Valutata 4 stelle su 5

Super ervaring mee gemaakt met ABGT, zowel de aanvraag en afhandeling met het plaatsen van de zonnecellen. De monteur heeft de montage super afgehandeld. Alles in overleg gemonteerd en overige doz... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Helaas is na enige jaren gebruik van de zonnepanelen de weergave van wat opgewekt is niet af te lezen! Na herhaalde verzoeken wordt er niks aan gedaan! Jammer en slordig!

Valutata 5 stelle su 5

Via Facebook in contact gekomen met het bedrijf. Had al verschillende offertes voor zonnepanelen binnen. Waren 1 1/2 tot 2 x zo duur als ABGT green. Bovendien waren ze niet allemaal bereid om de panel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bedrijf reageerde zeer snel op getoonde belangstelling. Snel geplande schouw. Daarna na een week(!) de zonnepanelen al geïnstalleerd. Dit inclusief de vervanging van de meterkast (3 fasen), die toch n... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di attrezzature per l'energia solare

Scritti dall'azienda

Bedrijf in de groene sector, we leggen vooral zonnepanelen.

3,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

3,6

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Top panelen gelegd door een top team

Op de afgesproken datum kwam een top team de panelen installeren.
Naast dat het echte professionals zijn die flink doorwerken zijn het ook nog eens hele vriendelijke en vrolijke mannen.
Het resultaat is super mooi geworden en de nazorg (uitleg app en dergelijke) verliep soepel.
Ik was al lang bezig met zoeken naar een bedrijf voor panelen en ben echt blij dat ik bij dit bedrijf uitkwam.
Al vanaf het eerste gesprek had ik een goed gevoel en dat bleek ook waar te zijn.
Echt een aanrader voor iedereen die panelen wil aanschaffen!

21 settembre 2023

Risposta di ABGT Green BV

We zijn blij dat u tevreden bent Erwin. We wensen je veel zonnige dagen toe. En onze collega’s hadden een warm onthaal en een gezellige dag bij u.

Ik ben blij dat u voor ons heeft gekozen!

Met vriendelijke groeten,

ABGT Green Team

Zeker een aanrader

Snel geleverd en Snel gemonteerd,word flink doorgewerkt,al met al dik tevreden over het bedrijf

11 settembre 2023

Risposta di ABGT Green BV

Ik ben blij dat je tevreden bent Herman.

Ik wens je veel zonnige dagen toe, en wij bij ABGT Green zullen altijd voor je klaar staan.

ABGT Green

Valutata 5 stelle su 5

Na komen van gemaakte afspraken

Binnen 2weken hebben ze mijn panelen geinstalleerd. Installateurs zijn ervaren specialisten. Ik raad iedereen aan om dit ervaring mee te maken.

11 settembre 2023

Risposta di ABGT Green BV

Heel erg bedankt voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo'n geweldige ervaring hebt gehad met ons. Het doet ons enorm veel plezier om te weten dat u blij bent.

We waarderen je steun en vertrouwen in ons. Ons team streeft er altijd naar om de best mogelijke ervaring te bieden aan onze klanten, en jouw feedback motiveert ons nog meer om dit te blijven doen.

Nogmaals, dank je wel voor je review. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Als je in de toekomst vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

ABGT Green BV

Valutata 5 stelle su 5

Drie weken geleden hebben Abgtgreen…

Drie weken geleden hebben Abgtgreen mijn zonnenpanellen geinstalleerd, super mooi geworden en ik ben enorm tevreden.Het achteraf betalen gaf me erg veel vertrouwen.

Zeker een aanrader!!!!

1 agosto 2023

Risposta di ABGT Green BV

Het doet me vreugde dat je tevreden bent met de zonnepanelen. Ik hoop dat je er nog veel plezier van hebt, en veel zon in de nazomer.

Weet dat we altijd klaar staan voor onze klanten, als we je nog kunnen helpen met iets in de toekomst.

Met vriendelijke groeten,

ABGT Green

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più