Acuness Recensioni

3. Medico che pratica medicina alternativa
  4. Clinica per il controllo del dolore
  5. Clinica per la salute riproduttiva
  6. Servizio di perdita peso

Acuness tilbyder professionel akupunktur og holistisk behandling med fokus på både fysisk og mental balance. Jeg kombinerer traditionel kinesisk medicin med moderne teknikker for at skabe skræddersyede behandlingsforløb, der styrker din livskvalitet. Acuness er en specialiseret klinik inden for akupunktur og holistisk sundhed, beliggende i hjertet af København. Jeg tilbyder en bred vifte af behandlinger, herunder kosmetisk ansigtsakupunktur, smertebehandling, stressreduktion og hormonel balance — alt sammen med udgangspunkt i traditionel kinesisk medicin og sundhedsvidensbaserede metoder. Hos Acuness tror jeg på, at ægte helbredelse sker, når krop og sind arbejder i harmoni. Jeg er uddannet sygeplejerske og akupunktør. Min tilgang er personlig og nærværende, og jeg tager mig tid til at forstå dine behov, så du får en behandling, der passer præcist til dig. Mine klienter oplever ofte forbedret energi, bedre søvn og reduceret smerte allerede efter få sessioner. Jeg anvender kun sterile engangsnåle og arbejder i rolige, trygge omgivelser, hvor du kan slappe af og lade kroppen regenerere. Klinikken er drevet af certificerede behandlere med international erfaring og en passion for naturlig sundhed. Acuness er det oplagte valg for dig, der søger en professionel og omsorgsfuld akupunkturklinik med dokumenterede resultater. Jeg har hjulpet mange klienter med at genfinde balancen i deres liv — og jeg står klar til at hjælpe dig. Book din tid i dag og oplev forskellen hos Acuness. Professionel akupunkturklinik i København. Acuness tilbyder kosmetisk ansigtsakupunktur, smertebehandling og stressreduktion med dokumenteret effekt. Book tid i dag.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

1 recensione

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Akupunktøren

Akupunktøren, Emi, skaber en dejlig rolig stemning og virker til at have styr på hvad hun laver. Jeg har allerede fået behandling af flere omgange til både arkilescene med kroniske problemer og til at forbedre blodcirkulation i mine stive fingre efter det har været brækket. Jeg oplever stor forskel, men skal nok have flere behandlinger for helt at komme mig. Jeg har altid været meget modtagelig overfor akupunktur og oplever alle mulige fysiske sensationer under behandlingen med varme, blodtryksænkning og koldsved. Det er super spændende.

14 agosto 2025
Logo di Acuness

Risposta di Acuness

Mange tak for anmeldelsen, det sætterjeg stort pris på :)