Øh, nej det var der ikke på tale. Jeg fik lov til at tage billeder af målerne, som skulle aflæses ved overtagelse og sende til kontoret, så de havde den nødvendige dokumentation, som de selv skulle have gjort arbejder for.
Ikke imponeret forløb.
Lad være med at bruge dem. De er meget, meget dyre end andre mæglere for de sælger sig selv som noget specielt som også lover de kan sælge efter at have set boligen. Men det er varm luft.
Man kontakter TV-kendismægleren med tro på en erfaren mægler med stort køberkartotek, men ak. Boligen sendes til en ung mægler der har arbejdet længere på en billig buffet restaurant end at være mægler hvilket man også så på niveau af service. Meget ringe.
Man betaler for styling (fra indehaverens kone) af bolig selvom de ikke gør noget, prøver at presse sælger til at bruge deres ejerskifteforsikring med påmindelse pr. mail op til 10 gange hvis man ikke underskriver. Og desuden beskylder de andre mæglere for ikke at gøre tingene rigtigt.
De sender et stort hold af fotografer. Men billeder og video af bolig er ikke specielt bedre og firmaet tager 3 gange så meget for markedsføring end andre, over 50.000 kr for 6 mdr. formidlingsaftale, også hvis de ikke sælger. De gør ikke meget mere end at lade din bolig ligge på deres platforme som er deres webside og på Instagram, men de gør meget ud af at fortælle hvor mange klik annoncen får og hvor stor succes? Boligen blev bare ikke solgt af den grund.
Det er som om de satser på indtægt for markedsføring og bruge tid på at være i fjernsynet end at få solgt boliger. Men læg også mærke til firmaet i diverse TV2 boligprogrammer aldrig sælger noget modsat de andre medvirkende mæglere. Men de har vist nok også flere folk til at behandle klager end reelle mæglere.
Så hvis de sælger boliger er pris nok sat for lavt eller den ligeså godt kunne være solgt hos andre mæglere til et billigere salær og omkostning til markedsføring. Så undgå den varme luft fra denne ejendomsmægler.
Vi brugte Adam Schnack som mægler, da vi i vinteren 2022/23 satte vores sommerhus på Sjællands Odde til salg. Vi var inden da i kontakt med flere af de store mæglerkæder, som vi slet ikke oplevede havde den samme personlige tilgang og fornemmelse for husets særlige kvaliteter som Adam. Huset blev solgt til den udbudte pris i sommeren 2023, hvilket var over dobbelt så meget som gennemsnitsprisen for området, og vi har igennem hele processen - fra den indledende rådgivning over markedsføringen af huset og håndteringen af salgsprocessen - være meget glade for samarbejdet med Adam og hans team. De har altid været venlige, hjælpsomme og hurtigt tilgængelige, når der var brug for det.
Baseret på vores oplevelse er dét, der gør Adam og hans folk særlige, at de formår at matche de rigtige ejendomme med de rigtige købere. Det var ikke nogen let opgave at skulle sælge vores sommerhus til den ønskede pris, men på relativt kort tid lykkedes det dem at finde en familie, der både påskønnede området, der er mere diverst end de klassiske liebhaverområder, og fandt herlighedsværdi i, at huset er arkitekttegnet specifikt til grunden og bygget med stor sans for de håndværksmæssige detaljer. Det er vores klare opfattelse, at køberne også var glade, og vi kan derfor kun give Adam Schnack vores bedste anbefalinger.
Fra det øjeblik vi kontaktede Adam Schnack ang. en bolig gik det galt. Kommunikationen var elendig. Jeg blev nødt til at rykke flere gange for bare at få simple svar, som at aftale en fremvisning. Adam lovede ar fremsende flere billeder af ejendommen, da dem der va online var mangelfulde - men vi fik bare de samme billeder tilsendt igen.
Da vi besigtigede boligen pressede han meget hårdt for at sælge den. Sagde at han ville næsten ha købt den selv, hvilket jeg så foreslog at han gjorde, hvis han var så ivrig. Boligen var langt under standen beskrevet, og Adam var generelt undvigende omkring manglerne og talte istedet et hul i taget udehuset op som en mulighed.
Vi besluttede os for at byde på huset, og prisen blev godtaget. Men der kom aldrig en købsaftale. Istedet fik vi at vide at vi skulle skrive under uden forbehold for finansiering. Det sagde vi så ja til. Denne gang fik vi at vide at der var nogle andre der ville byde. Og at vi nu var i anden række. Få timer senere gik vi at vide at huset var solgt. Det blev herefter klart at vi på uærligvis var blevet brugt spm løftestang af Adam til at sælge til anden side.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.