Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di marketing
  2. Consulente di marketing

Scritti dall'azienda

Pomagamy specjalistom z branży dietetycznej skutecznie rozwijać gabinety, przyciągać pacjentów i zwiększać dochody – bez spiny, bez wciskania i bez marketingowego bełkotu. Współpracujemy z dietetykami, którzy chcą naprawdę rozwijać swój biznes i są gotowi działać. Naszą misją jest zmienić sposób, w jaki Polacy postrzegają dietetyków – i pokazać, że można prowadzić gabinet z pasją, ale też z zyskiem.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Współpraca z Biznes Dietetyka to była…

Współpraca z Biznes Dietetyka to była przemyślana i bardzo celna decyzja. Przed rozpoczęciem współpracy wiedziałam że nie radzę sobie idealnie - miałam chaos w marketingu, a po kilku miesiącach poukładaną ofertę, działające reklamy, spokojną głowę i stabilnie działającą firmę.

1 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Polecam współpracę z Adamem i jego…

Polecam współpracę z Adamem i jego zespołem. Przede wszystkich słucha i dobiera wszystko do potrzeb klienta. Jesli sie tylko chce to mozna rozwinąć swoja firmę, pozyskać klientów i zarabiać większe pieniądze. Kampanie daja realnych klientów.

15 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Współpraca z Biznes Dietetyka…

Współpraca z Biznes Dietetyka przebiegła mega dobrze, to są naprawdę odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu, wszystko jest wytłumaczone, człowiek jest przeszkolony a jak chce się rozwijać to szkoła też ludzi których zatrudniasz. Kontakt ta naprawdę cały czas z nimi jest, o wszystko można zapytać, poradzić się i porozmawiać, ustawiane reklamy przynosiły ogromne ilości kontaktów do potencjalnych klientów co za tym szło moje zarobki wzrastały! Jestem bardzo zadowolona że współpracy z tymi ludźmi.

14 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Koniec z chaosem, wreszcie mam poukładany i dochodowy gabinet!

Współpraca z Biznes Dietetyka to był strzał w dziesiątkę! Jako dietetyk kliniczny potrzebowałam konkretnych rozwiązań, a nie teoretycznych schematów. Przed startem w moim marketingu panował chaos, teraz mam w pełni poukładaną ofertę, skutecznie działające reklamy i co najważniejsze spokojną głowę. To inwestycja, która zwraca się z nawiązką. Szczerze polecam każdemu, kto chce przenieść swoją praktykę na wyższy poziom!

31 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Współpraca, która naprawde przynosi rezultaty

Współpracuje z Adamem od kilku miesiecy i z pełnym przekonaniem moge powiedzieć , ze jest własciwą osobą na własciwym miejscu .Kompetentny,życzliwy i zaangażowany .Potrafi znalezć własciwe rozwiązania.Dzięki jego wsparciu gabinet sie rozwija, przybywa coraz wiecej klientow i mogliśmy podnieść ceny diet bez obaw na utrate zainteresowania. Cenię Adama, za jego skuteczność ale też za to , jakim jest czlowiekiem .

5 novembre 2025

Polecam współpracę z Adamem

Polecam współpracę z Adamem. Adam jest osobą, która zna się na swojej pracy. Dzięki współpracy zapełniłam sobie grafik pacjentami, nauczyłam się również prawidłowo gospodarować czasem i zasobami. Jeżeli jeszcze się zastanawiasz czy warto to warto wejśc na mój profil bo w przeciągu roku uzyskaliśmy ok 18 tysięcy stałych obserwujących!.
Polecam !

17 settembre 2025

Zmiana podejścia do biznesu

Nie spodziewałam się, że współpraca z Adamem tak zmieni moje podejście do dietetyki i biznesu. Przede wszystkim Adam bardzo się angażuje w pracę z klientami i wdraża realny system, który zapewnia stabilność zarobków. O co ciężko w dietetyce. Adam pomaga rozwijać i skalować działalność dalej. Można się do niego odezwać z każdym pytaniem i zawsze dostanie się feedback. Jest wsparcie i są przede wszystkim efekty. Nie sądziłam, że w dietetyce możliwe są zarobki na poziomie 12-13 tysięcy na miesiąc lekko. A ja zrobiłam taki przychód po 1-2 miesiącu naszej współpracy! Mega polecam, jeśli się zastanawiasz to nie ma nad czym. Gwarantuje, że będziesz zaopiekowana!

18 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Współpraca z AdamoMedia strzał w dziesiątkę

Współpracuję z Adamem już 3 miesiące. Nie żałuję ani jednej wydanej złotówki! Zaczynając prowadzenie własnego biznesu dietetycznego nie było prostą sprawą, miałam wiele obaw i zawahań, natomiast dzięki Adamowi stało się to dużo prostrze! Spokojna głowa, stabilność finansowa a przede wszystkim pomoc w każdym jednym aspekcie prowadzenia firmy. Sama nigdy nie byłabym w stanie pozyskać tylu pacjentów co pozyskał Adam, za co jestem ogromnie wdzięczna.
Z całego serca polecam współpracę z AdamoMedia! ❤️❤️❤️

14 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Współpraca z Adamem to była najlepsza…

Współpraca z Adamem to była najlepsza inwestycja. Zgłosiłam się w sprawie zwiększenia liczy pacjentów w gabinecie, w bardzo krótkim czasie zapełniłam cały grafik dzięki odpowiednio przygotowanej reklamie. Do tej pory współpracuje z tymi pacjentami. Poza tym ułożenie na nowo oferty, sprzedaż pakietów i ustalenie cen to też był strzał w 10!

24 luglio 2025

Współpracuje z Adamem prawie rok

Współpracuję z Adamem prawie rok i widzę ogromne efekty – moja firma w końcu zaczęła zarabiać, a nowi pacjenci trafiają do mnie regularnie. Adam ułożył dla mnie skuteczny lejek sprzedażowy i cały plan marketingowy, który naprawdę działa. Konkretna i bardzo owocna współpraca – polecam z całego serca!

14 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Współpraca z Adamem pomogła mi zmienić podejście do mojej pracy

Współpraca z Adamem pomogła mi przełamać lody i „zaprzyjaźnić” się z social mediami oraz spojrzeć na mój zawód z innej (profesjonalnej) perspektywy. Spotkania z nim zmieniły mój mindset a szkolenia które regularnie organizuje wniosły dużo wiedzy którą wykorzystuje w swojej codziennej pracy.
Zdecydowanie jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy.

11 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Moja współpraca z Adamem w dużym mieście

Współpracuję z Adamem od ponad roku. Moim glowym problemem była duża konkurecja i problem z dotarciem do szerszej rzeszy pacjentów. W ciągu tego roku: uporządkowaliśmy moje social media, ofertę i wprowadziliśmy reklamy kierowane na pozyskiwanie nowych pacjentów... Ku mojemu zaskoczeniu przyniosło to prawdziwe efekty i stały dochód! Polecam wszystkim, którzy się wahają - pod skrzydłami Adama osiągnięcie sukces!!

8 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Adam spadł mi z nieba i nie oszukuje!

Adam spadł mi z nieba i nie oszukuje! Walczyłam z reklamami sama, puszczałam je w ciemno - zero efektów.
Podczas współpracy wszystko poukładaliśmy, reklamy zaczęły przynosić efekty. Przestałam przepalać budżet, odzyskałam czas i spokojną głowę. Dzięki!

14 maggio 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più