1,9

Scarso

TrustScore 2 su 5

TERRIBLE EXPERIENCE.

TERRIBLE EXPERIENCE.

This company was extremely unprofessional from start to finish. They lost our apartment key and even left the apartment open at times, which is completely unacceptable. An open pipe was left under the kitchen sink, causing water to leak all over the cabinets. They also left the entire apartment dirty and messy after their work.

The project manager, Ronnie, was very disorganized and communication was poor throughout the project. Timelines were not respected at all, and we were constantly left without updates or clear answers.

To make matters worse, our neighbors have also complained about their behavior and the disruption they caused. I am honestly shocked that a company of this size operates this way.

Do not recommend.

10 febbraio 2026

I forbindelse med udgravning til…

I forbindelse med udgravning til fjernvarme fik jeg mit ene dæk skåret op af køreplader der lå på vejen. Aarsleff nægter at betale for et nyt dæk, da de ikke mener at have forårsaget skaden. Jeg har tydelige billeder der viser min dæk er nærmest skåret op af skarpe genstande. Ærgerligt at man skal have ekstra udgifter på grund af deres arbejde.

14 novembre 2025

Mangel på faglig stolthed

Mangel på faglig stolthed, det må være den eneste forklaring der er på at de efterlader et badeværelse med 2 huller ned i kælderen. Flise bag toilettet er væk, og en mørkegrå fugning rundt om toilettet, hvor der før var en lys/hvid fuge, så stor kontrast til resten af badeværelset. Fliser der smidt ud på terrassen, efter der er gravet.
Det er desværre ikke første gang jeg har hørt om deres dårlige opfølgende arbejde

29 ottobre 2025

Jeg er så skuffet

Jeg er så skuffet. Vores bygning besluttede at udskifte rør og indgik en aftale med Aarsleff. I fredags kom de til min lejlighed for at tage billeder og åbnede ved et uheld et hul i røret, hvilket gjorde hele badeværelset ubrugeligt. Da vi bad om reparation, sagde de, at reparationsholdet ikke arbejder om fredagen, så vi skulle vente til mandag. Mandag morgen ringede vi til dem igen, og de sagde, at de tidligst kunne komme omkring kl. 15-16. Da en medarbejder endelig kom, sagde han, at han ikke havde det rigtige værktøj og ville komme tilbage om en time. Nu har vi ikke kunnet bruge vores badeværelse i fire dage, og hele lejligheden lugter. Jeg er meget ked af det og skuffet.

17 novembre 2025

Forfærdeligt arbejde

Aarsleff overholder ikke deres tidsplaner og laver skader som betyder at deres kunder er uden vand i flere dage før de kan fikse deres egen fejl. De kan ikke fikse noget de selv har ødelagt om fredagen da deres medarbejdere holder fri, så man må vente til mandag 😂👍 Totalt ubegribeligt. Hold jer langt væk fra denne virksomhed.

14 novembre 2025

Useriøst firma

Deres beskrivelse af arbejdet, var ikke det som blev lavet..for der blev ikke lavet noget!..og ingen slut status på arbejdet. OG nu prøver de at vaske hænder.😡 godt råd, brug jeres penge på et andet seriøst firma.

18 agosto 2025

Svindel og humbug A/S

Vi kan ikke betegne Aarsleff som andet end et svindel firma. Helt kort afgiver de et tilbud som vi accepterer skriftligt, herefter begyndte de at ville have ekstra ydelser oveni... tilsidst 2 gange så meget som kontraktsummen. Da vi bare ville have det vi havde bestilt, sagde vi nej til tillægsydelser... også nægtede Aarsleff at udføre opgaven og holdt op med at svare på mail. Så pas på med dem, de har ikke rent mel i posen, håber der er nogen der kan få trukket dem i retten en dag og lukket ned for den slags fusk

3 febbraio 2025

Dårlig opførsel af chaufføren

I går ville jeg parkere bilen på en af ​​parkeringspladserne på Karl Jakobsens vej omkring klokken 12:30

Jeg fandt en af ​​dine biler ( DE 80186 ) parkeret midt på en parkeringsplads, der kan rumme to biler

Da jeg talte med chaufføren, der sad i bilen på det tidspunkt, og bad ham om at parkere sin bil korrekt, ignorerede han min anmodning og sagde, at hans bil var stor.

Jeg forlod stedet efter at have taget nogle billeder, som der er ingen mulighed for at vedhæfte det til dig her, hvilket viser, at der også var plads nok til at parkere min bil, hvis han parkerede sin bil korrekt.

Problemet er ikke kun her, men han forlod stedet omkring to minutter efter, at han forårsagede dette problem med mig.

Vi skriver til dig for at afklare dit synspunkt vedrørende denne adfærd og behandling udført af din chauffør.

Mvh
Namnami Valby

8 maggio 2024

Useriøst firma

Useriøst firma, der ikke ved hvad en tidsplan er, de har laver strømpeforing hvor jeg bor, og de vil heller arbejde sig foran fremfor og holde den tidsplan der er lagt. Plus de skulle være færdige i sidste uge i min lejlighed, men de er så langt bagefter med og gøre lejlighederne færdige, at de ikke engang er startet på det endnu, og de første skulle være færdige for 3 uger siden

11 novembre 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito