Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Dette er en butikk som har mange fine varer. Jeg har kjøpt mye der gjennom flere år og først nå er jeg skuffet. Fikk en vare som ikke passet og ville returnere. Det var en tung prosess. Ingen retur... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Elsker deres tøj. Det er lækkert og unikt. De er desværre ikke så gode til at pleje deres kunder ift. reklamationer. Pas på med tøj med rosetter mm. Falder det af eller går itu er det DIT ansvar ua... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte en sort glimmer kjole med de fineste detaljer samt hvide perle knapper. Wow, den er altså flot på! 😍 Super hurtig levering! Kan klart anbefale at købe tøj herfra 🫶🏼 Gik dog en e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De varer jeg havde bestilt kom hurtigt til pakkeshoppen (1-3 hverdage). Der har ikke været problemer med nogen af de ting jeg har købt. Jeg har ikke prøvet at skulle returnere noget eller have konta... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Åberg Cph er et nyere og meget nærværende butikskoncept. Vi tror på et forretningskoncept med tæt kontakt til vores kunder er fremtiden. Åberg Cph er en webshop som byder alle modebevidste kvinder indenfor i vores univers af enestående og unikke styles. Vores sortiment er indenfor luksus boheme i klassisk snit, med et strejf af det rå, og med masser af smukke feminine detaljer som blonder, perler og pailletter. Altid til jordnære priser. Vores drøm og vision bygger på dialog og tæt kontakt til vores kunder. Der er gratis fragt på ordre over 499 kr og vi levere inden for 1-4 hverdage. Vi levere i både DK, SE og NO. Vores tlf. nr er 52100404 Mail: hello@aaberg-cph.dk Vi glæder os til at høre fra dig. Mange hilsner Ne Louloa Winther Åberg Cph

Informazioni di contatto

Ha risposto al 64% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Yndlings webshop

Skønt tøj og som altid hurtig og fejlfri levering samt gode priser.

27 novembre 2025

Kære Sine 🌸

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du altid er tilfreds og elsker at handle hos os.

Valutata 1 stelle su 5

Dyr retur og onesize i kjoler dur ikke…

Dyr retur og onesize i kjoler dur ikke - selvom jeg ikke er tyk

28 novembre 2025

Kære Tina
Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback, det sætter vi pris på, selv når oplevelsen ikke har været som forventet.

Vi er kede af at høre, at kjolen ikke passede dig. Vi har generelt meget få styles i onesize, men vi forsøger altid at beskrive mål og pasform så præcist som muligt, så vores kunder kan vælge trygt hjemmefra. Den kjole du har købt er beskrevet som lille i str..

Vedrørende returprisen følger den vores faste omkostninger til håndtering og fragt. Den kjole, du købte, var sat ned med 50 % og kostede 199,50 kr., og derfor kan returfragten desværre opleves som relativt høj i forhold til varens pris, men den er den samme for alle varer, uanset om de er nedsatte eller ej.

Hvis du har brug for hjælp til at finde en størrelse eller model, der passer bedre til dig, står vi altid klar til at guide dig, både på mail og telefon. Vi vil meget gerne sikre, at du får en god oplevelse næste gang.

Valutata 1 stelle su 5

Skuffende oplevelse – ligner noget fra en billig kineser-shop

Jeg er virkelig skuffet over denne kjole, som så så flot ud på billederne. Kvaliteten er ekstremt billig og kunne lige så godt være købt for en tiendedel af prisen på en kineser-shop som Temu. Føles og ser billig ud, og sømmene og remme er dårligt lavet, og kjolen lever på ingen måde op til billederne på hjemmesiden!

Derudover var leveringstiden alt for lang (den blev leveret efter den fødselsdag fest, hvor jeg skulle have haft den på). Jeg ventede flere uger, før den endelig kom frem – og det gjorde kun skuffelsen endnu større, da jeg pakkede den ud.

Jeg kan desværre ikke anbefale hverken produktet eller oplevelsen!!!

28 novembre 2025

Kære Michelle

Tak for din anmeldelse, vi er kede af at høre, at kjolen ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil dog gerne bringe et par ting på plads

Kjolen var en forudbestilling, hvilket fremgik tydeligt både på produktsiden og i din ordrebekræftelse. Derfor var der en længere leveringstid end normalt, hvilket også var oplyst ved købet.

