Kantoor met een persoonlijke benadering die echt verschil maakt. Luisteren goed naar je wensen en als ze ergens anders over denken leggen ze dit uit met goede argumenten.
Stonden redelijk versteld in hoe korte tijd wij ons nieuwe stekkie hebben kunnen vinden. Meerwaarde vindt ik vooral hun kennis van de lokale markt.
de makelaar wist precies welke wijken bij ons pasten
Onze zoektocht naar een nieuwe woning begon allemaal via deze site. Inmiddels zijn we een tijd verder en wonen we in ons nieuwe huis. Een goede ervaring!
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welkom bij Aankoopmakelaar Nijmegen, uw vertrouwde partner in het aankoopproces van onroerend goed. Met jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt van Nijmegen, zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van klanten bij het vinden en aankopen van hun ideale woning of investeringsobject. Onze missie is om het aankoopproces zo transparant, soepel en voordelig mogelijk te maken. Bij Aankoopmakelaar Nijmegen begrijpen we dat de aankoop van een woning een van de belangrijkste financiële beslissingen is die u zult nemen. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding op maat, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen en budget. Onze deskundige makelaars staan klaar om u te adviseren over alles van marktanalyse en prijsonderhandelingen tot juridische controle en de uiteindelijke overdracht. We zijn trots op onze integriteit en het hoge niveau van dienstverlening dat we bieden. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om elke klant een positieve ervaring te bieden. Bezoek onze Trustpilot-profiel om recensies van tevreden klanten te lezen en meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende aankoop. Bedankt voor uw vertrouwen in Aankoopmakelaar Nijmegen!
Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen Gelderland, Paesi Bassi
- +31246690294
- contact@aankoopmakelaarnijmegen.net
- aankoopmakelaarnijmegen.net
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Zetten zich volledig voor je in
Zetten zich volledig voor je in, zijn echt leuke mensen met verstand van zaken.
Snelle en professionele taxatie van…
Snelle en professionele taxatie van mijn woning. Helemaal tevreden!!! Geen verdere aanbevelingen voor verbeteringen te noemen
Mijn huis was binnen de kortste keren…
Mijn huis was binnen de kortste keren verkocht...Geweldig team... En altijd paraat als je vragen hebt.
Prima hulp bij het aankopen van een…
Prima hulp bij het aankopen van een woonhuis. Je krijgt hier waar voor je geld.
Stonden redelijk versteld in hoe korte…
Kantoor met een persoonlijke benadering…
Aardige man en ook het personeel is…
Aardige man en ook het personeel is heel vriendelijk, altijd een lekker bakje koffie en er wordt ruim de tijd voor je genomen.
Fijn dat jullie ons hebben geholpen
Fijn dat jullie ons hebben geholpen. Wanneer wij de toekomst onze woning weer willen verkopen zullen we jullie niet vergeten.
Prima makelaarskantoor dat verstand…
Prima makelaarskantoor dat verstand heeft van zaken en eerlijke tarieven aanbied.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.