Valutata 1 stelle su 5

1 ster is eigenlijk teveel…. Wat een slechte ervaring is dit zeg… Geen enkel contact met deze partij is mogelijk, er wordt gewoon niet gereageerd, op geen enkel bericht. De bestelling kwam uiteinde... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

12 november geld terug gekregen Vandaag 7 november nog steeds niets ontvangen 24 oktober iets besteld. Het zou binnen 2 dagen worden verzonden. 27 oktober mailtje het is verzonden binnen 24 uur kr... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

1 ster is nog meer dan ze verdienen. bestelde producten nooit ontvangen, reageren niet op mail ed. heb inmiddels ook aangifte gedaan, hoe meer mensen dit doen des te eerder deze ze aangepakt worden.

Valutata 1 stelle su 5

Tweede review na aankoop in juli: Nog steeds niets ontvangen, en geen geldteruggave. Wanneer antwoord komt, dan alleen met drogredenen, uitvluchten en leugens. Doe jezelf een plezier en loop hierva... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,4

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Zit al weken op enige reactie te…

Zit al weken op enige reactie te wachten, 6 mails verder en nog geen reacties en geen bestelling binnen, wel aangemeld bij post nl maar daar nog niet ontvangen.
as vrijdag afspraak politie om aangifte van oplichting te doen want daar begint het aardig op te lijken

Update 2-10 : net als mijn voorganger ineens wel reactie, jammer mensen reageer gewoon gelijk of snel scheelt jullie een hoop negatieve reviews en boze mensen

1 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

onbetrouwbaar is nog te zacht uitgedrukt.

had een bestelling geplaatst en onmiddellijk een bevestiging ontvangen. en toen ging het mis, vanaf dat moment totale stilte. na een week er maar eens een mailtje aan gewaagd waar mijn bestelling bleef. volgende dag een mailtje terug dat het was aangemeld bij de post, dat is nu een week geleden, maar is nog steeds alleen aangemeld maar niet verzonden. heb nog een paar keer gemaild maar krijg geen reactie. dit is gewoon een scam, je bent je geld kwijt en krijgt niks. helaas heb ik de reviews te laat gelezen. ik raad iedereen af om hier iets te bestellen.

24 settembre 2024

OPLICHTERS

2 weken geleden een koffiecupmachine besteld. Meerdere keren gemaild waar het bleef. Na 8 dagen de verkeerde kleur geleverd, watertank kapot en beschadigd bovenop de machine. Opnieuw meermaals gemaild maar 0,0 reactie. Ik wil het terugsturen en mijn geld terug!!!
!!! OPLICHTERS !!!

23 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ook ik ben er helaas ingetrapt

Ook ik ben er helaas ingetrapt. Ik heb de reviews te laat gelezen. De babyfoon die ik had besteld kwam redelijk op tijd. Wel 3 keer een bericht dat hij bezorgd zou worden.
Ook hier was de verpakking niet orgineel.
Na uitpakken en proberen van de babyfoon geen geluid natuurlijk. Weggegooid geld.
Hier nooit kopen.

19 settembre 2024

Absoluut niet kopen hier OPLICHTERS

Niet kopen is het advies, hier moeten diverse instanties, KVK meteen onderzoek doen dat deze oplichters meteen aangepakt worden. Deze gasten lichten je op!!!!

Doe aangifte online! Deze smerige
oplichters bende moeten gestopt
worden!

Tot op heden geen contact en mijn bestelling nooit gehad. Ze doen ook nog een aanmelding truuk bij PostNL. Ze gooien een enkele keer een pakket eruit met oude meuk, stuk of artikel klopt totaal niet met wat de klant besteld heeft. Zo kunnen de oplichters door blijven gaan.

KOOP NIETS BIJ DEZE OPLICHTERS

17 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ook wij zijn er ingetrapt

Ook wij zijn er ingetrapt!
Advies: doe allemaal ajb online aangifte bij de politie van oplichting (ongeacht het geldbedrag dat je kwijt bent!)
En
Maak melding via internet bij ACM consuwijzer.

17 settembre 2024

ACTIEWARENHUIS IS FRAUDE

ACTIEWARENHUIS IS FRAUDE
NOOIT BESTELLEN IN ZO EEN FRAUDEZAAK
2 maand geleden een kinderkoersfiets besteld en betaald. Meermaals gebeld en wel 8 keer een bericht gestuurd maar nooit GEEN reactie gekregen. Mijn geduld is zeker op. Ik weet niet hoe zo'n zaak kan en mag openblijven. Het zijn grote fraudeurs, bij ons gaan zulke mensen in de cel. Ik hoop dat iemand deze zaak kan stopzetten en dat iedereen die iets gekocht heeft hun geld terug krijgen.

13 settembre 2024

Niks kopen, oplichters!

Draadloze Schakelaarset online besteld deze werden pas na 2 weken geleverd. Bij ontvangst breek de verpakking eerder open gemaakt (lijkt om retour goederen te gaan). de originele verpakking was volledig gescheurd.
Bij het open maken van de verpakking bleek dat er 2 van de 4 apperaten stuk waren. Ik heb al 3 mails gestuurd maar ze reageren nergens op, ook telefonisch niet.
ADVIES: Oplichters, ver wegblijven van deze shop, afzetters!