Vi kan se, at du ikke har oprettet en retur, og at kjolen stadig er i din besiddelse. Hvis du er utilfreds, har du selvfølgelig mulighed for at returnere den, det kræver blot, at du opretter en retur via vores returportal. Vi hjælper dig meget gerne, hvis du har brug for det.

Vi køber vores varer gennem professionelle, europæiske leverandører, primært i Frankrig og Danmark, og vi har faste kvalitetstjek på alle varer.

Det er ærgerligt, hvis kjolen ikke var den rette for dig, men vi står altid klar til at finde en løsning, enten via ombytning eller retur, når den er oprettet korrekt i systemet.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på kundeservice hello@aaberg-cph.dk
så hjælper vi dig meget gerne videre.

Valutata 5 stelle su 5

Nemt at returnere og få anden varer og…

Nemt at returnere og få anden varer og det gik hurtigt

29 novembre 2025

Kære Dig 🌸

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at din ombytning kom hurtigt.

Vi ønsker dig en skøn dag.

God og hurtig betjening.

God og hurtig betjening.
Altid hjælpsomme hvis man er i tvivl

. Rart at man kan hente sin bestilling.

24 novembre 2025

Kære Malene 🌸

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du har haft en god oplevelse.

Vi ønsker dig en skøn dag.

Dålig storleksangivelse

Följde deras storleksanvisning och är alltid i normala fall S/M, så jag beställde M och storleken jag fick kändes med som XS. Detta var inte bara i ett plagg utan i flertalet plagg. Känns som att det står normal i storleken på alla plagg, men i själva verket stämmer inte detta, utan varierar mellan deras olika klädesplagg. Att sedan behöva betala en dyr retur för plagg som är så uppenbart fel angivna i storlek tycker jag är dåligt.

25 novembre 2025

Hej Mona 🌸

Tak for din besked. Vi er rigtig kede af at du har modtaget tøj som du ikke kunne passe. Vi kan se på din ordre at du har bestilt både styles som vi har købt af vores leverandør men også fra Danske kendte mærker. Derfor burde størrelserne være helt normale.

Du nævner at du skal betale for din retur. Dette er korrekt. Vi har ikke gratis fragt eller retur og dette er oplyst i handelsbetingelserne som du accepterer når du bestiller. Da vi er en lille lokal Dansk virksomhed har vi ikke mulighed for at tilbyde gratis fragt og retur.

Valutata 4 stelle su 5

god handle

God og nem handle, eneste minus er der der stod med meget tydlig skrift butikkens navn ude på pakken, så konen gættet hvad hendes julegave er.😆😖 så min anbefaling til Aaberg send julegaverne i en neutral kasse/pose 😜

9 novembre 2025

Kære Tonny 🌸

Mange tak for din fine anmeldelse. Ja man skal være lidt obs på at skjule sin julegave indkøb.

God dag til dig.

Hurtig levering, fin vare 👍

9 novembre 2025

Kære Carin 🌸

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at du har været tilfreds med dit køb.

Rigtig god dag.

Retur

Jeg sendte min bestilling retur for snart 14 dage siden og har fortsat hverken fået en bekræftelse på modtagelse eller pengene retur…

11 novembre 2025

Kære Simone

Vi har undersøgt sagen og umiddelbart har vi ikke modtaget din returpakke, hvorfor du ikke har hørt fra os. Vi har normalt en behandlingstid på 6-10 dage, og har du ikke hørt fra os efter 14 dage, bør du altid kontakte kundeservice hello@aaberg-cph.dk eller tlf. 52101004.

Vi håber du vil kontakte os.

Mvh. Aaberg Cph

Valutata 4 stelle su 5

5 novembre 2025

Kære BKJ🌸

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Valutata 1 stelle su 5

Kunne jeg give dem 0 stjerne havde de…

Kunne jeg give dem 0 stjerne havde de fået det, jeg kan ikke returnere en kjole fordi den har overskredet de 14 dages retur med 2 dage, da jeg blev akut opereret og indlagt dagen efter jeg modtog pakken og derfor ikke var hjemme før der efter. Men butikken er totalt ligeglade og jeg har nu en kjole til 600 kr jeg kan smide ud da jeg ikke kan passe den.
Jeg bruger normalt str L, hvilket jeg har bestilt kjolen i, men jeg kan slet ikke få den over hovede.
Så tusind tak for virkelig dårlig service!!!

