Gemengde review
Gemengde review . In 2019 een zeer slecht onderhouden huis van Acantus komen wonen.
Met die verstande dat de huizen volledig gerenoveerd zouden worden.
Door corona etcetera is men pas in 2026 dit gerealiseerd. Bijna klaar. Heel blij met het resultaat. Wat wel verbeterd kan worden is de communicatie. Als men dan klaagt over iets dan wordt men met daar wordt U straks voor gecompenseerd weg gestuurd. Uiteindelijk als het om die vergoeding gaat wordt het sociaal statuut strikt toegepast. Een buurvrouw met een agressieve houding heeft 1 dag zonder keuken gezeten en krijgt 80 euro. De andere die 6 weken zonder keuken zat ook 80 euro.
Zelf had ik de pech dat er iets mis ging met het vervangen van de verwarming ketel.
Op 21 januari was mijn huis aan de beurt. Plannen gemaakt om die dag niet thuis te zijn De werkzaamheden zouden 1 dag duren.
Bij thuiskomst tot de conclusie komen dat de oude ketel was afgesloten en de nieuwe nog niet geïnstalleerd. Kennissen hebben snel mij voorzien van kachels op elektra. Kon met 4 kachels het huis net vorst vrij houden. Hoorde dat er een onderdeel niet was en men deze vrijdag zou krijgen. En het zoet houdertje U wordt daar voor gecompenseerd. Vrijdag kwam de mededeling dat het toch iets langer zou duren. Maar men kon mij wel kachel leveren op elektra. En ik mocht gebruik maken van de wisselwoning om daar te douchen.
Uiteindelijk een week zonder verwarming en douche geweest.
Nu het op compensatie aan komt niks . Want er staat niets in het sociaal statuut.
Wat duidelijk is dat agressief schelden en dreigen helpt. Een buurvrouw die dit deed heeft een korte vakantie gekregen op een bungalowpark. Zij heeft 270 euro gekregen, omdat ze tijdelijk het huis uit moest. Wij allemaal 180 . Want zo staat het in het statuut.