Dak reparatie was geen reparatie. Is gewoon weer terug gekomen en toen waren ze niet meer bereikbaar. Heeft veel geld gekost! We kunnen fluiten naar onze garantie...
Nadat ik gebeld had voor de vervanging van de zinken dakgoot kwam er binnen een paar dagen al iemand kijken over hoe en wat. Er is toen goed duidelijk en helder overleg geweest over de werkzaamheden... Leggi di più
Offerte gehad van dit bedrijf om nieuw dakleer te leggen om ons dak ivm lekkage. Vind de bedragen die dit bedrijf vraagt echt oplichterij. Hebben ook bij anderen geïnformeerd en deze deden dit... Leggi di più
L'azienda ha risposto
IK RAAD IEDEREEN AF OM ZAKEN MET DIT BEDRIJF TE DOEN. Eigenlijk niet eens 1 ster waard!! De vorige eigenaar van onze woning heeft de dak lekkage voor de overdracht laten repareren. Eindstand… lekka... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Over ons Voor uw dakprojecten krijgt u één aanspreekpunt, die alle zaken coördineert zodat onze professionele dakdekkers hun werk optimaal kunnen uitvoeren en u zorgeloos kunt genieten van uw dak. Kortom: wij verzorgen en onderhouden graag uw complete dak, ongeacht de omvang. Bij ons gaan aandacht en kwaliteit hand in hand. We verstaan ons vak en nemen alleen genoegen met het beste resultaat. Om dit te kunnen realiseren werken we uitsluitend met A-kwaliteit leveranciers die betrouwbare producten leveren. Bel: 085 303 8824 Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen Al onze dakdekkers zijn gecertificeerd We hebben een hoge klantentevredenheid
Het Ravelijn 1, 8233 BR, Lelystad, Paesi Bassi
- acdak.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Netjes gewerkt de jongens hebben mijn…
Netjes gewerkt de jongens hebben mijn platdak vervangen.
Eigenlijk ging alles mis
Eigenlijk ging alles mis. Wacht al 1,5 jaar op hoekpannen en krijg die niet geleverd. Ook mijn geld krijg ik niet terug. Om nog maar niet te spreken over alle werkzaamheden twv €6.000,- die ontzettend slecht gedaan zijn. Ik heb dit allemaal opnieuw moeten laten doen vanwege enorme lekkages.
Nooit mee in zee gaan!
De dakdekkers kunnen hier weinig aan doen en hebben geen idee.

niet erg serieus
de secretaresse belde mij een uur voor de afspraak om te vertellen dat haar collega de auto kapot had gemaakt, wat ik uit eerdere reviews zag is niet eens de eerste keer dat ze dit excuus gebruiken. Ik wilde geen tweede afspraak maken omdat het bedrijf niet zo serieus is.

Risposta di ACDak B.V.
IK RAAD IEDEREEN AF OM ZAKEN MET DIT…
IK RAAD IEDEREEN AF OM ZAKEN MET DIT BEDRIJF TE DOEN.
Eigenlijk niet eens 1 ster waard!! De vorige eigenaar van onze woning heeft de dak lekkage voor de overdracht laten repareren. Eindstand… lekkage niet verholpen, hier kwamen wij achter met de hevige regenval) garantie hebben wij geen recht op alleen de vorige eigenaar. (Het dak is 4 maand geleden “gerepareerd”) niet goed gerepareerd dus. maar wel bijna 1200 euro voor gevraagd

Een offerte aangevraagd
Een offerte aangevraagd. Op de eerste afspraak had hij pech onderweg. Afspraak stond voor 's ochtends . 's middags pas gebeld. Tweede afspraak gemaakt voor op een ochtend. Terug gebeld of de afspraak naar 's middags kon. Ingestemd. Weer niet opkomen dagen.
Einde offerte.

Absurde bedragen voor Dakrenovatie
Hebben ook bij anderen geïnformeerd en deze deden dit voor ruim de helft goedkoper. En dan werd het hele dak gewoon netjes vervangen.
Daarnaast heeft dit bedrijf 5m2 extra gerekend dan het daadwerkelijk was volgens andere bedrijven.
Uiteindelijk hebben wij ons dak door een andere partij laten doen ivm de absurde prijzen, die dit bedrijf vraagt.
Vraag altijd bij meerdere partijen prijzen op!