Nej pakken blev modtaget den 30/11 og jeg kontaktede jer den 16/11, hvilket var første dag hvor jeg var i stand til at prøve kjolen. Og til at kontakte jer efterfølgende, hvad jeg haft mulighed for det før havde jeg naturligvis gjort dette.
Man skal ikke blive akut syg når man bestiller fra jer. Mærkeligt der ikke er nogen forståelse for dette.

Jeg har kontaktet jer direkte og i svare først flere dage efter at I detsværre ikke kan gøre noget, så hvad skal jeg fremadrettet kontakte jer for ???

15 novembre 2025

Kære Randi

Vi vil dog gerne rette en vigtig misforståelse. Du modtog din pakke den 28. oktober, og du kontaktede os først den 17. november, altså 20 dage efter modtagelsen, dette er ikke 2 dage over returfristen, som du skriver.

Vi har en returret på 14 dage, som gælder for alle kunder, og som vi desværre ikke må se bort fra, da det er en del af forbrugerloven og vores fælles retningslinjer.

Havde du kontaktet os tidligere, ville vi meget gerne have forsøgt at hjælpe dig, men når der er gået næsten tre uger, kan vi desværre ikke længere behandle din retur.

Det er naturligvis meget ærgerligt, at kjolen ikke passede dig, og vi beklager, at din oplevelse med os ikke har levet op til forventningerne.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis der er noget, vi kan hjælpe med fremadrettet.

De bedste hilsner,

Valutata 5 stelle su 5

HurtigJskke betjening vil …

Hurtig betjening vil altid komme tilbage igen
Desværre fik jeg 2 ting af samme køb men er sendt retur til jer så kommer mine penge vel tilbage igen 😊🎁

3 novembre 2025

Hej Annegrethe 🌸

Tak for din anmeldelse. Dejligt at din ordre kom hurtigt og at du var tilfreds med dit køb.

Rigtig god dag.

Kære Charlotte 🌸

Dejligt at din ordre kom hurtigt. Vi håber at du var tilfreds med det og at vi ser dig på shoppen igen.

Skøn dag til dig.

Kære RR 🌸

Mange tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at du har været glad for din ordre og at du er tilfreds med prisen.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Fantastisk oplevelse

Jeg har købt en jakke, og hele oplevelsen har været super. Leveringen var hurtig, kvaliteten er rigtig god, og størrelsen passede perfekt. Jeg er så glad for jakken😍 Det var min første, men helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller fra Åberg Cph. Kan varmt anbefales!

10 novembre 2025

Kære Nor Sh 🌸

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at din ordre kom hurtigt og at du har været tilfreds.
Vi ser frem til at skulle pakke din næste ordre.

Valutata 2 stelle su 5

Dårlig kvalitet

Flotte produkter på hjemmesiden og hurtig levering, men kvaliteten af tøjet lever ikke op til mine forventninger

8 novembre 2025

Kære Sif 🌸

Vi er kede af at du ikke har været tilfreds med kvaliteten på din ordre. Du er altid velkommen til at sende den retur. Du har 14 dages returret.

God dag.

Valutata 5 stelle su 5

Har ikke set produktet endnu

Har ikke set produktet endnu, men hurtig ekspedition af varen.

31 ottobre 2025

Kære Stine 🌸

Mange tak for din 5 stjernede anmeldelse. Dejligt at din ordre blev sendt hurtigt. Vi håber at du var tilfreds da du modtog din ordre.

Valutata 2 stelle su 5

Kan kun få penge retur på gavekort

Syntes det er komplet åndssvagt man ikke har mulighed for at få sin returnerede ordre tilbagebetalt på andet end gavekort. Ved ikke om jeg tager helt fejl men syntes jeg har læst et sted at det ikke skulle være lovligt at blive påtvunget at få en refusion på et gavekort ved fjernsalg .
Når det er sagt så er der ikke en finger at sætte ved leveringen - det er dag til dag.

15 ottobre 2025

Hej Karina

Vi har kigget på dine ordre og kan se at du har valgt et gavekort +10% ekstra i bonus og en gratis returlabel på en tidligere ordre, det Gavekortet bruger du på at købe nye varer med, som du sender retur, og så er det korrekt at pengene går tilbage til dit gavekort. Man får refunderet pengene til oprindelig betalingsmetode.

Men du kan sagtens få pengene refunderet, når du har betalt med kort eller mobilpay for en ordre som du sender retur. Så får man pengene ind på den konto de blev betalt fra.

Du er meget velkommen til at kontakte kundeservice ved tvivl hello@aaberg-cph.dk

Mvh. Aaberg Cph

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più