Proffsigt
Proffsigt, gillar när det är en blandning av anekdoter och fakta, Anna och Anders sköter det perfekt.
En kul kväll och rolig information om Champagne.

Risposta di A2 Champagne
Håller champagneprovningar och föreläser om champagne för stora och små sällskap, både på t.ex. restauranger, digitalt och "hemma hos". Anordnar resor till Champagne både till hus och odlare där man i ett litet sällskap får träffa vinmakaren själv.
Ramsåsa 4422, 273 97, Tomelilla, Svezia
En kul kväll och rolig information om Champagne.

Risposta di A2 Champagne
Detta var ett vinnande koncept!🌟 Otrolig rolig kväll som man kommer att minnas länge, Anders och Anna är fantastiska och blandade personliga och roliga historier med intressant fakta. Detta var en kväll som passade alla åldrar. En provning som är perfekt för både kompisgänget, nätverk och afterworks. Detta kommer verkligen att göras fler gånger! 🥂🎉

Risposta di A2 Champagne
Riktigt fin & trevlig Champagne provning, med något som passade alla. Gillade mixen på intressanta stories & kunskapen på champagne. Perfekt kväll! 5/5 ⭐️ Tack!!

Risposta di A2 Champagne
Informativ champagneprovning med inslag av personliga berättelser.

Risposta di A2 Champagne
En fantastiskt härlig kväll med Champagneprovning! Ni delade med er av er kunskap på ett enkelt och inbjudande sätt, och lämnade oss med en törst efter mer (både kunskap och Champagne)
Kan varmt rekommenderas!

Risposta di A2 Champagne
Juli-24 åkte vi hela vägen, ca 125mil, till AŸ i tät trafik men utan problem. Blev invinkade i en poliskontroll i Frankrike, på nervägen, men orsaken fortfarande okänd. ”Vi” var 4st i vår bil och bror med fru i den andre. Vi följdes inte åt, utan målet var AŸ. Mottagandet var ”kungligt” och champagnen flödade ihop med tilltuggen, på hustakets terass i solskenet. Följande dagar med besök hos odlare och krogar var fina upplevelser. Tack och bock!

Risposta di A2 Champagne
Vilken härlig upplevelse. Härliga berättelser, intressanta tatueringar och goda champanger 🙏🥂🍾
En provning utöver det vanliga. Det bjöds på fina historier och mycket skratt!
Kan varmt rekommenderas

Risposta di A2 Champagne
Det fina och enkla boendet i centrala Ay som hyrdes av en lokal champagneodlare gjorde att man hade nära till andra lokala odlare samtidigt som man fick en "närakänsla" till den lokala champagneodlingen.
Hög kompetens och servicevilja hos arrangörsparet.
Den tre timmar långa champagneskolan gav en bra grund för de fyra dagarna.
Det snålades inte på champagneprovningarna hos de lokala odlarna.
Guidningen, smakprovningen och tre rätters menyn på champagnehuset Deutz var resans höjdpunkt som präglades av lyx och perfektion.
Men inte den sista. Hit återvänder jag gärna. Och då väljer jag självfallet att resa med A2 Champagne. Med kunskap, erfarenhet och engagemang fick vi ta del av det bästa som Ay har att erbjuda. God mat och goda drycker i trevligt sällskap.

Risposta di A2 Champagne
Personligt och annorlunda arrangemang i fina Aÿ området. Välorganiserat med varierande besök och provningar hos odlare och champagne-hus. Kompetensen och kunskapen hos arrangören gjorde hela upplevelsen oförglömlig. Ett arrangemang man gärna vill uppleva fler gånger..

Risposta di A2 Champagne
Hade en riktigt härlig kväll där vi provade Champagne med mycket skratt och trevliga samtal!
Detta var kombinerat med riktigt spännande fakta och historia kring de olika områdena. Blev väldigt imponerad av den djupa kunskapen samt inlevelsen i allt som berättades.
Kan verkligen rekommendera!
Stort tack :)

Risposta di A2 Champagne
En fantastisk resa med underbart väder och förstklassig guidning bland Champagnehusen i Ay! Så här i efterhand inser man att utan den ”nyckel” (och kompetens) som A2 Champagne har tillgång till blir det lite som att skjuta i blindo…
Tusen tack! Vi ses igen!
D

Risposta di A2 Champagne
Om du vill uppleva Champagne kan jag/vi rekommendera er att åka med A2 Champagne.se. Välorganiserad, med variationer i besöken allt från de "stora" champagnehusen till den "lille" odlaren. Började med en 2 timmars utbildning om champagne och distriktet vilket var en bra start för kommande dagar och besök.
Två reseledare som är kunniga på ett lättsamt och tillgängligt sätt.

Risposta di A2 Champagne
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.