Aagaard Maskinudlejning Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super nem hjemmeside, og fedt de har taget mobilpay med👍 Bestilte sav søndag aften kl 23. Og allerede tirsdag inden middag var den leveret på adressen inden middag på Sydsjælland. Hvis bare vores... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

God service ved køb. Ved efterfølgende spørgsmål via telefon var der også fin service. Konkurrence dygtige priser. Jeg hentede selv mine produkter i den flotte butik, da jeg bor tæt på.

Valutata 5 stelle su 5

Meget fin service og tid til at finde svar omkring STIHL buskrydder. Rigtig fin pris og leveret perfekt

Dettagli dell'azienda

1. Giardino

Scritti dall'azienda

Aagaard Maskiner & Udlejning er din pålidelige partner, når det kommer til salg og udlejning af have- og parkmaskiner til både professionelle og private. Vores brede udvalg sikrer, at du altid kan finde præcis det, du har brug for, og vores engagerede team står altid klar til at rådgive og assistere dig i din søgen. Vi er stolte af de mange positive tilbagemeldinger, vi har modtaget fra vores kunder gennem årene. De fremhæver ofte vores hurtige respons, fleksibilitet og vilje til at gå ud over det sædvanlige for at hjælpe. Dette er historier, som vi værdsætter højt, og som motiverer os til konstant at forbedre og udvikle vores tjenester. Vælg Aagaard Maskiner & Udlejning for pålidelighed, kvalitet og en service, der virkelig gør en forskel. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste projekt!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

63 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig håndtering af ordre og ringe kundeservice

Jeg havde desværre en meget skuffende oplevelse med Aagaard Maskiner & Udlejning, som jeg føler er vigtigt at dele.

Jeg bestilte den 8. juni 2025 en Husqvarna blæser/suger og to Husqvarna høreværn via deres webshop. Min bekymring opstod, da jeg ringede til butikken den 10. juni for at spørge ind til lovlig transport af benzin, som blæseren jo kræver. Til min overraskelse fik jeg telefonisk besked om, at det ikke var et problem, da benzinen "bare kom i en kasse", og transportøren (BRING) ikke ville kunne se indholdet. Butikken oplyste endda, at de havde gjort dette "mange gange før". Dette vakte min undren, da det virker som en yderst uansvarlig og potentielt ulovlig praksis for transport af farligt gods.

Senere samme dag ændrede butikken dog holdning og sendte en e-mail, hvor de skrev, at der var opstået en fejl på deres webshop vedrørende levering af benzin, og at de ikke kunne sende det, da det hørte under farligt gods. Det fremgår i øvrigt også af deres "Handelsbetingelser": "Bemærk vores tilbud vedr. gratis fragt gælder billigste fragtløsning, og kun til brofaste ø’er. Gratis fragt gælder ikke for Variant trailere, gødning og benzin, samt varer hvor afhentning er eneste fragtmulighed som fremgår ved kassen. "
Hvorfor kan må så i det hele tage bestille benzin online på deres webshop????

Dette bekræftede således min egen antagelse, men det er bekymrende, at butikken i første omgang overvejede at omgå reglerne.

Jeg svarede prompte via e-mail og bad dem trække beløbet for benzinen fra ordren. Jeg nævnte også i en venlig tone, at de gerne måtte vedlægge en lille Husqvarna souvenir som et "plaster på såret", da jeg er stor fan af mærket.

Den 11. juni svarede butikken, at "systemet ved en fejl har trukket hele beløbet", men at beløbet for benzinen var blevet refunderet samme dag. Jeg svarede igen med en let spydig bemærkning om "kaffepriser" og antydede, at en lille kompensation for ulejligheden ville være passende. Svaret fra butikken var kort og kontant: "Det kan vi desværre ikke tilbyde".

Hele forløbet har været præget af dårlig kommunikation, en åbenlys mangel på viden om regler for farligt gods (eller villighed til at omgå dem) og en fuldstændig mangel på vilje til at imødekomme en kunde, som har oplevet besvær på grund af deres fejl. Jeg forventer ikke en stor erstatning, men et lille tegn på goodwill ville have gjort en stor forskel.

Som konsekvens heraf kommer jeg aldrig mere til at handle hos Aagaard Maskiner & Udlejning, og jeg vil klart anbefale andre at overveje deres køb grundigt, især hvis det involverer potentielt farligt gods. Min samlede oplevelse er desværre, at de ikke lever op til et tilfredsstillende serviceniveau.

11 giugno 2025
Non scritta su invito

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds
Hurtig behandling og levering(efter betaling) af min bestilling
Konkrete oplysninger per mail om status/ afgørelse og tidspunktet til afsending og levering til hjemmeadresse
Kompetent og sød Dame ved telefonen, der jeg skulle ringe to gang vedrørende usikkerheden af betaling og
ordrenummeret.
Tak

28 aprile 2025

Ærlig og pålidelig service hos Aagaard Maskinudlejning

Jeg havde oprindeligt bestilt en Husqvarna frontklipper hos Aagaard, men samme dag fik jeg besked om, at leveringstiden desværre ville være ca. to måneder. De tilbød mig en god pris på samme model med større klippebord, men den kunne desværre ikke komme igennem min havelåge, så jeg takkede nej og annullerede ordren.

Herefter prøvede jeg hos en konkurrent, men oplevede desværre manglende gennemsigtighed. De blev ved med at give indtryk af, at maskinen snart var på vej, men der skete ikke noget. Jeg endte derfor med også at annullere denne ordre.

Til sidst gik jeg tilbage til Aagaard Maskinudlejning, Da de var ærlige omkring leveringstiden fra starten, og det betød meget for mig efter den tidligere skuffelser.

Stor ros til Kasper pørtner for god kundeservice og ærlig kommunikation!

28 aprile 2025
Non scritta su invito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più