Dettagli dell'azienda
- Negozio di apparecchiature per la sicurezza
- Negozio di allarmi antifurto
- Negozio di televisioni a circuito chiuso
Scritti dall'azienda
ACN Sikring ApS er et landsdækkende, selvstændigt og forsikringsgodkendt alarmselskab for både private og erhverv. Vi har mere end 25 års erfaring inden for branchen og over 2500 kunder på landsplan, så du kan trygt vælge os til din opgave inden for tyverisikring. Vores eneste arbejdsområde er sikring, og vi er derfor altid på forkant med udviklingen inden for tyverisikring, herunder f.eks. låsesystemer, videoovervågning og alarmer. Alt sammen skræddersyet til dine behov. Du betaler med andre ord kun for den sikring, du har behov for. Derfor er vi også særdeles konkurrencedygtige. Hos os varetages overvågning og alarmudrykning af døgnbemandende kontrolcentraler. Dette er din sikkerhed for, at vi altid står til rådighed for dig. Vi kører når alarmen lyder. Hver gang. ACN Sikring - når tryghed er en tillidssag
Informazioni di contatto
Fruevej 80, 7900, Nykøbing Mors, Danimarca
- 72 133 133
- post@acnsikring.dk
- acnsikring.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Sindssyge priser for flytning af anlæg…
Sindssyge priser for flytning af anlæg som er udgået pludselig.og uden information om vilde priser. Flere fakturere timer end brugt på adressen. Total flabet og smartass montør som havde prøvet og komme ind selvom han var bedt ringe inden pga hund i ejendom.

Effektive og professionelle!
Effektive og professionelle!
Høj ekspertise at hente her. Vi benytter ACN Sikring til diverse sikringssystemer her på vores kontor i Thisted, og der er ikke en finger at sætte. God service og professionalisme hver gang der er det mindste.
Varm anbefaling!
Hurtigt og Virkelig god service og gode…
Hurtigt og Virkelig god service og gode institutioner om anlægget og dets muligheder

Suveræn support
Virkelig god support, som giver sig tid, så man bliver tryg.

Ringede i dag til Tekniker Christian B
Ringede i dag til Tekniker Christian B. Nielsen, da jeg har overtaget en ny bygning. På trods af at han bor 40km herfra kom han i dag for at kigge på et nyt vidio overvågning. Super godt gået.
Købte en tyverialarm hos dem der aldrig…
Købte en tyverialarm hos dem der aldrig kommer til at fungerer ordentligt. Ubehøvlet tekniker som ikke støvsugede efter sig.
Jeg kan på ingen måder anbefale dette firma, produkter til overpris og dårlig kvalitet.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.