Aalborg Bilglas Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Kom lidt for tidligt - blev budt indenfor "tag en kop kaffe, om 20 min. er jeg klar ti din bil". Da forruden til min bil var afmonteret kom der pludselig en kunde med et pludselig opstået stenslag... Leggi di più

Jeg har fået skiftet forruden ved Aalborg Bilglas to gange på min bil, og der har aldrig været noget bøvl. De har en af de mest attraktive priser, bruger kvalitets glas og hele processen tog kun 1 tim... Leggi di più

Fik skiftet forruden på en Tesla model 3. Dagen efter prøvede bilen pludselig at tage en afkørsel på motorvejen med 130 km/t. Dette forsatte den med at gøre ved de fleste afkøsler. Jeg kontakter d... Leggi di più

1. Officina di autoriparazioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Aalborg Bilglas klarer alt i udskiftning af autoglas. Hos Aalborg Bilglas er vi eksperter når det handler om autoglas. Hvad enten det er reparation af bilruder eller udskiftning af forrude, så klarer vi opgaven til perfektion, og til Danmarks laveste pris. – Aalborg Bilglas bruger kun autoruder som er E mærket og godkendt – +20 års erfaring som rudemontør – 5 års garanti for korrekt montering, efter skift af bilrude – Leveringsdygtig i alle former for bilruder (Også billig udskiftning og reparation på lastbiler) – Samarbejder med forsikringsselskaberne – Din bil er klar i løbet af 1½ til 2 timer

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

10 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fagfolk der har helt styr på det!

Jeg kontaktede Aalborg Bilglas dagen forinden, kl 15:30 og var heldig at jeg kunne få en tid allerede næste morgen.
Flinke mennesker der arbejder roligt med bilerne.
Der er godt styr på alle processer.
Jeg kom med en Skoda CitiGo kl 08:30 og kunne køre derfra igen kl. ca. 09:50.
Et "nede på jorden" sted hvor jeg gerne kommer en anden gang.

27 agosto 2024

Skift af forrude

Skulle have skiftet min forrude og Lasse er bare sindssyg imødekommende og service minded.

Besøget tog langt mindre tid end påregnet i bekræftelsen.

Jeg giver min varmeste anbefaling til Aalborg bilglas. De skal helt sikkert bruges fremadrettet til alle opgaver😄

4 dicembre 2023

Top Service og billigt🤩

Bliver ringet op efter jeg har sendt mail. Fantastisk god behandling og hurtig skift af forruden på min Skoda Citigo.
Tak for Go kop kaffe imens jeg ventede på ‘Sonja’ blev køreklar igen🚗🚗
Vh Lisa

1 febbraio 2023

Problemer med autopilot efte rudeskift

Jeg kontakter derefter aalborg bilglas, men det kunne ikke have noget med rudeskiftet at gøre. Tesla har dog senere rettet kamerets position, og det løste problemet. Ærgerligt, at Aalborg bilglas ikke nævner at det måske (omend usandsynligt) kunne have noget med rudeskiftet at gøre. Aalborg bilglas håndterede dog sitatuionen udemærket efterfølgende.

15 aprile 2022
Logo di Aalborg Bilglas

Risposta di Aalborg Bilglas

Hej Patrick
Vi er utroligt kede af din dårlige oplevelse med din tesla bil.
Ruden er bestilt direkte fra tesla og bilen skal selv kalibrere kameraet ind efter monteringen. Vi sætter den blot igang ved at nulstille kameraet. Og derefter skal den selv kalibrere.
Derfor skulle denne anmeldelse måske være givet til tesla....
Gi mig meget gerne et kald for yderligere forklaring 61719938.
Vh Lasse Aalborg Bilglas

updateret svar;
Vi tager meget gerne ansvar for arbejde der ikke er udført korrekt. Kameraet er monteret med 6 skruer som gør det praktisk talt umuligt at montere skævt.
påstand mod påstand..
Kom meget gerne forbi til en snak og jeg kan samtidigt vise dig rent fysisk hvordan kameraet er monteret.
VH Lasse Aalborg Bilglas

Super fin service og hurtigt

Super fin service og hurtigt.
ringet sidst på dagen om torsdag 1 lille time inde ders lukke tid,
og bilen skulle omsynes om fredagen.
jeg fik en tid fredag kl 09:30 alså under 24 timer efter jeg hade kontakten dem,
jeg blev en del tid forsinket da der var andet på bilen der skulle laves.
men det var inete problem de løste fik skiftet min forrude super hurtigt og professionel service,
jeg ved hvem jeg ringer til næste gang der er knas med ruden og det bliver Aalborg bilglas
klart anbefales her fra,
god dag og tusind tak for jers hjælp og god service
er super tilfreds🙂

20 maggio 2022

100% professionel behandling og udført arbejde!

Da forruden til min bil var afmonteret kom der pludselig en kunde med et pludselig opstået stenslag i forruden.
20 minutter senere kunde kunden køre videre med en repareret forrude. Papirarbejdet med forsikringen tog Lasse sig selvfølgelig af!
Min forrude blev monteret med parkeringsskive.
Godt gået Lasse og tak for kaffe!!!

27 aprile 2022

Fik idag skiftet min forrude på en…

Fik idag skiftet min forrude på en Renault Master jeg blev lidt chokeret over den helt igennem proffesionelle måde arbejdet blev udført på, jeg har aldrig oplevet noget lignende. Aalborg Bilglas kan stærkt anbefales. Og så gør det jo også godt at Aalborg Bilglas er langt billigere end konkurrenterne.

21 marzo 2022