Risposta di ACDak B.V.
Al een jaar bezig met lekkage
Al een jaar bezig met lekkage, eerst kwam een werknemer met een offerte van 1200 euro, na een maand kwam zij collega en vond de offerte van de vorig niet goed dus nu een andere offerte van 3000 euro, oke geaccepteerd.
Na een tijd kwamen zij de reparatie uitvoeren, direct de volgende dag nog hevigere lekkage kwamen zij weer over een maand en zo voort.
Na een jaar en 8-9 bezoeken is de lekkage nog niet verholpen, komt een nieuwe collega met een offerte van 6000 euro.
Heb een nieuwe bedrijf gevonden de lekkage is binnen een dag verholpen voor het helft van de 6000.
Met een woord gezegd dieven.
Dat is niet waar ik heb een punt dak en geen enkel plat stuk, en de probleem was door een ader bedrijf opgelost, dieven en bovenop leugenaars.

Perfect werk afgeleverd
Waardeloos!
Wij schakelden ACDAK in omdat we de vogels uit ons dak willen weren. De werkzaamheden die ACDAK heeft verricht hebben geen enkele zin gehad; de vogels kunnen nog net zo makkelijk in ons dak. Erger nog is dat de werkzaamheden hebben geleid tot schade aan ons dak! Dakpannen liggen niet meer goed (waardoor zonnepanelen niet geïnstalleerd konden worden) en het werk ziet er slordig uit. Ook de wijze waarop ACDAK de problemen (niet) heeft opgelost is problematisch. We hebben ACDAK herhaaldelijk in de gelegenheid gesteld het gebrekkige werk te herstellen. Medewerkers kwamen echter niet opdagen, of kwamen (een andere keer) opdagen met het verkeerde materiaal. Andere pogingen van medewerkers van ACDAK om het werk te herstellen hebben er ook niet toe geleid dat de problemen zijn opgelost. Wij zijn duizenden euro's verder, de vogels kunnen nog in ons dak én we hebben schade aan ons dak. ACDAK is niet bereid om ons geld terug te storten wel om opnieuw voor de zoveelste keer te pogen zelf de problemen op te lossen. Uiteraard hebben we daar na al de tevergeefse pogingen (met schade tot gevolg) geen vertrouwen meer in. Wat een ellende!!

Risposta di ACDak B.V.
Alleen al een afspraak maken lijkt mission impossible …
Sinds januari bezig voor een afspraak voor vogelwering onder de zonnepanelen. Afspraken worden gemaakt, afgezegd, verplaatst, een collega is ziek( dat kan gebeuren en begrijp ik
volledig) en werknemer staat voor de deur, verkeerde telefoonnummer mee, gaat vervolgens weg en hierna niets meer vernomen. Hoor
niets en wanneer ik bel
staat werknemer vervolgens aan de andere kant van het land
Hopelijk wordt er met andere klanten beter omgegaan, want mij geeft het geen vertrouwen als dit alleen al in het voorwerk gebeurt
Wat betreft ziekte kan ik mij inkomen, maar als er een afspraak staat, ik thuis blijf wachten en dan vervolgens hoor dat de medewerker geweest is, ineens aan de andere kant van het land staat en er totaal niets wordt ondernomen voor een nieuwe afspraak is mijn vertrouwen zoek. Zeker als het bedrijf dan ook nog eens nauwelijks bereikbaar is

Risposta di ACDak B.V.
Niet opkomen dagen en onbereikbaar
Vandaag een afspraak staan met Acdak voor een offerte. Konden tussen 13 en 17 komen.
Om 20 voor 5 de servicebalie gebeld, omdat er nog niemand was geweest. 20 min een bandje afgeluisterd. Om 17 uur wordt de telefoon opgehangen en zijn ze niet meer bereikbaar.
Dus en de afspraak niet nagekomen, zeer slecht bereikbaar, waar ik vervolgens zonder iemand gesproken te hebben wordt opgehangen.
Wij kijken even verder.

Risposta di ACDak B.V.
Na 3e afspraakpoging mislukt het er maar bij gelaten.
Vandaag hadden we onze 3e poging tot een afspraak staan om ons dak te laten inspecteren omdat we een lekkage hebben.
De eerste keer was de bus kapot, de tweede keer de collega ziek en ook nu waren er weer problemen met de bus.
Alle 3 de keren word er op de laatste minuut van het dagdeel afgebeld, waardoor ik weer mijn vrije dag heb zitten wachten op een belletje ter notificatie dat ze er met 30 min. zijn.
Na beleefd aan te hebben gegeven niet op de 5% korting in te willen gaan maar om het hier bij te laten.
Met de reden dat ik nog nooit zo'n slechte klantenservice heb gehad, kreeg ik nog een chagrijnige fijne dag naar mijn hoofd.

