Advarsel – uansvarligt og direkte farligt!
Vi blev sendt ud på Odense Å i en kano, selvom strømmen var alt for stærk og tydeligvis ikke forsvarlig at sejle i. Ejeren havde på forhånd sagt, at denne strækning stadig var “til at sejle i”, selvom resten var lukket pga. oversvømmelser. Hun stod og gav os instruktioner om, hvordan vi skulle sejle “for ikke at ryge i” – hvilket i sig selv burde have været et kæmpe advarselstegn.
Efter 50 meter vælter en gren kanoen, og vi ryger i det strømmende og dybe vand. Der var absolut intet at gøre – strømmen var alt for kraftig og ikke noget almindelige folk burde være blevet sendt ud i. Det var en decideret farlig situation. Vandet var ikke til at bunde i, som ellers påstået.
Da vi ringer og fortæller, hvad der er sket, står vi drivvåde i 10 minutter, før en mandelig ejer kommer frem – tydeligt vred, med AirPods i, og uden at tage dem ud spørger han surt, hvor kanoen er. Ingen medfølelse, ingen hjælp, intet spørgsmål om hvordan vi har det. Han forsvinder hurtigt igen.
Den kvindelige ejer dukker lidt efter op – stadig uden nogen form for empati – og tilbyder os bare en ny tur om 2 uger. Da vi spørger til refundering, er svaret blot et iskoldt: “Nej”.
Som prikken over i’et mistede jeg min mobiltelefon og kørekort under kæntringen. De røg direkte i det strømmende vand, og der var ingen chance for at redde den. Dette er altså ikke bare en dårlig oplevelse – det blev også en dyr én. Det gør det endnu mere uacceptabelt, at vi blev sendt ud i noget, der aldrig burde være godkendt som sikkert.
Ejerne virker totalt ligeglade med sikkerheden og viser ingen menneskelig forståelse. De burde aldrig have sendt nogen ud i den strøm. Det her er ikke bare dårlig service – det er direkte uansvarligt og farligt. Hold jer væk!
28 luglio 2025
Non scritta su invito