AA Bilcenter Recensioni 308

TrustScore 5 su 5

4,9

Købte en Renault Megane, hvilket var en utrolig behagelig oplevelse. Marco er meget kompetent og behagelig at handle med. Der var fuldt overblik alt i forbindelse med købet. Marco frarådte endda... Leggi di più

For en måned siden købte jeg en VW Golf VII TSI v/AA Bilcenter. Der var et par skønhedsfejl - den ene udbedret og den anden med aftale om samme, næste gang jeg slår vejen forbi Silkeborg. Marco er en... Leggi di più

Super handel hos AA Bilcenter - Silkeborg Har lige købt en AUDI A5.
Fantastisk behandling af AA Bilcenter og de kan varmt anbefales.
Fik rigtig god gennemgang af bilen før og efter handlen. Fi... Leggi di più

1. Rivenditore di auto usate

Informazioni fornite da varie fonti esterne

AA Bilcenter Topklargjordte brugt biler

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Citoren c1

Vi skrev under på en lille Citroën c1 for nogle uger siden, og kan kun sige, at det er et af de mest tålmodige steder vi har handlet bil. Alt var helt fint fra forhandlerens side, men af en eller anden grund, virkede min netbank ikke den dag. Så endte med at sidde i lidt over en time, før det lykkedes at få det til at virke. Eneste malurt der var i bægeret, var at bilen der kom med i bytte, ikke var afmeldt før efter 6 dage, men ellers var alt som det skulle være.

4 febbraio 2026

Købte Megan hernede

Købte Megan hernede. Super fin service.
Fik lavet forskellige ting inden levering, alt ok.
Manglende hatte hylde blev fremskaffet.

10 febbraio 2026

Super oplevelse

Købte en Renault Megane, hvilket var en utrolig behagelig oplevelse.
Marco er meget kompetent og behagelig at handle med.
Der var fuldt overblik alt i forbindelse med købet.
Marco frarådte endda at jeg købte en anden, dyrere model, med henvisning til, at det ikke var nødvendigt i forhold til mit reelle behov.
Har sgu aldrig mødt en forhandler, der sagde nej til ekstra betaling, så respekt for det.

Alt i alt 100% anbefaling fra mig og vil helt sikkert anbefale andre, at slå et smut forbi, når der skal kigges ny bil..

18 novembre 2025

Helt fantastisk sælger

Helt fantastisk sælger. Tålmodig, masser af sort humor, professionel, hjælpsom. Fair pris for byttebil. Helt sikkert et sted jeg varmt vil anbefale til andre købere af brugt bil.

27 giugno 2025