Onprofessioneel
Ik heb gebeld om een afspraak te maken. Datum kwam toch niet handig uit dus gebeld om de afspraak te verzetten, dat was prima. De hele dag thuis geweest maar er is nooit iemand op komen dagen. Gebeld, maar na 20 minuten in de wacht wordt de verbinding verbroken. Gemaild, geen reactie. Waardeloos!

Risposta di ACDak B.V.
Nog nooit zo pruts bedrijf meegemaakt
Nog nooit zo pruts bedrijf meegemaakt. Ze maken het dak niet goed in orde, waardoor wij veel waterschade hebben opgelopen. Zowel boven als beneden. Alles liep vol met water. Bewijzen hiervan zijn gemaakt, ze zouden het afronden met hun verzekering zodat de schade door hun gemaakt uitbetaald zou worden. Dit is niet gebeurd, en hun geven niet meer thuis. Bedrijf is van de aardbodem verdwenen. En wij zitten hier met 10 duizenden euro schade. Denk na voordat je in zee gaat met deze mensen!! Wij gaan het hogerop zoeken. Hier komen jullie niet mee weg.

Komen afspraken niet na
Komen afspraken niet na. Kan bellen tot je een ons weegt maar nemen gewoon niet op, of drukken je weg. Jammer dat dit soort bedrijven nog klanten kunnen krijgen. Als ik de reviews lees ben ik niet de eerste. Pas op mensen, niet betrouwbaar!
Dak gerepareerd na 8 keer de afspraak…
Dak gerepareerd na 8 keer de afspraak te hebben verzet. Na reparatie is dak nog lek. Nu drie afspraken verzet en vandaag nog niet komen opdagen. Zeer slechte ervaring.

Risposta di ACDak B.V.
Rommel blijft liggen en slecht contact
Een maand geleden is ons dak gedaan door deze partij. De rommel / oude pannen etc. die van het dak kwamen, hebben 2 weken gelegen in een container voor ze na heel veel bellen deels werden opgehaald. Nu, 16 maart, liggen er nog steeds pallets met afval, die niet in de container pasten en ze elke keer beloven op te halen, maar niet doen.. Ook wachten we nog steeds op een digitale betalingsbevestiging, die om allerlei redenen steeds maar niet verzonden wordt. Kortom, werkzaamheden zelf lijken oke gedaan (nog afwachten natuurlijk), maar het contact daarna met het kantoor is hopeloos. Geen aanrader dus.

Komt afspraak niet na!
Afspraak voor een offerte was snel gemaakt, ze waren snel beschikbaar. Echter op de afgesproken tijd is er niemand gekomen, en is er ook niet afgebeld. Ik heb twee keer gebeld en een goede 30 min in de wacht gestaan, om vervolgens meteen weggedrukt te worden.
Kortom, bedrijf komt hun afspraak niet na!

Hele slechte organisatie
Ik heb met dit bedrijf 4 afspraken gehad in een tijdspan van 8 weken. Tot wel 3x toe hebben ze afgezegd met het excuus dat er iemand ziek was. Ik heb elke keer zelf moeten bellen om te vragen waar ze bleven.
Niet meer geloofwaardig.
Slechte communicatie
Kan niks zeggen over het werk wat ze leveren wat dat doen ze namelijk gewoon niet.

Knik in dakgoot
Dakgoot laten vervangen. Naast lekkende lasnaden, waar tevvergeefs 2× iemand voor is teruggeweest, zit er grote knik in dakgoot waardoor water niet richting regenpijp gaat maar overloopt. De persoon, die steeds schreeuwender werd, beweerde er niks aan te kunnen doen. 2 Keer om ander gevraagd, toegezegd, staat toch weer dezelfde op deur te bonzen. Ander bedrijf benaderd. In het hele proces communicatie / afspraken maken slecht.
Het andere bedrijf (wat goed werk bij zus geleverd heeft) gaat dakgoot loshalen en recht terugplaatsen voor €1450!
ACDak twijfelde of review over hen gaat? Mijn getrouwde naam is Krouwel. Weet iemand hoe je op zo een bedrijf de kosten verhaalt?
Heb datum iets moeten opschuiven, nieuwe dakgoot was begin 2023, daarna nog de slechte ervaringen met herstel wat geen herstel was en communicatie idem.
Zoals u weet gaat het allang niet alleen maar om de lekkende naden, maar ook de knik waardoor forse overstroomt met alle gevolgen. Dat andere bedrijf heeft ons vooralsnog niet ingepland dus u heeft nog gelegenheid eigen fout te herstellen, niet door meneer Willen.

Risposta di ACDak B.V.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.