11 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

koop niets bij deze zaak je bent je geld kwijt

ik had een wok en een voetenwarmer besteld totaal 63 euro de wok was totaal anders dan besteld en de voeten warmer was stuk dus onbruikbaar ook was het zwarte folie verpakt het resultaat was de de verkeerde wok ook nog eens zwaar gedeukt is al met al geen reactie op mijn mails dus ben ik zwaar op gelicht .mensen niets kopen bij deze zaak je wordt bedonderd en je bent je geld KWIJT !!!!!

17 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

FILE A COMPLAINT with ACM!!!

As everyone else says, steer clear! This is a criminal operation with fraudulent claims and zero response to complaints. PLEASE file a formal complaint with Autoriteit Consument en Markt (ACM) so they will investigate and do something to stop this "business."

7 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Kinderfiets besteld en niet geleverd

In mei een kinderfiets besteld (welke op voorraad zou zijn). Na vele emails en telefoontjes niets ontvangen. Pas na inschakelen van credit card maatschappij kwam er beweging en wordt aankoopbedrag nu teruggestort. Achteraf lees ik op Trustpilot dat dit wel vaker gebeurd. Waardeloze zaak.

5 settembre 2024

Twee torenventilatoren besteld

Twee torenventilatoren besteld, na een dag of tien 1 stuks binnen gekregen. Slechte verpakking en bij controle bleek de ventilatorrotor binnenin al afgebroken -> ventilator onbruikbaar. Tweede ventilator nooit gekregen, op mails over de kapotte geen gehoor meer. Gelukkig geen groot bedrag, maar jammer genoeg niet eerst naar de reviews gekeken... Leergeld. Nooit iets kopen hier!

15 agosto 2024

Bestel hier niet

Vorige maand heb ik drie producten besteld bij actiewarenhuis.nl, maar dit is niet goed gegaan.

Jammer genoeg had ik niet de reviews gelezen en dacht ik dat het een echte winkel was in leiden maar dit is volgens mij niet zo. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en vragen ze om te emailen maar dit beantwoorden ze zelden. Na 2 emails en 3 weken wachten werd er eindelijk iets bezorgd, maar niet precies wat ik besteld had en niets wat nog te gebruiken was.

Een product helemaal niet geleverd
Een product voledig gebroken, misschien vanwege de slechte verpakking waarop het opstuurd was.
Een product dat er nog goed uitziet, maar wat niet dicht klikt en daardoor niet te gebruiken is.

Vervolgens heb ik emails gestuurd en via het online systeem een ticket aangemaakt, maar geen reactie op gehad.

8 agosto 2024

Artikelen nooit ontvangen

2 kinderstepjes besteld op 8-8 en tot op heden (30-8) niet ontvangen! Slechts één reactie ontvangen met de foutieve mededeling dat ik de artikelen op 20-8 zou ontvangen. Daarna meerdere contactpogingen gedaan, maar helaas geen reactie meer ontvangen. Met lege handen naar verjaardag van neefjes gegaan.

30 agosto 2024

Nooit iets kopen bij Actiewarenhuis

Nooit iets kopen bij Actiewarenhuis. Oplichters. Ik heb een afstandsbestuurbare auto voor mijn kleinzoon gekocht. Was €27. De auto was kapot. Onderdeel was afgebroken. De auto deed het niet goed. Was reeds gebruikt. Retour gestuurd. Niets terugbetaald. Ik heb een aantal mails gestuurd. Daar wordt niet op gereageerd. Om de auto terug te sturen heb Ik nota bene €8,50 verzendkosten moeten betalen. Voel mij echt opgelicht.

24 luglio 2024

Wat kunnen wij doen?

Wat kunnen wij doen? Wij betaalden op 18 juli 2024 250 euro voor een fiets die niet toekwam en waar we tot op heden onbeantwoord blijven.
1 ster is zelfs teveel, omdat wij gewoon geen gehoor krijgen.

13 agosto 2024

Koffiezet besteld ..

Koffiezet besteld ... geleverd zonder extra verpakking. de originele verpakking was volledig gescheurd. het toestel bleek in orde te zijn ... na een dag gebruik stond er een plas water onder de koffie zet. al 4 of 5 mails gestuurd = 0 antwoord ... maw. ver wegblijven van deze shop = afzetters !

25 luglio 2024

Oplichters !!!!!

Oplichters !!!!!
Heb 10 dagen geleden een fiets besteld en 299 euro betaald, tot op heden geen Track & Trade code ontvangen.Heb reeds 4 mails gestuurd en gebeld,maar ze zijn niet te bereiken.Betekend dat ik opgelicht ben door die hufters.Indien iemand mij kan helpen met raad om hoe ik mijn geld terug kan recuperen graag een seintje.

6 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Nieuwe printer besteld. Kapotte oncomplete gekregen

Printer besteld. Zou een nieuwe zijn. Kreeg eerst 3x een track and trace. Vervolgens duurde het weken voordat ik de printer kreeg. Printer kwam in een kapotte geopende doos. Dichtgeplakt met tape. Zonder aansluitkabels en zonder cartridges. Die lui lachen zich dood als ze een bestelling binnen krijgen. Het zijn echt oplichters. Mail, bellen het baat allemaal niet. Je krijgt een automatische mail. Gelukkig was het geen groot bedrag. Maar het is schandalig dat het allemaal maar kan. Ze zijn die ene ster nog niet eens waard.

11 luglio 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più